Αγορα TV με budget 900

Προσωπικά τα πέντε τελευταία χρόνια έχω αγοράσει για μένα και γονείς τέσσερις τηλεοράσεις από Πλαίσιο ( πετυχαίνω πολύ καλύτερες τιμές για διάφορους λόγους ) δε μου έκατσε καμία << στραβή >> αλλά πάντα κάνω συμφωνία - συνεννόηση ότι αν κάτι στραβό θα τη πάρουν πίσω χωρίς κουβέντα ( όσο διαρκεί DOA ) και τους βάζω να το γράψουν και μου υπογράφει έστω και σε καρτούλα ο Διευθυντής του καταστήματος. Μία φορά πριν 4 χρόνια μου έγινε η στραβή σε laptop sony, πήγα την άλλη μέρα και σε μια ώρα είχα φύγει με καινούργιο. Στην αρχή βέβαια πήγαν να με ψαρώσουν με του στυλ να το στείλουμε στο σέρβις της σονυ κτλ, αλλά μετά από 2 λεπτά και τα σχεετικά << τραγούδια >> που τους γλυκοψιθύρισα όλα έγιναν όπως έπρεπε. Έτσι είναι παντού, καλή προεργασία και συμφωνία από πριν την αγορά και είσαι ΟΚ. Βλέπεις στην Ελλαδίτσα μας πρέπει να κατοχυρώνεσαι και για τα αυτονόητα.

Ωραια. οποτε κατοπιν συνεννοησης δεν θα εχω θεμα. Σε ευχαριστω Leonid. θα το κοιταξω!!! Κατι αλλο κ μαλλον τελευταιο απο εμενα γιατι μπορει να σας εχω κουρασει λες κ παιρνω οικοπεδο. :violent-smiley-030:
Αυτη την στιγμη εχει 899 . Αξιζει να την παρω μεσα σε αυτον το μηνα??? το λεω γιατι βρισκομαστε σε μεταβατικη περιοδο που ερχεται λογικα απο τον επομενο μηνα η νεα σειρα της sony. μηπως θα πεσει πολυ η τιμη της w29?? μηπως (αν και χλωμο το κοβω) βρω κατι αλλο καλυτερο στα λεφτα αυτα απο την νεα σειρα???

Η ουσιαστική διαφορά των νέων σειρών της Sony είναι το Android TV. Εφόσον η εικόνα τους παραμείνει ίδια με τα περσινά μοντέλα, μόνο το smart κομμάτι αλλάζει. Φυσικά, οι τιμές τους στην αρχή θα είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες περσινές τηλεοράσεις.

σε ευχαριστω Μιχαλη. Οσον αφορα τις τιμη της W29 που θελω να παρω? Θα πεσει αρκετα με το που ερθει Ελλαδα η σειρα του 2015 ή κραταει τιμη?? μην την παρω τωρα 900 και σε 1 μηνα να εχει 700 η λιγοτερο με σκοπο να ξεστοκαρουν τη παλια σειρα. κριμα δεν ειναι τα 200?? τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις??

Δεν νομίζω να πάει σύντομα στα 800 ευρώ ή πιο κάτω. Ούτως ή άλλως, λίγα μαγαζιά την έχουν διαθέσιμη. Πάντως, άμα μπορείς να κάνεις υπομονή, με 900 ευρώ θα μπορείς να πάρεις λογικά κάποια από τις φετινές W75xC, W8xxC, W85xC, στις 50", μέχρι το καλοκαίρι.

το θεμα ειναι οτι εχω προγραμματισει μεχρι τελος Φλεβαρη να την αγορασω το πολυ...αρα το κομματι υπομονη το βαζω στην ακρη δυστηχως!!! σε ευχαριστω πολυ παντως για την πολυτιμη βοηθεια σου, οπως επισης και τον Leonid! εχω καταλληξει στην w29 αλλα κατι μου λεει να γλιτωσω τα 150 και να παω στην w815...κανει κυκλους στο μυαλο μου συνεχως. οταν παω να την αγορασω και τις ξαναδω απο κοντα θα αποφασισω να τελειωνω επιτελους!!!!

150 ευρώ λιγότερα για την W805B ή την W815B, που πρακτικά είναι η ίδια η τηλεόραση, μπορούν να επενδυθούν σε κάποιο ηχοσύστημα ή εξωτερικό media player πάντως...

σωστη η σκεψη σου αλλα εχω πολυ καλο ηχοσυστημα της samsung blueray κλπ. αλλα και στην τσεπη να μεινουν καλυτερα ειναι απλα διαβαζω σε αρκετα sites πχ εδω site οπου την κατατασσουν πολυ ψηλα αναμεσα σε πολυ ακριβοτερα μοντελα.... γι αυτο κ το σκεφτομαι κ μαζευω κ τα υπολοιπα!!! αλλιως θα ειχα παρει ηδη την 815!

σωστη η σκεψη σου αλλα εχω πολυ καλο ηχοσυστημα της samsung blueray κλπ. αλλα και στην τσεπη να μεινουν καλυτερα ειναι απλα διαβαζω σε αρκετα sites πχ εδω site οπου την κατατασσουν πολυ ψηλα αναμεσα σε πολυ ακριβοτερα μοντελα.... γι αυτο κ το σκεφτομαι κ μαζευω κ τα υπολοιπα!!! αλλιως θα ειχα παρει ηδη την 815!

Όντως είναι απίστευτο πόσο βελτιώνουν την βαθμολογία η διαφορετική βάση και το χρώμα πλαισίου σε σχέση με την W805.:p

Καλησπέρα! λογω αναποδιας δεν προχωρησα σε καποια αγορα ακομα γι αυτο κ επανερχομαι... Ειχα καταληξει λοιπον στην KDL-50W829 οπου Δευτερα θα παω να την παρω! εχει αλλαξει κατι στην αγορα οσον αφορα τις νεες παραλαβες κλπ. υπαρχει κατι πιο καλο στα 850 ?? να υπενθυμισω να μην ψαχνετε 5 σελιδες οτι με ενδιαφερουν τα παντα (3D, smart κλπ) αλλα κυριως gaming, μπαλα και ταινιες!!! και κατι τελευταιο, υπαρχει καποιος λογος που την εχουν λιγα μαγαζια??? ειναι λογω επιστροφων να παραλαβουν τη νεα σειρα σιγα σιγα η κατι αλλο??

Καλησπέρα! λογω αναποδιας δεν προχωρησα σε καποια αγορα ακομα γι αυτο κ επανερχομαι... Ειχα καταληξει λοιπον στην KDL-50W829 οπου Δευτερα θα παω να την παρω! εχει αλλαξει κατι στην αγορα οσον αφορα τις νεες παραλαβες κλπ. υπαρχει κατι πιο καλο στα 850 ?? να υπενθυμισω να μην ψαχνετε 5 σελιδες οτι με ενδιαφερουν τα παντα (3D, smart κλπ) αλλα κυριως gaming, μπαλα και ταινιες!!! και κατι τελευταιο, υπαρχει καποιος λογος που την εχουν λιγα μαγαζια??? ειναι λογω επιστροφων να παραλαβουν τη νεα σειρα σιγα σιγα η κατι αλλο??

η σονυ σε καλυπτει σε ολα εκτος το 3d....σε ανλογα samsung h6***..καλυτερο 3d, σμαρτ, ελαφρα χειροτερο input lag ,χειροτερο τηλεοπτικο..απο κινηση περιπου τα ιδια(προσωπικα προτιμω την σονυ σε αυτο)

Μολις εβαλα την παραγγελια για την KDL50W829!!! ελπιζω να πανε ολα καλα απο τεχνικης αποψης (clouding κλπ) να μην εχω τρεχαματα και να την ευχαριστηθω!!! Θα επανελθω με εντυπωσεις.... ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!