Αγορά tv 40-48ιντσες value for money

Re: Panasonic 50as600 vs Sony 48w585

Να σου πω την αλήθεια με ενδιαφέρουν τα Games κάνα ps3 κυρίως. Δεν κάνει για αυτό το σκοπό?
Επισης στα χαρακτηριστηκα δεν βρήκα αν συνδέεται με pc.

Αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πάνε στη sony.Σίγουρα 2" είναι σημαντικές αλλά διάβαζα σε reviews Για τις Panasonic τρέλα νούμερα στο input lag Πάνω από 60 ms. Οπότε δεν ενδείκνυται Για videogames.Επίσης μόνο ένα μαγαζί την έχει στα 616 και δεν ξέρω από που κάνει εισαγωγή ισως είναι παραεισαγωγη.

Στο public την έχει 599.
Σε κάποιο site διάβασα για 40ms.δεν ισχύει?

Απάντηση: Re: Αγορά tv 40-48ιντσες value for money

Γεια σας,θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε για την αγορά τηλεόρασης που πρόκειται να κάνω.Είμαι ανάμεσα σε αυτές lg lb650v lg lb670v samsung 40 h6400.Ξέρω οτι η πιο οικονομική είναι η lg lb650v.Αξίζει να δώσω σχεδόν 100 ευρώ παραπάνω για τις άλλες δύο;;;Ευχαριστώ.

Στο public την έχει 599.
Σε κάποιο site διάβασα για 40ms.δεν ισχύει?

Εγώ βλέπω αυτό http://www.skroutz.gr/s/4866858/Panasonic-TX-50AS600.html
Τώρα για το public Δεν ξέρω.
Σε game mode 48 ms
By switching into the Game Mode from the Options submenu in the Picture Menu, the AS600 displayed an input lag around 48 milliseconds, which is below average for a Full HD TV. For the causal gamer it won't really matter but the more dedicated game players will undoubtedly find that too high for their needs.
http://www.avforums.com/review/panasonic-as600-tx-42as600b-led-lcd-Full-HD-tv-review.10558

Έχει πάρα πολύ input lag,σκέψου ότι η Sony Έχει 27 είναι τεράστια η διαφορά.

Γεια σας,θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε για την αγορά τηλεόρασης που πρόκειται να κάνω.Είμαι ανάμεσα σε αυτές lg lb650v lg lb670v samsung 40 h6400.Ξέρω οτι η πιο οικονομική είναι η lg lb650v.Αξίζει να δώσω σχεδόν 100 ευρώ παραπάνω για τις άλλες δύο;;;Ευχαριστώ.

Απόσταση θέασης, χρήση και budget?

Re: Απάντηση: Re: Αγορά tv 40-48ιντσες value for money

Τις LG Ξεχνατες και την Samsung Ξέχασε την , με τα λεφτά που ζητάει ( 565 euro ) παίρνεις την Sony w585B στις 48 inches με X-REALY PRΟ και με 567 euro.

Ελπίζω τα 2 euro διαφορα να μην σε χαλάνε , όταν θα δεις τις 48 inches θα χαίρεσαι για την επιλογή που έκανες.

Εγώ βλέπω αυτό http://www.skroutz.gr/s/4866858/Panasonic-TX-50AS600.html
Τώρα για το public Δεν ξέρω.
Σε game mode 48 ms
By switching into the Game Mode from the Options submenu in the Picture Menu, the AS600 displayed an input lag around 48 milliseconds, which is below average for a Full HD TV. For the causal gamer it won't really matter but the more dedicated game players will undoubtedly find that too high for their needs.
http://www.avforums.com/review/panasonic-as600-tx-42as600b-led-lcd-Full-HD-tv-review.10558

Έχει πάρα πολύ input lag,σκέψου ότι η Sony Έχει 27 είναι τεράστια η διαφορά.

29 :p

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά τα 48ms είναι μη αποδεκτά για χρήση ps3? Θα έχω πρόβλημα με fifa 15, Last of us κτλ? Το ποιο αποτρεπτικά είναι πως δεν μπορώ να βρω αν συνδέεται με pc.

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά τα 48ms είναι μη αποδεκτά για χρήση ps3? Θα έχω πρόβλημα με fifa 15, Last of us κτλ? Το ποιο αποτρεπτικά είναι πως δεν μπορώ να βρω αν συνδέεται με pc.

Κανονικά όταν το pc έχει θήρα HDMI δεν συνδέεται με καλώδιο HDMI με την TV ?

Έχω ακούσει βεβαια και διαφορα , όπως p.x. ότι δεν παίζει ο ήχος που βγάζει το pc...

Τι ακριβώς συμβαίνει είναι λίγο δύσκολο να μάθουμε γιατί οι περισσότεροι έχουν HTPC και mediaplayers ( p.x. popcorn hour ) συνδεδεμένα κύριος για αισθητικούς λόγους και για την αποφυγή θορύβου.
Όσο για το input lag θα επιμείνω και εγώ στην Sony...

Η διαφορα θα είναι αισθητή.

Αν το pc σου έχει κάρτα γραφικών με hdmi τότε το συνδέεις στην τηλεόραση και έχεις εικόνα και ήχο. Αν έχει dvi τότε το συνδέσεις με καλώδιο dvi -> hdmi ή με αντάπτορα dvi-> hdmi στην τηλεόραση για εικόνα. Για ήχο (μάλλον δεν θα περνάει το dvi) συνδέεις την έξοδο της μητρικής σου με τις αναλογικές εισόδους της τηλεόρασης (λογικά πρέπει να έχει η τηλεόραση τέτοιες). Στις πιο πολλές περιπτώσεις θέλεις ένα καλώδιο καρφί σε 2 rca. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό η τηλεόραση να θέλει μια ρύθμιση να περνάει ήχο από αναλογικές εισόδους και όχι από hdmi.

Περίπου τρία με τέσσερα μέτρα,νορμαλ χρήση για καμια ταινία κυρίως και παιχνίδια στο PS3.Δεν θα ήθελα να ξεφύγω απο τα 550 ευρώ.Σε μέγεθος δεν σκέφτομαι κάτι πάνω απο 42''

Re: Απάντηση: Re: Αγορά tv 40-48ιντσες value for money

:|

4 Μετρα ???

Δηλαδή δεν γίνετε να σε πείσουμε για τις 48 inches έτσι ?

Ποσο μάλλον να σου πούμε ότι από αυτή την απόσταση χρειάζεσαι 65 inches.

......Αφού λοιπόν επιμένεις και στις inches και στα λεφτά και από την στιγμή που τα 17 euro παραπάνω που ζητάει η W585B δεν μπορείς να τα διάθεσης , τότε μια είναι η λύση για εσένα.

Sony KDL-42W705B

Η απόσταση είναι για κλάματα , εσύ για τους δικου σου λόγους δεν θες να ξεπεράσεις ούτε τα 550 euro ούτε τις 40 inches , αλλα θα σε παρακαλούσα να κανεις μια βόλτα από τα καταστήματα , να δεις τις 48 και τις 40 inches από κοντά και να καταλάβεις μονο σου την διαφορα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το να πετάξεις 550 euro για 17 euro διαφορα και να το μετανιώσεις είναι κρίμα , αν πάλι είσαι αποφασισμένος τότε παο πάσο.

Από την w705b στα 550 euro δεν πρόκειται να βρείς καλύτερη ευκαιρία , ειδικά για Gaming είναι η καλύτερη τηλεόραση για φέτο.
Iσος και η καλύτερη γενικότερα στην ιστορία τον LED-LCD οσον αφορα το Gaming.

Περίπου τρία με τέσσερα μέτρα,νορμαλ χρήση για καμια ταινία κυρίως και παιχνίδια στο PS3.Δεν θα ήθελα να ξεφύγω απο τα 550 ευρώ.Σε μέγεθος δεν σκέφτομαι κάτι πάνω απο 42''

Είναι "παράλογο" αυτό που γράφεις. Δεν είναι δυνατόν 4 μέτρα απόσταση 42" για gaming Και ταινίες. Πάνε τουλάχιστον εδώ:
http://www.skroutz.gr/s/4988561/Sony-KDL-48W585B.html?from=autocomplete&keyphrase=48w585

Καλώς ή κακός gaming Και Sony πάνε μαζι.Επίσης έχει πολύ καλή επεξεργασία και είναι πολύ καλά vfm φέτος.Εσύ αν θέλεις πάρε Samsung Η lg Προτάσεις γίνονται.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν κάτι είναι καλό προτείνετε,δεν είναι θέμα κολλήματος.

Επειδή δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα από τηλεοράσεις,γι αυτό και ρώτησα σχετικά με την Sony.Και εγώ τις δικές σας προτάσεις θέλω να ακούσω.

Για να είμαι και εγώ από μεριά μου ειλικρινής , δεν τίθεται θέμα '' κωλύματος ''.

Είναι απλά ΣΥΜΠΤΩΣΗ θα έλεγα , Το γεγονός ότι τουλάχιστον 3 χρονια τώρα ( συνεχόμενα :p ) η sony gam... Θέλω να πω είναι πολύ καλή :p στις τηλεοράσεις που βγάζει και ανέκαθεν όταν αφορά το gaming , είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή λόγο του χαμηλού INPUT LAG.

Όσο για το input lag...
Να ξέρεις ότι όσο πιο χαμηλό είναι , τόσο το καλύτερο.

Όταν στο playstation 3 , πετάς μια grenade στο Call of duty ( example ) με το R2 ( example ) τότε στην τηλεόραση θα έρθει μέσο HDMI με κάποια ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ , κλασμάτων δευτερολέπτου.

Οι samsung τηλεοράσεις έχουν 40 + input lag ( ms = milisecond = κλάσματα δευτερολέπτου ) ενώ οι Sony έχουν πολύ χαμηλότερο input lag ( ms ) και πιο συγκεκριμένα...Αρχίζουμε από την w585/605b που έχει 29 ms , μετά πάμε στην w805b με 22 ms και καταλήγουμε στην...W705b με το καλύτερο ms στα χρονικά τον LED-LCD που φτάνει τα 13.5 ms.

Απλά μαθηματικά είναι...Τα νούμερα δείχνουν ότι η Sony είναι καλύτερη.