Με το καλό να παραλάβεις και όσο αφορά για τη 4Κ που ΔΕΝ πήρες, να είσαι σίγουρος ότι έπραξες το απολύτως σωστό. Σε κανά δυο χρονάκια από τώρα θα με θυμηθείς γιατί....... Εκτός και αν ήθελες - μπορούσες να περιμένεις κανά δυο χρονάκια, σε αυτή τη περίπτωση αλλάζει το πράγμα χα!χα!η τηλεοραση παραγγελθηκε ,θα ειναι κοντα μου πρωτα ο θεος την τριτη,την ειδα και απο κοντα αλλα κυριως βασιστηκα στις αποψεις των παιδιων απο εδω μεσα.
ελπιζω να μην εκανα πατατια και δεν περιμενα για αγορα 4κ.
μια ερωτησουλα μιας και υπαρχει ακομα χρονος αλλαγης του blue ray.
εχω παρει το http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/blu-ray/blu-ray-player/BD-H5500/EN θα το συνδιασω με εναν denon ενισχυτη,που εχει 1,3 hdmi ,στις fullhd ταινιες δεν εχω προβλημα στις 3d ομως?
με βαση τις εξοδους εισοδους των 3 συσκευων (ο ενισχυτης εχει τα παντα εκτος απο 1,4 hmi),μπορειτε να μου πειτε τι συνδεσεις και τι καλωδια χρειαζονται ωστε να εχω dolby digital 5.1 ηχο και σε 3d ταινιες?
τα χαρακτηριστικα της τηλεορασεις ειναι εδω http://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/w850b-series/specifications
Για το pass through πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του ενισχυτή σου και να το ψάξεις λίγο που είναι και αν το έχει.αυτο με το pass through δεν ξερω αν το κανει ο ενισχυτης μου και ουτε ξερω πως να το τσεκαρω,το hdmi spliter λες να δουλεψει?το εχει δοκιμασει καποιος σε αναλογει περιπτωση?
Όχι δε λες κοτσάνες, επί της ουσίας λες αυτό που σου πρότεινα στην αρχή, αλλά το πήγες παραπέρα με το βγάλε βάλε καλώδιο. Σωστό σαν ιδέα, αλλά το να βγάζεις και να βάζεις καλώδια εκτός του ότι είναι και λίγο << κάπως >>κάθε φορά, μπορεί να σου κάνει καμιά ζημιά κυρίως στις υποδοχές των Hdmi θυρών και εκεί βράστα, ή το λιγότερο σε κάποιο καλώδιο Hdmi που εκεί εντάξει το αλλάζεις και τελείωσε, αλλά τις θύρες;ενας αλλο τροπος που σκεφτομαι χωρις να χρειαστουν πολλα πολλα,ειναι να εχω το bd συνδεδεμένο με τον ενισχυτη με hdmi και coaxial και μιας και θα ειναι ευκολη η προσβαση bd και tv οταν θελω να δω 3d να βγαζω το hdmi απο το bd και με ενα δευτερο να συνδεω bd με tv,οποτε εικονα θα εχω απευθειας απο το bd και ηχο dolby θα περνω με το coaxial ενισχυτη bd?
γινεται αυτο ή λεω κοτσανες?
οχι και πανακριβα...τωρα λεγονται high speed και οχι εκδοση 1.3 και 1.4 και με 10-20 ευρω παιρνεις αξιοπρεπη καλωδιο...sorry παιδια που σας ζαλιζω παλι,αλλα τι hdmi να επιλεξω για να συνδεσω το blue ray με τον ενισχυτη και τον ενισχυτη με την τηλεοραση?ο ενισχυτης οπως εχω πει ειναι 1.3α.
μου προτειναν 1,4 3d ,αλλα ειναι πανακριβα και δεν ξερω αν χρειαζονται να δωσω τοσα λεφτα μιας και ο ενισχυτης δεν ειναι 3d.
Τα διπλάσια σε τιμή έχουν καμια διαφορα στην εικόνα η ολα μάρκετινγκ ειναι εντέλει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.