Αγορα tv 40''-τη γνωμη σας!!!

για 130Ε εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει εχοντας συγκρινει και τις δυο,ειναι παραπανω αποσο πρεπει η χρηματικη διαφορα,διοτι επι της ουσιας μονο πλεονεκτημα ειναι το usb mkv playback της samsung

Το μεγαλο μειονεκτημα της Sony κατα την γνωμη μου ειναι ο σχεδιασμος με χρηση "φτηνιαρικου" στην οψη πλαστικου , σε εικονα ομως δεν υστερει απο την C650...

Στην τιμή των 749-100 = 649 ευρώ, υπάρχει κατά τη γνώμη σας καλύτερη επιλογή από την panasonic s20?

Κατά την γνώμη σας το buzzing θα είναι ενοχλητικό σε υπνοδωμάτιο (όπου η τηλεόραση θα παίζει αναγκαστικά χαμηλά?)

Ειμαι στο τσακ να την κλείσω απο το πλάισιο...

και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΙΜΗΣ, poia 40ara προτεινεται?

:frusty::frusty:

ωραια ευχαριστω Geo-Yperion με βλεπω για τη Sony.Δε με πολυνοιαζει η εξωτερικη εμφανιση,σιγουρα η 650 εινε πιο κομση σε γραμμες αλλα αμα δεν εχουν αλλες ουσιωδης διαφορες ...οκ.Τωρα αν πετυχω αλλη καλητερη προσφορα θα σας ενωχλησω παλι.

Στην τιμή των 749-100 = 649 ευρώ, υπάρχει κατά τη γνώμη σας καλύτερη επιλογή από την panasonic s20?

H S20 παιζει πολυ καλυτερα απο LCD διπλασιας αξιας...πχ. την ειδα σε συγκριση με την Sony NX800 και ηταν μια κλαση ανωτερη...

Και μιλαμε για το Saturn φαντασου να την δεις και σε περιβαλλον με λιγα φωτα που οι πλασμα δειχνουν ακομη καλυτερα...

παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας,δυστηχως κ γω αντιμετωπιζω οπως κ αλλοι εδω μεσα το ιδιο προβλημα!!καταληξα στη samsung 40c
650 σε γνωστη αλυσιδα ηλεκτρικων εδω κ μια εβδομαδα δε μπορουν να μου πουν καν ημερομηνια παραδοσης,λενε οτι υπαρχει μεγαλη ελλειψη κ οτι ειναι πολυ δυσκολο να εξυπερετηθω συντομα,κ ενας υπαλληλος με παρεπεμψε κ καλα αν θελω εχει ετοιμοπαραδοτη τη Samsung UE40C6510 η οποια οπως μου ειπε ειναι παρομοιο μοντελο.το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι λεντ τιποτα αλλο για αυτη,τι να κανω ρε παιδια το θεμα ειναι οτι τη βιαζομαι,να παρω πισω τη προκαταβολη να παω αλλου??

Re: Απάντηση: Αγορα tv 40''-τη γνωμη σας!!!

οχι ενταξει στην αποσταση θεασης ειμαι οκ στα 2.5 μετρα..κ κανοντας μια μικρη ερευνα εχω ψιλοκαταληξει στη Sony KDL-40EX500 κ στη Samsung LE40C650.το θεμα ειναι οτι τη Sony τη βρισκω σε τοπικο καταστημα στα 750 ευρω ενω τη Samsung καλυτερη τιμη στα 880 ευρω.(δε μπλεκω με ιντερνετικο καταστημα)θα θελα τη βοηθεια σας αν τα αξιζει αυτα τα 130ε διαφορας η Samsung η' αν προκειται για ισσαξιες t.v η' εχουν ελαχιστες διαφορες κ να προτιμησω τη Sony.

Oριακή προς μικρή, μπορείς να δεις και 46' από αυτή την απόσταση, εάν ήξερες πόσο γρήγορα συνηθίζει το μάτι....:ernaehrung004:

παιδια μια τελευταια ερωτηση.σε τι ακριβως διαφερει samsung c650 η με την c652 εχουν καμια ουσιωδης διαφορα??

χα χα ωραιος ρε στελιο ευχαριστω,ακριβως αυτο ο κοτσοβολος την εχει την 652 υποτειθετε ''αποκλειστικα'' απο τι καταλαβα με το χρωμμα του πλαισιου πρεπει κατι να πεζει blue black-grey black...