Αγορα TV 46-50" (πληρως απογοητευμενος)

konchrist

New member
27 February 2008
67
Καλησπερα σε ολους.

Μετα απο την προσφατη περιπετεια με την LG 7000 εδω και ενα μηνα ειμαι στο ψαξιμο για νεα τηλεοραση.

Εχουμε και λεμε:

Η χωρος που θα τοποθετηθει ειναι το σαλονι και η αποσταση του θεατη ειναι 3,8 m.

Η χρηση της τηλεορασης θα ειναι:

40% Επιγεια Καναλια
40% Ταινιες μεσω Blu-Ray, DVD, και απο Υπολογιστη
20% Παιχνιδια μεσω PS3 κυριως soccer.

Διαθεσιμο Budget 1500 (Αφαιρωντας την επιστροφη 1200 απο την LG σκεφτομαι να διαθεσω το πολυ αλλα 300 )

Διαβαντας ωρες και πολλα posts, και εχοντας απογοητευτει πληρως διοτι ειμαι συνεχεια μπερδεμενος, εχω καταληξει σε δυο επιλογες:

Α ΕΠΙΛΟΓΗ
Επιλεγω με βαση την αποσταση οποτε παω για 50 ιντσες και μαλλον για Panasonic G10 με οτι πιθανα προβληματα με το Burn in συνεπαγεται αυτο.

Β ΕΠΙΛΟΓΗ
Επιλεγω με βαση τα χαρακτηριστικα (συνυπολογιζοντας και τη χρηση) πηγαινοντας στις 46-50 ιντσες και εχω να επιλεξω μεταξυ:

Panasonic G10 50"
SONY W5500 46"
Samsung B750 46"

Βεβαια καλη θα ηταν και η Ζ4500 αλλα ξεφευγει...

Επισης οποιαδηποτε προταση σας θα ηταν ευπροσδεκτη!!!

Παρακαλω να συνυπολογιστουν το service και οι πιθανοτητες βλαβων ανα εταιρια!!!

Συγνωμη για το μεγαλο treat αλλα πιστευω οτι ετσι θα εχετε πιο σαφη εικονα για το τι ζηταω.

Παρακαλω βοηθειααααααααα!!!!!

Last edited:
Μόνο και μόνο απ' την απόσταση που έχεις, κοιτάζεις την 50G10. Οι 46άρες θα χαθούν στα 3,8 μέτρα. Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι είναι μια πολύ καλή τηλεόραση (διάβασε το σχετικό νήμα) για τα χρήματα που κοστίζει, νομίζω ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή.
Αφού και το 80% της χρήσης αφορά κανάλια και ταινίες, μία τηλεόραση plasma με την κινηματογραφική αίσθηση που προσφέρει, είναι ιδανική.
Οσον αφορά το burn-in, τόσο καιρό εδώ στο forum δεν έγραψε κάποιος για burn-in από gaming. Αντε κανά IR μόνο, το οποίο δεν είναι και μόνιμο....
-bye-

Δηλαδη ολοι οι δρομοι οδηγουν στην G10? :grandpa:

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

Οσον αφορα την αναπαραγωγη ταινιων απο PC εχει κανεις αποψη να μου πει?

Επισης μπορει να μου πει καποιος που μπορω να δω την G10 στη Θεσ/νικη?

Καλημερα σ ολους...

Ειδα την καταναλωση της 50" και λεει στο site της εταιριας 425 Watt!!! :devil-smiley-029:

Ειδα αντιστοιχα την W5500 και ειναι 131 Watt!!!

Βρε παιδια ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Τι λετε εσεις?

Οι πλασμα εχουν μεγαλυτερη καταναλωση απο τις αντιστοιχες LCD , βεβαια τα φετινα μοντελα (NeoPDP) εχουν βελτωθει αλλα η διαφορα παραμενει...

Αν πας σε πλασμα θα σου ελεγα να δεις και αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/74205/Samsung-PS50B650.html?keyphrase=50B650

...που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη απο την G10 καθως υπερτερει σε χρωματικη ακριβεια , εχει καλυτερο φιλτρο ωστε να διατηρει την αντιθεση και ημερα χωρις πολλες ανακλασεις και πολυ πιο συγχρονο design και μενου-ρυθμισεις...

Οι πλασμα εχουν μεγαλυτερη καταναλωση απο τις αντιστοιχες LCD , βεβαια τα φετινα μοντελα (NeoPDP) εχουν βελτωθει αλλα η διαφορα παραμενει...

Αν πας σε πλασμα θα σου ελεγα να δεις και αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/74205/Samsung-PS50B650.html?keyphrase=50B650

...που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη απο την G10 καθως υπερτερει σε χρωματικη ακριβεια , εχει καλυτερο φιλτρο ωστε να διατηρει την αντιθεση και ημερα χωρις πολλες ανακλασεις και πολυ πιο συγχρονο design και μενου-ρυθμισεις...

Οσον αφορα μαυρο και κινηση ποια η γνωμη σας?

Οσον αφορα μαυρο και κινηση ποια η γνωμη σας?

Το μαυρο της ειναι γυρω στα επιπεδα της Panasonic V10 , δηλαδη ελαφρως χειροτερο απο την G10 αλλα πολυ ικανοποιητικο σε καθε περιπτωση. Σε κινηση υστερει ελαχιστα της G10 αλλα εχει πολυ καλυτερο κυκλωμα scaling ("Crystal Engine") για τηλεοπτικο σημα...

Δηλαδη αποκλειουμε πληρως την Β ΕΠΙΛΟΓΗ!

Παμε για 50" -bye-

Οποτε ψαχνουμε best buy mεχρι 1500 .

Αρα εχουμε ντερμπι G10 με B650.

Πω πω, δυσκολη επιλογη.

Αλλα σκεφτομαι οτι επειδη δεν αξιζει να δινεις και πολλα χρηματα για τεχνολογια μαλλον ειμαι προς την Β650.

Απλως προβληματιζομαι γιατι εχω την G10 ως την απολυτη επιλογη στα χρηματα της με βαση αυτα που εχω διαβασει.

Ααααα ξεχασα να πω πως την G10 δεν την εχει δει η γυναικα μου :flipout:

Βρε παιδια κανενα μαγαζι στη Θεσ/νικη για να δω τις δυο αυτες τηλεορασεις? :huh2:

Επισης καποιος που εχει παρει την B650 μπορει να μου πειτην καταναλωση γιατι δεν το βρισκω πουθενα!!!:rifle:

Μια ψήφος για τη Σάμσουνγκ κι από μένα. Πιο όμορφη, με περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης και αναπαραγωγής, φθηνότερη και με καλύτερο scaling.

Χάνει μόνο στο απόλυτο μαύρο (που δεν το βλέπεις ποτέ τελικά γιατί όλο και κάποιο φως θα καίει) και πιθανότατα στην αναπαραγωγη 24π.

Χάνει .... και πιθανότατα στην αναπαραγωγη 24π.

Τα 24p δεν τα υποστηριζει καθολου ή εχει προβληματα οταν τα υποστηριζει?

Καποιος που εχει την TV μπορει να μας διαφωτισει?

Δεν νομιζω να εχει προβλημα με την αναπαραγωγη 1080/24p , δεν εχω διαβασει κατι τετοιο...η σειρα Β550 αντιθετα οντως εχει προβλημα στον τομεα αυτο...