ΑΓΟΡΑΣΑ TOSHIBA HD-DVD E1

Και δυνατη φωνη υποδηλωνει αλλα δε το ξερει ο καθενας μωρε.Καπως πρεπει να το λεμε στην πρωτη σελιδα ισως.Κι εγω καποτε απορουσα γιατι με κραζουνε που γραφω Γκρικινγκλισσσσ και κεφαλαια......

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑΣΑ TOSHIBA HD-DVD E1

Και δυνατη φωνη υποδηλωνει αλλα δε το ξερει ο καθενας μωρε.Καπως πρεπει να το λεμε στην πρωτη σελιδα ισως.Κι εγω καποτε απορουσα γιατι με κραζουνε που γραφω Γκρικινγκλισσσσ και κεφαλαια......

Το γράφει φίλε havoc ξεκάθαρα μέσα στους κανόνες που αποδέχεσαι κάνοντας εγγραφή. Αλλά ποιός τους διαβάζει.....

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑΣΑ TOSHIBA HD-DVD E1

Το γράφει φίλε havoc ξεκάθαρα μέσα στους κανόνες που αποδέχεσαι κάνοντας εγγραφή. Αλλά ποιός τους διαβάζει.....

Κανεις...αλλωστε οταν ολοι γραφομαστε σε καποιο φορεα στο δικτυο πια απλα συμφωνουμε εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε τα πολλα.....τελοs παντων

free your mind

και ψψψτττττττττ αμα μαζευτειτε για :ernaehrung004: "τεχνικο ελεγχο" του HD-DVD του φιλου μας μη μας λυπηθειτε φωναχτε να δουμε και εμεις τιποτιςςςςς :music-smiley-006:

......Εγώ έστειλα κάποιον και πήρε προχθές το Batman στη Γλυφάδα στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου επί της Μεταξά.
Το μαγαζί λέγεται "Ηouse of laser"......

Να, λοιπόν, που ο Πάρης είχε πελάτες από όλη την Αττική (ίσως κι από μέρη εκτός Αττικής).

Πάνω από 100 LaserDiscs έχω πάρει από το μαγαζί. Κι εγώ συστημένος πήγα από άλλον φίλο. Το καλύτερό μου είναι πάντως μια πολυτελέστατη έκδοση σε μαύρη μεγάλη κασσετίνα του Terminator 2 Special Edition THX Certified, σε τρεις (3)(!) δίσκους, δυστυχώς χωρίς Αγγλικούς υπότιτλους, που θα μπορούσα να διαβάζω μέσω του Universal Closed Captioned Decoder.

Μιας και το συζητάμε, θυμάμαι ότι τους πρώτους μου LD τους αγόραζα από τον Σακιώτη, όλους πανάκριβους, από τον οποίο πήρα και το CC Decoder κι αυτό πανάκριβο, πάνω από 30.000 δρχ. τότε. Μετά μου είπανε για τον Πάρη και έγινα μόνιμος πελάτης του.

Θυμάμαι την ανησυχία του, μόλις κυκλοφόρησε το DVD. Δεν ήξερε τί θα κάνει με το τεράστιο στοκ που είχε σε LD. Τον καθησύχαζα, λέγοντάς του πως είναι νωρίς να ανησυχεί γιατί υπήρχαν πολλές χιλιάδες τίτλοι σε LD, πράγμα που αποτελούσε την αδύναμη πλευρά του DVD. Πού να ξέρω (ποιός ήξερε, άλλωστε?) την χιονοστιβάδα, που θα ακολουθούσε.

Επί του προκειμένου, τώρα. Για 600 ευρώ και σε 12 άτοκες, έστω κι αν είναι νωρίς ακόμα, δεν είναι πολλά γαι να εισαχθείς στο true HD. Άσχετο, βέβαια, αν το player είναι πρώτη γενιά (ο Φωτιάδης στον ΗΧΟ λέει πως είναι δεύτερη). Πιστεύω ότι ο φίλος μας ο hdmaniac έκανε καλή αγορά.

Τώρα για υποστήριξη σε τίτλους στην Ελληνική αγορά, και δη με Ελληνικούς υπότιτλους, αρχή είναι, μην περιμένουμε και πολλά πράγματα. Σε κανένα-ενάμισυ χρόνο θα δούμε πιο ώριμες λύσεις, αν είμαστε καλά μέχρι τότε.

Last edited:

και ψψψτττττττττ αμα μαζευτειτε για :ernaehrung004: "τεχνικο ελεγχο" του HD-DVD του φιλου μας μη μας λυπηθειτε φωναχτε να δουμε και εμεις τιποτιςςςςς :music-smiley-006:

Να σας ενημερωσω οτι η Intersys μας εστειλε ενα TOSHIBA HD-DVD E1
προκειμενου να το "ξεψαχνισουμε" και να κανουμε ενα αναλυτικο review για τα μελη του AVCLUB!
Οποτε καντε λιγο υπομονη και σε καμια εβδομαδα θα εχετε αναλυτικες πληροφοριες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑΣΑ TOSHIBA HD-DVD E1

Μιας και το συζητάμε, θυμάμαι ότι τους πρώτους μου LD τους αγόραζα από τον Σακιώτη, όλους πανάκριβους...

Είχε κονομήσει γερά ο Σακιώτης εκείνη την εποχή...

Το Toshiba είναι όντως πολύ καλό player αλλά με τις παιδικές του ασθένειες.
Πέρα από το γεγονός του οτι δεν βγάζει αναλογικές εξόδους ήχου, το πιό σπαστικό είναι το οτι με το πάτημα του Stop σε ξαναγυρίζει στην αρχή της ταινίας. Αν εξαιρέσεις αυτό, το αργό διάβασμα και την ιδιοτροπία του στο να παίξει κάποια δισκάκι (φαίνεται σαν να μην τα διαβάζει όλα) κατά τα άλλα μια χαρά είναι.
Καί σε απλό DVD πάρα πολύ καλό.

Μπαμπη, χθες εκανα και firmware update στο Toshiba πανευκολα μεσω internet.Αναμενω να εχουν λυθει καποια μικροπροβληματακια σε μενου καποιων hd-dvd. Για το stop θα το δοκιμασω να δω αν ακομα το κανει..

Να σας ενημερωσω οτι η Intersys μας εστειλε ενα TOSHIBA HD-DVD E1
προκειμενου να το "ξεψαχνισουμε" και να κανουμε ενα αναλυτικο review για τα μελη του AVCLUB!
Οποτε καντε λιγο υπομονη και σε καμια εβδομαδα θα εχετε αναλυτικες πληροφοριες!

Κανένα νέο???

γεια σας και απο εμενα
εγινα κατοχος ενος TOSHIBA HD-DVD E1 αλλα δεν εχω HD-DVD DISC να το δοκιμασω "αχ να ειχε ενα demo τουλαχιστων μεσα " μπορειτε να μου πειτε που θα βρω ταινιες??

αν και ειδα για ενα μαγαζακι στην γλυφαδα λετε οτι εχει εχω ψαξει πολλα video clubs

ευχαριστω :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

γεια σας και απο εμενα
εγινα κατοχος ενος TOSHIBA HD-DVD E1 αλλα δεν εχω HD-DVD DISC να το δοκιμασω "αχ να ειχε ενα demo τουλαχιστων μεσα " μπορειτε να μου πειτε που θα βρω ταινιες??

αν και ειδα για ενα μαγαζακι στην γλυφαδα λετε οτι εχει εχω ψαξει πολλα video clubs

μας κουφανες ........:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

FORGET IT !!! Αυτό είναι το θέμα. Εχουν ΜΟΝΟ τα νέα φορμάτ.

Τασο δεν καταλαβαινω κατι ......

αν παρουμε ενα τετοιο ΤΟΣΙΗΒΑ πλευερ και το συνδεσουμε στον ηδη υπαρχων AV Ενυσχητη μας ΔΕΝ θα ακουσουμε Dolby Digital 5:1 ηχο ;;;;;;;
τι θα ακουσουμε ;;; ΣΤΕΡΕΟ ;;;;; ας μου πει καποιος που το δοκιμασε ......
και αν εν τελει παιζει 5 : 1 .. τοτε ΠΩΣ ακουγεται ;;;;;

καλυτερα η χειροτερα ;;;;;;

ας μου πει καποιος βρε παιδια .....

Τασο καταλαβα το εξης : οτι για να παρουμε αναλογικες εξοδους ηχου και για να μην περναμε και την εικονα μεσα απο τον ενυσχητη θα .......πρεπει να περιμενουμε τα επομενα μοντελα ......η τα ακριβοτερα ..

ετσι ειναι ;;;; η καταλαβα λαθος ;;

γεια σας και απο εμενα

Εδώ!