Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο την προσφατη περιπετεια με την LG 7000 εδω και ενα μηνα ειμαι στο ψαξιμο για νεα τηλεοραση.
Εχουμε και λεμε:
Η χωρος που θα τοποθετηθει ειναι το σαλονι και η αποσταση του θεατη ειναι 3,8 m.
Η χρηση της τηλεορασης θα ειναι:
40% Επιγεια Καναλια
40% Ταινιες μεσω Blu-Ray, DVD, και απο Υπολογιστη
20% Παιχνιδια μεσω PS3 κυριως soccer.
Διαθεσιμο Budget 1500 (Αφαιρωντας την επιστροφη 1200 απο την LG σκεφτομαι να διαθεσω το πολυ αλλα 300 )
Διαβαντας ωρες και πολλα posts, και εχοντας απογοητευτει πληρως διοτι ειμαι συνεχεια μπερδεμενος, εχω καταληξει σε δυο επιλογες:
Α ΕΠΙΛΟΓΗ
Επιλεγω με βαση την αποσταση οποτε παω για 50 ιντσες και μαλλον για Panasonic G10 με οτι πιθανα προβληματα με το Burn in συνεπαγεται αυτο.
Β ΕΠΙΛΟΓΗ
Επιλεγω με βαση τα χαρακτηριστικα (συνυπολογιζοντας και τη χρηση) πηγαινοντας στις 46-50 ιντσες και εχω να επιλεξω μεταξυ:
Panasonic G10 50"
SONY W5500 46"
Samsung B750 46"
Βεβαια καλη θα ηταν και η Ζ4500 αλλα ξεφευγει...
Επισης οποιαδηποτε προταση σας θα ηταν ευπροσδεκτη!!!
Παρακαλω να συνυπολογιστουν το service και οι πιθανοτητες βλαβων ανα εταιρια!!!
Συγνωμη για το μεγαλο treat αλλα πιστευω οτι ετσι θα εχετε πιο σαφη εικονα για το τι ζηταω.
Παρακαλω βοηθειααααααααα!!!!!
Μετα απο την προσφατη περιπετεια με την LG 7000 εδω και ενα μηνα ειμαι στο ψαξιμο για νεα τηλεοραση.
Εχουμε και λεμε:
Η χωρος που θα τοποθετηθει ειναι το σαλονι και η αποσταση του θεατη ειναι 3,8 m.
Η χρηση της τηλεορασης θα ειναι:
40% Επιγεια Καναλια
40% Ταινιες μεσω Blu-Ray, DVD, και απο Υπολογιστη
20% Παιχνιδια μεσω PS3 κυριως soccer.
Διαθεσιμο Budget 1500 (Αφαιρωντας την επιστροφη 1200 απο την LG σκεφτομαι να διαθεσω το πολυ αλλα 300 )
Διαβαντας ωρες και πολλα posts, και εχοντας απογοητευτει πληρως διοτι ειμαι συνεχεια μπερδεμενος, εχω καταληξει σε δυο επιλογες:
Α ΕΠΙΛΟΓΗ
Επιλεγω με βαση την αποσταση οποτε παω για 50 ιντσες και μαλλον για Panasonic G10 με οτι πιθανα προβληματα με το Burn in συνεπαγεται αυτο.
Β ΕΠΙΛΟΓΗ
Επιλεγω με βαση τα χαρακτηριστικα (συνυπολογιζοντας και τη χρηση) πηγαινοντας στις 46-50 ιντσες και εχω να επιλεξω μεταξυ:
Panasonic G10 50"
SONY W5500 46"
Samsung B750 46"
Βεβαια καλη θα ηταν και η Ζ4500 αλλα ξεφευγει...
Επισης οποιαδηποτε προταση σας θα ηταν ευπροσδεκτη!!!
Παρακαλω να συνυπολογιστουν το service και οι πιθανοτητες βλαβων ανα εταιρια!!!
Συγνωμη για το μεγαλο treat αλλα πιστευω οτι ετσι θα εχετε πιο σαφη εικονα για το τι ζηταω.
Παρακαλω βοηθειααααααααα!!!!!
Last edited: