Αντώνης-Κ
AVClub Addicted Member
- 22 June 2007
- 2,277
Αν εννοεις αν ειμαι πωλητης τηλεορασεων οχι δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΑΠOΛΥΤΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον χωρο του AV.
Aπλος χομπιστας ειμαι που παρακολουθω τα δρωμενα στις τηλεορασεις τα τελευταια 5-6 χρονια. Εχω ισχυριστει πουθενα οτι ειμαι "ειδικος"?
Οι αποψεις που εκφραζω ειναι συνδυασμος που προερχεται τοσο απο την παρακολουθηση καποιων μοντελων οσο και απο καποιες δοκιμες απο ειδικα site.
Mετα απο τα χρονια αυτα η Philips βρισκεται στον πατο της λιστας μου. Ενημερωτικα οταν ξεκινησα να ασχολουμαι (τοτε εντελως ασχετος) ηταν στην κορυφη.
Μαλιστα ημουν ετοιμος να αγορασω την 32PF9966 των 2,500 ευρω εως οτου μου ανοιξε τα ματια καποιος σε ξενο φορουμ καθως η συγκεκριμενη δεν ειχε ουτε καν panel S-IPS (ειχε το "προιστορικο" IPS) , με αποτελεσμα να υστερει σε σχεση με τηλεορασεις LCD της μισης τιμης.
Η ιστορια αυτη βεβαια με τις υπερκοστολογησεις και την κακη αναλογια εικονας-τιμης συνεχιζεται μεχρι σημερα.
Μάλιστα, δηλαδή εσύ ενημερώνεσαι από διάφορες πήγες και κυρίως από το internet και έχεις άποψη για κάθε μοντέλο το οποίο χρειάζεται βοήθεια ο κάθε υποψήφιος αγοραστής που ζητά ενημέρωση μέσο του avclub. Δεν θα ήταν πιο τίμιο αυτά τα site να μας τα παρουσιάζεις να και εμάς ώστε να μπορούμε σχηματίζουμε προσωπική άποψη? Επίσης από τα λεγόμενα σου σε διάφορα thread κατάλαβα ότι την Philips την οποία δεν την έχεις και σε πολύ υπόληψη διότι η τηλεοράσεις τις είναι η χειρότερες. Σωστά?
Αυτή η άποψη (ανακάλυψη) σχετικά με την ποιότητα της και τις υπερκοστολογησεις είναι δική σου η ενημερώθηκες από κάποιο site? Αν ναι από ποιο site?
Ρωτώ απλά γιατί προσωπικά εγώ έχω πολύ διαφορετική άποψη από την δική σου σε θέματα ποιότητας και γενικότερα vale for money.