Τι? δεν έχει ελικοδρόμιο ον μπορντ?!Ναι, λέω να πουλήσω την θαλαμηγό μου
Υ.Γ. Συμφωνώ πάντως ότι τα 1),2),3) που σκέφτεσαι έχουν κάποιο conflict με τον τίτλο του θέματος: τζιπΑΚΙ :smash:
ναι όντως γραψε λάθος
και πρεπει να έχουν και μειωμένο τεκμήριο τα μεταχειρισμένα αναλογα με την παλαιότητα
Το οτι σκεφτομαι να παρω ενα πολυτελές SUV δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να "αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν".
Εχω μαθει παντα να κανω "ερευνα αγορας" πριν παρω κατι.
Εγώ πάλι θεωρώ δόκιμο τον τίτλο του νήματος, καθώς τον τίτλο του "πραγματικού" τζιπ μόνο ένα Hummer αξίζει να φέρει..
Επομένως, και με δεδομένο τον αναπόφευκτο επώδυνο συμβιβασμό ελέω και της καταραμένης κρίσης που βιώνουμε, μόνο με μία Cayenne Turbo S θα συμβιβαζόμουν (την καινούργια έτσι?)..
Επειδη σκεφτομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου (Mercedes clk 200) και να παρω ενα τζιπακι (μεταχειρισμένο), θα ηθελα να ακουσω γνωμες, θετικα και αρνητικα για τα παρακατω....
1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne
Περισσότερο αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για "τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν?"
Αν ειναι καποιος ειδικος με πειρα στα μεταχειρισμενα και μπορει να μου πει ποσο μπορει να "πιασει" το δικο μου αν το πουλησω........
Mercedes Clk 200 (10/2005 μοντέλο) elegance
Εγώ πάλι θεωρώ δόκιμο τον τίτλο του νήματος, καθώς τον τίτλο του "πραγματικού" τζιπ μόνο ένα Hummer αξίζει να φέρει..
Επομένως, και με δεδομένο τον αναπόφευκτο επώδυνο συμβιβασμό ελέω και της καταραμένης κρίσης που βιώνουμε, μόνο με μία Cayenne Turbo S θα συμβιβαζόμουν (την καινούργια έτσι?)..
![]()
Μάλλιστα:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.