Αγορά TV 50" και άνω!Help!!

Είναι κ οι 5" παραπάνω της 750 για την απόσταση στο χώρο του κ το θέμα των αντανακλάσεων.

Re: Απάντηση: Αγορά TV 50" και άνω!Help!!

Είναι κ οι 5" παραπάνω της 750 για την απόσταση στο χώρο του κ το θέμα των αντανακλάσεων.

Αυτό σκέφτομαι και γέρνω προς την 750. Συν το ότι διάβασα ότι είναι πραγματικά 200 hz οπότε λογικά καλύτερη κίνηση και καλύτερη εικόνα σε ποδόσφαιρο.

Για να φτάσει μια τηλεόραση LCD στα 200 Hz πρέπει για κάθε πραγματικό καρέ κίνησης να προστεθούν άλλα 3 που δεν υπάρχουν (4 x 50 Hz = 200 Hz).

Οι αλγόριθμου παρεμβολής όμως έχουν και παρενέργειες όπως την δημιουργία τεχνουργημάτων (artifacts) δηλαδή "θορύβου" που δεν υπάρχει στο αρχικό υλικό.

Οπότε δεν είναι και τόσο απλό δηλαδή 200 Hz=καλύτερη κίνηση.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο αλγόριθμος της Sony είναι από τους καλύτερους και τα τεχνουργήματα ελάχιστα και κερδίζεις και 4" σε σχεση με την Ε6500.

Από θέμα ανακλάσεων πάντως η 6500 δεν έχει ουσιαστικά πρόβλημα γιατί έχει πολύ αποτελεσματικό φίλτρο.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτον θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την βοήθεια σας. Και δεύτερον να σας πω ότι μετά πάλι από μεγάλη σκέψη παρήγγειλα την Panasonic TX-L55ET5E στα 1350. Τις είδα δίπλα δίπλα με την sony 55hx750 και η panasonic με ενθουσίασε περισσότερο. Δεν μπορώ να κρύψω βέβαια ότι με δελέασε και το παθητικό 3d. Αυτά προς το παρόν. Την αναμένω την Παρασκευή και μόλις παραλάβω θα σας γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου στο ανάλογο thread. Και πάλι χίλια ευχαριστώ για την βοήθειά σας και ελπίζω να έκανα καλή επιλογή...

Κατά την γνώμη μου ο συνδυασμός μεγέθους-τιμής είναι πολύ καλός.

Η συγκεκριμένη βέβαια τηλεόραση όπως όλες με πάνελ IPS σε απόλυτα σκοτεινό χώρο δεν έχει καλό μαύρο και αντίθεση αλλά αυτό λίγο αφορά ένα μέσο χρήστη.

Όπως τα λες Yperion. Και επειδή θεωρώ τον εαυτό μου ένα μέσο χρήστη πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα την ευχαριστηθώ.