Αγορα TV με budget 900

Εγινε φιλε μου... Σε ευχαριστω για το χρονο σου. Οτιδηποτε αλλο θα επανελθω. Κ μετα με εντυπωσεις απο τη νεα μου tv

εχω μια απορια που λογικα θα μου λυσετε οι ειδικοι!!! ενταξει αν παω σε μαγαζι να την παρω σιγουρα μπορω να την ψαξω για τα γνωστα προβληματα! Αν αγορασω tv απο επωνυμο ιντερνετικο site εχω την δυνατοτητα να του πω να την ανοιξει μπροστα μου κ την ελεγξω κατα την παραλαβη και να την παρει πισω να φερει αλλη???? μπορω να την συνδεσω κλπ οτι θα εκανα σε ενα μαγαζι απο κοντα ή ειναι λαχειο??

εχω μια απορια που λογικα θα μου λυσετε οι ειδικοι!!! ενταξει αν παω σε μαγαζι να την παρω σιγουρα μπορω να την ψαξω για τα γνωστα προβληματα! Αν αγορασω tv απο επωνυμο ιντερνετικο site εχω την δυνατοτητα να του πω να την ανοιξει μπροστα μου κ την ελεγξω κατα την παραλαβη και να την παρει πισω να φερει αλλη???? μπορω να την συνδεσω κλπ οτι θα εκανα σε ενα μαγαζι απο κοντα ή ειναι λαχειο??
αν έχει πρόβλημα την στέλνεις πίσω και σου φαίρνουν άλλη καινούργια . Πρόσεξε όμως να την αγοράσεις από κάποιο γνωστο μαγαζί

συνεχιζω λοιπον το ψαξιμο κ μαλλον θα καταληξω σε SONY!!! Υπολογιστη εχω καλο και στον ιδιο χωρο αρα το καλυτερο Smart της Samsung ειναι περιττο οπως επισης και το καλυτερο 3D... πιστευω οτι κ να θελησω να ασχοληθω την κανω την δουλεια μου!!! Αφου λοιπον δινω το βαρος σε gaming και καλη ποιοτητα εικονας σε ταινιες πιστευω οτι η sony με καλυπτει πληρως....
δεν μπορω να καταλαβω ομως τα εξης: :smash:
1) Γιατι η w805 με την w815 εχουν ακριβως την ιδια τιμη??? η w815 δεν ειναι εστω κ ελαχιστα καλυτερη???
2) Για την w829??? Αξιζει τα 150 παραπανω??? ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες δυο???

Να σημειωσω παλι οτι ψανχω TV απο 48-50 ιντσες κ οχι παραπανω λογω αποστασης αλλα κ χωρου...

Last edited:
Μόνο εμφανισιακά διαφέρουν οι W805 και W815, ενώ πανομοιότυπη εικόνα με αυτές έχει η W829.

:
1) Γιατι η w805 με την w815 εχουν ακριβως την ιδια τιμη??? η w815 δεν ειναι εστω κ ελαχιστα καλυτερη???
2) Για την w829??? Αξιζει τα 150 παραπανω??? ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες δυο???

Σε εικόνα και λειτουργίες όλες οι W8xx είναι 99% ίδιες (για να μην σου πω 100%) , αλλάζει ο σχεδιασμός (βάση και χρώμα πλαισίου).

sony-serie-w8.png

Οποτε w815 αφου ειναι στα ιδια λεφτα και εχει κ 200hz πλασματικα παραπανω εστω κ για λογους μαρκετινγκ.... Οκ ευχαριστω!

Βασικά, επιλέγεις μεταξύ μαύρου και ασημένιου πλαισίου. Αυτή είναι η κύρια διαφορά των W805 και W815.

εχει καποιος να προτεινει καποιο καταστημα να την αγορασω??? δεν βρισκω κατι σε Thread (λογικο ειναι). Εννοω να ειναι μια χαρα σε περιπτωση προβληματικης tv!!!οπως και επισης σε θεματα ανοχης να την ελεγξω σε σκοτεινο δωματιο κλπ πριν την φορτωσω και φυγω!!!! ας πουμε διαβασα μακρυα απο πλαισιο.

Skroutz. Gr διαβάζεις κριτικές από όλα τα μαγαζιά τα οποία διαθέτουν την τηλεόραση που θελεις. Παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς διαθεσιμοτητα και καθάρισες.

Skroutz. Gr διαβάζεις κριτικές από όλα τα μαγαζιά τα οποία διαθέτουν την τηλεόραση που θελεις. Παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς διαθεσιμοτητα και καθάρισες.

Μόνο προσοχή !!! Γιατί όταν ενδιαφέρθηκα να πάρω τηλεόραση απο κάποιο σκρουτζομάγαζο δεν έδιναν DOA. Οπότε ρωτάμε και το αυτονόητο..οκ ??

Γενικα οι κριτικες στο skroutz ειναι οτι να ναι.... Κυριως για λογους παραπληροφορησης κλπ. Εγω ρωταω για προσωπικες εμπειριες οπου αγορασατε κ εσεις, οχι γενικα....

Κοίτα ...αυτό που θες δεν νομίζω πως γίνεται ( σκοτεινά δωμάτια και τέτοια). Για να την τεστάρεις , μόνο σε μεγάλες αλυσίδες που την έχουν στην έκθεση και μπορείς να την δεις ...αλλά και πάλι θα δεις και θα τεστάρεις την ίδια μάρκα μεν, αλλά άλλο πάνελ (γιατί θα αγοράσεις μια άλλη σφραγισμένη). Οπότε τα τεστ που λες είναι ανούσια. Κανείς δεν πρόκειται να σε αφήσει να ξεσφραγίσεις τηλεόραση για να την τεστάρεις και αν σου αρέσει να την κρατήσεις. Άσε που θα πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλά σου αν την πάρεις από μεγάλη αλυσίδα. Οπότε η δική μου πρόταση είναι αν πάρεις samsung σειρά 6 τρέχα να την προλάβεις απο eshop , και αν πάρεις άλλη tv , απο σκρουτζ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ DOA.

εχω διαβασει απο το forum εδω οτι τα media ή τα public σε αφηνουν να ανοιξεις και να την δεις. αυτη που θα αγορασω εννοω!!! πριν φυγω θα την ανοιξω να την ελεγξω με τεχνικο αν ειναι να την παρουν οπως ειναι φιλε. απλα δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο εχουν αυτη τη ανοχη... μετα ομως ειναι καλυτερα να εχεις να κανεις με ενα επωνυμο καταστημα αλυσιδας που δεν θα ρισκαρουν το ονομα τους παρα με ενα e-shop που τρεχα γυρευε!!! αρα πολλες φορες αξιζει να δωσεις λιγα παραπανω για παν ενδεχομενο...

Τελικα καταληγω στην Sony KDL-50W829. (ακριβως 900 ο μπαγασας) ελπιζω να ειναι καλη επιλογη και να μην το μετανοιωσω..!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πλακα τωρα ειναι οτι την εχουν μονο Κωτσοβολος και πλαισιο που οι περισσοτεροι εχουν ασχημες εμπειριες... ε ρε μπελα που βρηκα....

:AFADF0:

Last edited: