ΑΓΟΡΑΣΑ FUJI Finepix S 9600 !!

16 July 2006
7,545
HAMBURG
Μετα απο καιρο και αναμονη .... πηρα τελικα την αποφαση μου και πηρα την FUJI Finepix S 9600 μεταχειρισμενη 8 μηνων σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση !!!

Απο το ΕΒΑΥ !!!

με φουλ εχτρα καρτα 1 γιγα και βαλιτσακι φορτιστες μπαταριες κτλ, ολα μαζι στα 400 ευρω .....

:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

η αγορα εγινε αφου εβαλα κατω τι πραγματικα χρειαζομαι .... και τι πραγματικα ... επαιρνα μαζι μου τοσα χρονια με την παλια SLR CANON EOS 30 !!!

θυμαμαι πως επειδη δεν μπορουσα να κουβαλαω ολο τον εξοπλισμο μου τον αφηνα στο αμαξι η στο σπιτι με αποτελεσμα να χασω πολλες φωτος λογω βαρεμαρας βαλε βγαλε φακων ....αλλα και πιο πολυ λογω βαρους !!!

ετσι πηρα αυτην εδω με εστιακη αποσταση 28 300 που με υπερκαλυπτει !!!!!!!!!!!

βεβαια θα μου λειψει η ταχυτητα καποιες στιγμες αλλα .......ποιος βιαζεται ;;;;;;;;;;;:grandpa:

εντυπωσεις σε λιγες μερες με την παραλαβη ......

ΜΕΓΕΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!:BDGBGDB55:

Ευάγγελε με γειές :SFGSFGSF:
Πολύ καλό κομμάτι (νομίζω) και η τιμή είναι σούπερ

Εντυπώσεις αναμένουμε :fahne90: :fahne90:

ευχαριστω πολυ παιδια !!!

ελπιζω ..... θελω να πιστευω οτι θα την χρησιμοποιω περισοτερο απο την SLR μου !!

γιατι ..... ειμαι και λιγο σπαριλας ..........

Ε, αναλόγως. Εάν θέλουμε να φωτογραφίσουμε άνθρωπο στο νησάκι από απέναντι, ούτε 600άρης δεν φτάνει.

Η πρώτη είναι με 135άρη και η δεύτερη με 300άρη (σε 350D, αντιστοιχία γωνίας κάλυψης φακών 216 και 480mm αντίστοιχα). Και οι δύο από το παραλίμνιο, κάτω από το Τζαμί (από το Πέραμα νομίζω βλέπουμε τη στενή πλευρά του νησιού). Εάν φωτογραφίζουμε από απέναντι το νησάκι καλό είναι να περιμένουμε τον ήλιο να διαλύσει την υγρασία και τη θολούρα, όπως πχ δεν έκανα στη δεύτερη! :p

Attachments

• Pamv_01.jpg
    Pamv_01.jpg
    84.1 KB · Views: 21
  • Pamv_02.jpg
    Pamv_02.jpg
    47 KB · Views: 24
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑΣΑ FUJI Finepix S 9600 !!

Ε, αναλόγως. Εάν θέλουμε να φωτογραφίσουμε άνθρωπο στο νησάκι από απέναντι, ούτε 600άρης δεν φτάνει.

Η πρώτη είναι με 135άρη και η δεύτερη με 300άρη (σε 350D, αντιστοιχία γωνίας κάλυψης φακών 216 και 480mm αντίστοιχα). Και οι δύο από το παραλίμνιο, κάτω από το Τζαμί (από το Πέραμα νομίζω βλέπουμε τη στενή πλευρά του νησιού). Εάν φωτογραφίζουμε από απέναντι το νησάκι καλό είναι να περιμένουμε τον ήλιο να διαλύσει την υγρασία και τη θολούρα, όπως πχ δεν έκανα στη δεύτερη! :p

ΣΕΝΤ πολυ ωραιος φωτισμος και καδρο αλλα μαλον εισαι τρεμουλιαρης διοτι μου φαινεται οτι ειναι λιγο ανεστιαστη η πρωτη ειδικα ....

μπα, έχασε στη σμίκρυνση και τη συμπίεση. Και η ατμόσφαιρα όπως είπα δεν ήταν καθαρή, λόγω υγρασίας, ξέρεις πώς είναι δίπλα στη λίμνη. Κουνημένη πάντως δεν ήταν, είναι με ταχύτητα 1/2500 σε iso 200.

Δες και το crop 100% (Asahi SMC Takumar 3.5/135)

Attachments

• Pamv_03.jpg
    Pamv_03.jpg
    91.4 KB · Views: 19
...από το οποίο crop βεβαίως βλέπουμε και τις -όχι ιδιαίτερες νομίζω- χρωματικές εκτροπές του φακού στα άσπρα κολωνάκια της τέντας του πλοιαρίου με το σκούρο πράσινο φόντο του νησιού :p

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑΣΑ FUJI Finepix S 9600 !!

μπα, έχασε στη σμίκρυνση και τη συμπίεση. Και η ατμόσφαιρα όπως είπα δεν ήταν καθαρή, λόγω υγρασίας, ξέρεις πώς είναι δίπλα στη λίμνη. Κουνημένη πάντως δεν ήταν, είναι με ταχύτητα 1/2500 σε iso 200.

Δες και το crop 100% (Asahi SMC Takumar 3.5/135)

μμμ οντως ειναι συμπιεσης προβλημα !!!
το κροπ το δειχνει καθαρο !!αφου διαβαζουμε τα γραμματα στο πλοιο αλλα και τα δεντρα στο βαθος φαινονται καθαροτατρα!!!!!!

εκτροπες χρωματικες δεν μπορω να πω οτι βλεπω ....

ισως ..... και μονο στις ασπρες κολωνιτσες !!

Είναι η ίδια με την S9500; Αν ναι έχουμε την ίδια! Πολύ καλή σε φυσικό φωτισμό, αργή σε εσωτερικούς χώρους. Γενικά ευχαριστημένος έως πολύ ευχαριστημένος. (σου χω πει και με πμ)

Όπως και να χει, με γεια και καλές (και πολλές) λήψεις!