Μετα απο καιρο και αναμονη .... πηρα τελικα την αποφαση μου και πηρα την FUJI Finepix S 9600 μεταχειρισμενη 8 μηνων σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση !!!
Απο το ΕΒΑΥ !!!
με φουλ εχτρα καρτα 1 γιγα και βαλιτσακι φορτιστες μπαταριες κτλ, ολα μαζι στα 400 ευρω .....
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
η αγορα εγινε αφου εβαλα κατω τι πραγματικα χρειαζομαι .... και τι πραγματικα ... επαιρνα μαζι μου τοσα χρονια με την παλια SLR CANON EOS 30 !!!
θυμαμαι πως επειδη δεν μπορουσα να κουβαλαω ολο τον εξοπλισμο μου τον αφηνα στο αμαξι η στο σπιτι με αποτελεσμα να χασω πολλες φωτος λογω βαρεμαρας βαλε βγαλε φακων ....αλλα και πιο πολυ λογω βαρους !!!
ετσι πηρα αυτην εδω με εστιακη αποσταση 28 300 που με υπερκαλυπτει !!!!!!!!!!!
βεβαια θα μου λειψει η ταχυτητα καποιες στιγμες αλλα .......ποιος βιαζεται ;;;;;;;;;;;:grandpa:
εντυπωσεις σε λιγες μερες με την παραλαβη ......
ΜΕΓΕΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!:BDGBGDB55:
Απο το ΕΒΑΥ !!!
με φουλ εχτρα καρτα 1 γιγα και βαλιτσακι φορτιστες μπαταριες κτλ, ολα μαζι στα 400 ευρω .....
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
η αγορα εγινε αφου εβαλα κατω τι πραγματικα χρειαζομαι .... και τι πραγματικα ... επαιρνα μαζι μου τοσα χρονια με την παλια SLR CANON EOS 30 !!!
θυμαμαι πως επειδη δεν μπορουσα να κουβαλαω ολο τον εξοπλισμο μου τον αφηνα στο αμαξι η στο σπιτι με αποτελεσμα να χασω πολλες φωτος λογω βαρεμαρας βαλε βγαλε φακων ....αλλα και πιο πολυ λογω βαρους !!!
ετσι πηρα αυτην εδω με εστιακη αποσταση 28 300 που με υπερκαλυπτει !!!!!!!!!!!
βεβαια θα μου λειψει η ταχυτητα καποιες στιγμες αλλα .......ποιος βιαζεται ;;;;;;;;;;;:grandpa:
εντυπωσεις σε λιγες μερες με την παραλαβη ......
ΜΕΓΕΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!:BDGBGDB55: