Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Re: Απάντηση: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

.....κορυφογραμμές Κολωνακίου και οι απότομες πλαγιές των βορείων προαστείων εξαιρούνται, εκεί θέλεις Hammer και βάλε* :flipout:

* M113 A1.....

m113.jpg

Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Παρε ενα Audi Q5 2.0 TFSI...

Aν επιμενεις σε ενα απο αυτα τα τρια παντως εγω ψηφιζω X5 , εχει την καλυτερη οδικη συμπεριφορα και αξιοπιστια απο τα τρια...

Και εγω λατρεβω τις "Audi" αν και εδω που τα λεμε εγω εαν ειμουν στην θεση σου δεν θα σκευτομουν καν εαν ειχα τα λεφτα θα επερνα μια TT-RS roadster και θα της εριχνα και ενα καλο update απο την ABT και ολα μια χαρα...
Αλλα φενετε εισαι τυπος του στυλ εξορμισεις και ετσι γιαυτο θες το τζιπ γιατι για την πολη ειναι βραστα....-bye-

Tα υβριδικά μέχρι 2000κυβικά και τα 25ετιας δεν πληρωνουν τελωνειο.
αν κανω λαθος με τα νουμερα διορθωστε με
Τα υβριδικά lexus αν δεν κανω λαθος πληρωνουν ενα ποσοστο

10% φόρο τα 25ετιας πληρωνεις και να χαρακτηριστουν συλλεκτικά από την ΕΛΠΑ .ΔΕΝ παιρνουν κανονικές πινακιδες και απαγορεύεται να κυκλοφορουν καθε μερα με αυτές .

Lexus 2000 cc τζιπ δεν υπάρχει .Οπότε εχει πληρωσει το φόρο πολυτελειας 40%. Δασμό δεν εχει πληρωσει .Μην τα μπερδευουμε ειναι 2 διαφορετικού φόροι

Re: Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

10% φόρο τα 25ετιας πληρωνεις και να χαρακτηριστουν συλλεκτικά από την ΕΛΠΑ .ΔΕΝ παιρνουν κανονικές πινακιδες και απαγορεύεται να κυκλοφορουν καθε μερα με αυτές .

Lexus 2000 cc τζιπ δεν υπάρχει .Οπότε εχει πληρωσει το φόρο πολυτελειας 40%. Δασμό δεν εχει πληρωσει .Μην τα μπερδευουμε ειναι 2 διαφορετικού φόροι

Ο φόρος πολυτελείας είναι φυστίκι των τελευταίων μηνών, αν το πήρε πριν τον Μάρτη (νομίζω κάπου εκεί εφαρμόσθηκε) δέν υπήρχε.
Τα υβριδικά δεν έχουν τέλη ταξινόμησης (ή τουλάχιστον έτσι ίσχυε πρίν τις αλλαγές)

Επειδη σκεφτομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου (Mercedes clk 200) και να παρω ενα τζιπακι (μεταχειρισμένο), θα ηθελα να ακουσω γνωμες, θετικα και αρνητικα για τα παρακατω....
1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne

Αν θές σώνει και καλά μεγάλο πάρε το Land Cruiser.
Aν βολεύεσαι και με μικρότερο πάρε το Audi Q5

Ακλουθώντας το τίτλο, αλλά μάλλον όχι το θέμα, του νήματος να πω ότι τυχαίνει αυτές τις ημέρες να χτυπάω ένα 2λιτρο Vitara 10ετίας (με κοντά, μπλοκέ κλπ κλπ) με κόστος κάτω από 5χιλιαρο.

Δεν είναι φυσικά αυτοκίνητο για κάθε μέρα αλλά για τζιπάκι τζιπάκι νομίζω είναι ότι πρέπει.

Και θα το ξέχναγα....

Αυτό θα πάρεις!
2010_land_rover_range_rover_sport_0_430.jpg

Range Rover Sport

Απλά δε συγκρίνεται

μην το πλησιάσεις ούτε για πλάκα!!!!

το έχει συγγενής μου και σήμερα συγκεκριμένα έμεινε για πολλοστή φορά χωρίς λόγο και αιτία.

απο μια ματιά που έριξα στον χώρο του κινητήρα όλα τα καλώδια είναι χύμα λίμπα, καμία προστασία, απολύτως καμία!!!

μιλάμε οτι κάθε δυο και τρεις μπαινοβγαίνει στα συνεργεία για προβλήματα -ηλεκτρονικού τύπου πάντα- και δεν λέει να βρει λύση.

:blink:

Κρίμα...

Φανταζόμουν πως η ποιότητα κατασκευής των Γερμανικών θα ήταν καλλίτερη αλλά αυτό παραπάει.

Μήπως έτυχε απλά το συγκεκριμένο να είναι προβληματικό?

δεν νομίζω, ειδικά μετά απο την σημερινή ματιά που έριξα στον χώρο του κινητήρα βλέποντας πολύχρωμα καλώδια να "τρέχουν" γύρω γύρω στην μηχανή χωρίς να έχουν την παραμικρή προστασία.. ούτε πλεξούδες ούτε καλύμματα ούτε τίποτα!

Ο φόρος πολυτελείας είναι φυστίκι των τελευταίων μηνών, αν το πήρε πριν τον Μάρτη (νομίζω κάπου εκεί εφαρμόσθηκε) δέν υπήρχε.
Τα υβριδικά δεν έχουν τέλη ταξινόμησης (ή τουλάχιστον έτσι ίσχυε πρίν τις αλλαγές)

το πηρε το καλοκαιρι. Πιθανοτατα γιαυτο δεν πληρωσε τιποτα. Ο φορος πολυτελειας ποιους κυβισμους αφορα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

το πηρε το καλοκαιρι. Πιθανοτατα γιαυτο δεν πληρωσε τιποτα. Ο φορος πολυτελειας ποιους κυβισμους αφορα;

Δεν εχει να κανει με τον κυβισμό ...ουσιαστικά με την εμπορική αξία εχει αλλά ας βαλουμε και τον κυβισμό μεσα .Υπαρχει κλιμακα πχ γαι 25.000 και πανω ο φόρος ειναι 40% + 21% ΦΠΑ πάλι

Sorry
δεν εχω ενημερωθει τελευταία γιατι ειναι το τελευταίο που με απασχολει
Βαλανε φορο και στα >25ετων?

μην το πλησιάσεις ούτε για πλάκα!!!!

το έχει συγγενής μου και σήμερα συγκεκριμένα έμεινε για πολλοστή φορά χωρίς λόγο και αιτία.

απο μια ματιά που έριξα στον χώρο του κινητήρα όλα τα καλώδια είναι χύμα λίμπα, καμία προστασία, απολύτως καμία!!!

μιλάμε οτι κάθε δυο και τρεις μπαινοβγαίνει στα συνεργεία για προβλήματα -ηλεκτρονικού τύπου πάντα- και δεν λέει να βρει λύση.

Ολα τα Land Rover ετσι ειναι, αξιοπιστια μηδεν...

Και τα Jaguar απο οτι διαβαζω σε φορουμ τα ιδια και χειροτερα , εμεινε ο αλλος απο μπαταρια με καινουργια ΧF και επειδη ειναι τοποθετημενη κατω απο το καθισμα του συνοδηγου (!!!) επρεπε να την παει ο γερανος στην αντιπροσωπια για να την βαλουν μπροστα....

...και επειδη ειναι τοποθετημενη κατω απο το καθισμα του συνοδηγου (!!!) ....

Ετσι ηταν και σε ενα skoda που ειχαμε παλια (αμαξι 25+ ετων). Λογικη μηδεν.

Παρε ενα Audi Q5 2.0 TFSI...

Aν επιμενεις σε ενα απο αυτα τα τρια παντως εγω ψηφιζω X5 , εχει την καλυτερη οδικη συμπεριφορα και αξιοπιστια απο τα τρια...

2009-bmw-x6-pic-46085.jpeg

Ακόμη καλύτερη από Χ5, ένα all around εργαλείο που το είχα πριν απο 2 βδομάδες στα χέρια μου.

Είναι η επιτομή του SUV, με στοιχεία οχήματος πόλης με εκπληκτικούς χώρους.

Δεν βάζω κανένα άλλο μπροστά του.

Ακόμη καλύτερη από Χ5, ένα all around εργαλείο που το είχα πριν απο 2 βδομάδες στα χέρια μου.

+1000 :SFGSFGSF::award:

Αρκει να μην χρειαστει να μπουν 5 ατομα μεσα, και φυσικα οι δυο πισω να μην ειναι πανω απο 1,85 ....