Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Παιδιά δεν μπορεί ο άνθρωπος (που δικαίωμά του είναι στην τελική) να θέλει ένα "μεγάλο" (και σε όγκο, και σε κυβικά) τζιπ και να του λέτε Jimny...
Καλώς ή κακώς ο άνθρωπος θέλει να τα "χώσει".

AGGANIS θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και προς LEXUS μεριά αν δεν σε πειράζει βέβαια που δεν είναι τόσο "βαρύγδουπη" μάρκα σαν αυτές τις τρεις που αναφέρεις. Και ικανοποιητικό σε όγκο/χώρους έχει, και τα γκαζάκια του έχει και ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΑΝ οικονομικότερο στην κατανάλωση από τα υπόλοιπα είναι λόγω υβριδικού.

Πάντως αν τελικά πας σε Καγιέν (και σε παίρνει να την συντηρείς) έχουν αρχίσει ήδη τα "σκοτώματα" , να σκάνε οι "φούσκες" των νεόπλουτων και μπορείς να βρεις σε πολύ καλές τιμές μεταχειρισμένες.

Υ.Γ. Συμφωνώ πάντως ότι τα 1),2),3) που σκέφτεσαι έχουν κάποιο conflict με τον τίτλο του θέματος: τζιπΑΚΙ :smash:

Υ.Γ. Συμφωνώ πάντως ότι τα 1),2),3) που σκέφτεσαι έχουν κάποιο conflict με τον τίτλο του θέματος: τζιπΑΚΙ :smash:

Όχι, πάντως, περισσότερο conflict από κάποιον διατεθειμένο να τα ''χώσει'', όπως γράφεις, και η πρώτιστη αλλά και μοναδική διατυπωθείσα απορία του είναι σχετικά με το κόστος συντήρησης και κίνησης.

Όπως και να το κάνουμε αυτά τα δύο κουτουλάνε...

επειδή φίλε μου βλέπω ότι ανεβαίνεις από τα 2 λίτρα στα 3,5-4, δλδ κάνεις ένα μεγάλο άλμα σε κυβικά, βεβαιώσου πριν κάνεις καμια κίνηση ότι καλύπτεις το τεκμήριο μην βρεθείς προ εκπληξεων με την εφορία

95 χιλιαρικα είναι αυτα (αν δεν κάνω λάθος)...

απο τα 2 στα 3 λιτρα το τεκμηριο δεν ειναι πανω απο ενα χιλιαρικο η διαφορα

ναι όντως γραψε λάθος
και πρεπει να έχουν και μειωμένο τεκμήριο τα μεταχειρισμένα αναλογα με την παλαιότητα

Μάλλον δεν ψάχνει τόσο παλιό έτσι ώστε να έχει χαμηλότερο τεκμήριο

Από τις τρεις υποψηφιότητες πάντως. το Χ5 έχει μακράν το χαμηλότερο κόστος συντήρησης

Μετ/μενο τζιπάκι?
Έχει πολλά υπερ/πολυτελή που δεν τα αγοράζει πλέον κανένας... και τα σκοτώνουν...
25, 30- χιλ. για καγέννες και άλλα τρανά όπως xc90 κ.τ.λ.
Όποιος τα καλύπτει φορολογικά τα αγοράζει πάμφθηνα πλέον.

Μόλις τηλεφώνησα σε φίλο μαντρά.
Έχει τσερόκι 3,7 μούξου, αυτόματο, με δέρματα και τα συναφή και το δίνει 13χιλιαρικάκια.

Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Το οτι σκεφτομαι να παρω ενα πολυτελές SUV δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να "αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν".
Εχω μαθει παντα να κανω "ερευνα αγορας" πριν παρω κατι.

Εδώ φιλε μου τι ερευνα αγοράς μας λες, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...όταν μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα τέτοιο αυτοκίνητο τέτοιας αξίας και με ότι άλλο πάει αυτό συντήρηση καύσιμο φόροι κτλ τα οικονομικά σου είναι τόσο άνετα που δεν σε ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ!

Άσε το ψάξιμο και τις έρευνες για τα φτωχαδάκια σαν και εμένα!

Εγώ πάλι θεωρώ δόκιμο τον τίτλο του νήματος, καθώς τον τίτλο του "πραγματικού" τζιπ μόνο ένα Hummer αξίζει να φέρει..

Επομένως, και με δεδομένο τον αναπόφευκτο επώδυνο συμβιβασμό ελέω και της καταραμένης κρίσης που βιώνουμε, μόνο με μία Cayenne Turbo S θα συμβιβαζόμουν (την καινούργια έτσι?)..

Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Εγώ πάλι θεωρώ δόκιμο τον τίτλο του νήματος, καθώς τον τίτλο του "πραγματικού" τζιπ μόνο ένα Hummer αξίζει να φέρει..

Επομένως, και με δεδομένο τον αναπόφευκτο επώδυνο συμβιβασμό ελέω και της καταραμένης κρίσης που βιώνουμε, μόνο με μία Cayenne Turbo S θα συμβιβαζόμουν (την καινούργια έτσι?)..

Μπα, ξέρεις πόσο κάνει το "Μπαμπά μην τρέχεις"?
Μιλάμε θα πέσει έξω όλος ο προϋπολογισμός.

Το lada το niva το πατάει κάτω το hummer, όπως και τα λοιπά που αναφέρθησαν (αν μιλάμε για χρήση τζιπ)

Επειδη σκεφτομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου (Mercedes clk 200) και να παρω ενα τζιπακι (μεταχειρισμένο), θα ηθελα να ακουσω γνωμες, θετικα και αρνητικα για τα παρακατω....
1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne

Περισσότερο αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για "τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν?"

Αν ειναι καποιος ειδικος με πειρα στα μεταχειρισμενα και μπορει να μου πει ποσο μπορει να "πιασει" το δικο μου αν το πουλησω........
Mercedes Clk 200 (10/2005 μοντέλο) elegance

Xα!!
Τζιπάκι το Καγιέν, είναι τιγκα τα υπόγεια των τραπεζών με 25000 καθάρισες, αλλά αγόρασε και το βενζινάδικο!!

hummer_accident.jpg

Μάλλιστα:ernaehrung004:

Παλληκάρια, καταλαβαίνω το ύφος των ποστ, αλλά δεν δικαιολογούνται και οι προσωπικές επιθέσεις. Αρκετές απόψεις έχουν καταγραφεί, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Αν θέλει κάποιος να τοποθετηθεί επί του θέματος του νήματος, έχει καλώς, αλλιώς παρακαλείται ν' απέχει. Ο καθένας μας βάζει διαφορετικά κριτήρια στις επιλογές των αγορών του. Μπορεί κάποια, όντως, να φαίνονται περίεργα, αλλά, αυτά είναι...

Παρακαλώ στο εξής να λείψουν τα off topic. Ευχαριστώ.

hummer_accident.jpg

Μάλλιστα:ernaehrung004:

"πραγματικο τζιπ" εγραψε ο ανρθωπος, οχι τεθωρακισμενο.

Τι θες να δειξεις με την φωτο ακριβως ?

Εdit: Συγγνώμη Γιάννη, μαζί γράφαμε.

Εισοδήματα που δεν ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο 4x4, ρωσικής κατασκευής καθώς και ένα ρυμουλκούμενο όχημα, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για το περασμένο έτος.

Πρόκειται για στοιχεία που υπολείπονται της εικόνας που παρουσιάζει η δήλωση αρκετών υπουργών του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Πούτιν δήλωσε εισόδημα ύψους 98.600 ευρώ, την κατοχή ενός γκαράζ 18 τετραγωνικών μέτρων, ενός κτήματος 1.500 τετραγωνικών, την επικαρπία διαμερίσματος 153,7 τ.μ. και την κατοχή ενός οχήματος NIVA 4Χ4.

Τα εισοδήματα του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας μειώθηκαν το 2009 κατά 17% σε σχέση με το 2008, γεγονός που αποδίδεται στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Πάντως ορισμένοι υπουργοί δηλώνουν μεγαλύτερα εισοδήματα από τον πρωθυπουργό. Όπως είναι ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ιγκόρ Τσουβάλοφ, που δήλωσε εισοδήματα ύψους 164.00 Ευρώ - ποσό που είναι ωστόσο εκατό φορές πιο μικρό από τα εισοδήματα της συζύγου του, που έχει και μία συλλογή από αυτοκίνητα Mercedes.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=96&ct=2&artid=4569462&nid=0&rid=

http://www.youtube.com/watch?v=cEV_u2mkrTY