αυτη τη μετρηση ειχε yperion,i know ειναι παλιομοντελο αλλα υποθετωντας οτι τα καινουρια που βγαινουνε ειναι εξελιξη αυτων που αντικαθιστουν(να και δν ισχυει παντα αυτο)φανταζομαι οτι mia 40ΕΧ710 θα ειναι ισοδυναμη αν οχι καλυτερη.Επειτα για εμενα πλεον μπαινει και ο παραγοντασ αξιοπιστια.
πέρασα σήμερα από το Saturn για να δω τι παίζει από κοντά
Παρατήρησα ότι οι LED είχαν εμφανώς καλύτερη ποιότητα από τις LCD.
Συγκεκριμένα δίπλα δίπλα η LE46c750 με την 46c6500 υπήρχε σημαντική διαφορά στην φωτεινότητα
δεν ξέρω αν η 750 δεν ήταν καλά ρυθμισμένη αλλά η διαφορά ήταν εμφανής.
μήπως τελικά να αγνοήσω το 3d και να κοιτάξω στα ίδια λεφτά μια LED?
είδα την 46c7000 η οποία και αυτή συγκριτικά με την 46c750 είχε καλύτερη εικόνα.
εκτός και αν όντως είχαν κάνει χάλια ρύθμιση
Εχει δικαιο ο manuel,το εχω ξαναγραψει,η διαφορα των lcd με τισ led ειναι εμφανης,χωρις να πρεπει να ειναι γνωστης ο αλλος γινεται αμεσα αντιληπτη η υπεροχή των led στην φωτεινοτητα και στα χρωματα.
αν και έχει υποθεί αρκετές φορές θεωρείται την 750 καλύτερη από την 7000 και ισάξια με την 8000
από την 7000 που υπερτερεί ?
και αν κάποιος μπορεί να διαθέσει κάποια χρήματα παραπάνω του συνιστάται την 8000 ?
προφανώς και οι διαφορές πρέπει να είναι ελάχιστες και ίσως δεν αξίζει κάποιος να δώσει παραπάνω χρήματα γι αυτές.
δεκτή άποψη αυτή...αλλά οχι και να λέμε ότι είναι καλύτερες από τις LED.
αν μπορεί κάποιος να διαθέσει λίγα παραπάνω χρήματα γιατί να μην πάει σε LED
Εγώ πραγματικά που δεν ασχολούμε με αυτά όταν τις είδα δίπλα δίπλα είδα διαφορά και ειλικρινά με ξενέρωσε κάπως.
αν και έχει υποθεί αρκετές φορές θεωρείται την 750 καλύτερη από την 7000 και ισάξια με την 8000
από την 7000 που υπερτερεί ?
και αν κάποιος μπορεί να διαθέσει κάποια χρήματα παραπάνω του συνιστάται την 8000 ?
Προσωπικά δε πιστέυω πως οι απλές LCD είναι καλύτερες απ'τις LED LCD. Όμως επίσης δε πιστεύω πως οι LED δικαιολογούν τη μεγάλη διαφορά στη τιμή που έχουν απ'τις απλές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.