Aγορά TV για κρεβατοκάμαρα...

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
989
θελω να παρω μια τηλεωραση για κρεβατοκαμαρα ,αλλα δεν ξερω πιο μοντελω να αποφασισω, εχω δη σονυ και samsung-kai phlihps ειμαι αναμεσα σεκαθαρη τηλεωρaση, η μονιτορ tv
ποια θα εχει την καλητερη αναληση και εισοδους αναμεσα σε 26 "η να παω για μεγαλητερη ,βλεπεται φωναζη η κυρα( μην φαμε και παντοφλα μυπως την καταφερω) β450 β650 η αλλες δεν θυμαμαι μοντελα
:HTEHEH56:
οποια προταση δεκτη

η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 2,70 μετρα περιπου (ξαπλωμενς)
,θελω να ειναι οσο ποιοξεκουραστη γυνεται (γιατι το εταιρο υμιση κοιματε αμεσως) .δεν θελω να φαω παντοφλα εχω δη τη sasmung SM-P2370HD
LCD TV MONITOR 23" STA 309---SONY KDL-22E5300K LCD 22"STA 499
η οποια διαβαζει και απο USB θηρα βιντεο τη sasmung 26b450 sta 400
εαν δεν κανω λαθος

καθε προταση σας δεκτη ειμαι σε δυλιμα και το εταιρο ημισυ φωναζει βλεπεις πια γυναικα δεν φωναζη !!!!!!!:slapface:

η τηλεωραση θα ειναι για ταινιες και τα καναλια .το ποσο που λεω να διαθεσω
απο 300-500 περιπου.αν παει λιγο παραπανω βλεπουμε

Μιας και υπάρχει κίνδυνος παντοφλιάς και η απόσταση είναι 2,7 μέτρα θα σου πρότεινα από αυτές που γράφεις ...την μεγαλύτερη!!!!

Υ.Γ.: Όσο μεγάλη κι αν θεωρείται μια 26άρα και όσο μικρή κι αν είναι μια παντόφλα.

εγω θα πηγαινα για 32αρα φυλε ναδω αν μπορεσω νατην ψυσω δεν εχω δη μοντελα σε 32αρες εχεις υποψην κανενα

οσο γιατην παντοφλα ασε ,εισαι παντρεμενος χαχαχαχα

Στα 2,7 μέτρα πας άνετα και σε 40άρα...

Υ.Γ.: Αν και παντρεμένος, μια 42" την έχω στην κρεβατοκάμαρα.... ;)

η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 2,70 μετρα περιπου (ξαπλωμενς)
,θελω να ειναι οσο ποιοξεκουραστη γυνεται (γιατι το εταιρο υμιση κοιματε αμεσως) .δεν θελω να φαω παντοφλα εχω δη τη sasmung SM-P2370HD
LCD TV MONITOR 23" STA 309---SONY KDL-22E5300K LCD 22"STA 499
η οποια διαβαζει και απο USB θηρα βιντεο τη sasmung 26b450 sta 400
εαν δεν κανω λαθος

καθε προταση σας δεκτη ειμαι σε δυλιμα και το εταιρο ημισυ φωναζει βλεπεις πια γυναικα δεν φωναζη !!!!!!!:slapface:

Μαζί με την 23άρα ή την 26άρα που σκέφτεσαι, για να δεις από τα 2,70 μέτρα χρειάζεσαι και αυτά:

l_00037560.jpg

Σοβαρά τώρα, για τέτοια απόσταση κοίταξε τουλάχιστον κάποια 37άρα. Και αυτό επειδή είναι κρεββατοκάμαρα και μπορεί να μην έχεις χώρο κ.λ.π. Γιατί σε τέτοια απόσταση άνετα βλέπεις και σε 50"......

Μαζί με την 23άρα ή την 26άρα που σκέφτεσαι, για να δεις από τα 2,70 μέτρα χρειάζεσαι και αυτά:

l_00037560.jpg

Σοβαρά τώρα, για τέτοια απόσταση κοίταξε τουλάχιστον κάποια 37άρα. Και αυτό επειδή είναι κρεββατοκάμαρα και μπορεί να μην έχεις χώρο κ.λ.π. Γιατί σε τέτοια απόσταση άνετα βλέπεις και σε 50"......

ειδικα στη 50αρα θα πεσουν οι παντοφλες συννεφο !!!:slapface::slapface::slapface:

l_00037560.jpg

Κωστα , εχουμε κανενα review γι'αυτα ? Ενδιαφερουσα περιπτωση δειχνουν
Απο blooming πως πανε ?
:flipout::flipout::flipout:

τελικα που καταληγετε γιατι με ενδιαφερει και εμενα αλλα μπερδργουει δεν γκαβωνεσαι με πανω απο 32¨¨????????

32" είναι καλές για να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα στα 2,5 μέτρα, αλλά για να δεις σωστά υλικό HD (Blue Ray, mkv....) πρέπει να κάτσεις στα 1,2 μέτρα.

παιδια ευχαριστω για της συμβουλες σας, προσπαθουσα να ψισω το εταιρω ημισυ για 32αρα (πολυ γρινια επεσε αχ αυτες οι γυναικες) και λετε για μεγαλητερη

στο σαλονι εχω samsung LE46A956

παιδια ευχαριστω για της συμβουλες σας, προσπαθουσα να ψισω το εταιρω ημισυ για 32αρα (πολυ γρινια επεσε αχ αυτες οι γυναικες) και λετε για μεγαλητερη

στο σαλονι εχω samsung LE46A956

Απ' το να πάρεις 26άρα, η 32άρα είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Κάνε μία προσπάθεια ακόμη μήπως πείσεις το έτερον ήμισυ γαι 37".... ;)

πειτε για κανενα μοντελο σε 32" η 37¨με λογυκη τιμη καθε γνωμη δεκτη

μου φενεται σας ζαλισα λιγο παιδια -δεν εχω το χρονο να ψαξω,2 τρια μοντελα να περασω να τα δω σε κανενα μαγαζι

καλησπερα παιδια εκλεισα την samsung LE26B450 (βλεπεις το εταιρο υμηση δεν ψυνοταν μετυποτα για μεγαλητερη)
και το BLURAY PLAYER SAMSUNG BDP1580 για την μεγαλητερη tv στο σαλονι(μου εκανε αυτη τη χαρη )τα αναμενω τη δευτερα το απογεμα
σας ευχαριστω για ολα (πολυ μουρμουρα επεσε)
τα λεμε παιδια σας ευχαριστω