Kosh
AVClub Fanatic
Και δυνατη φωνη υποδηλωνει αλλα δε το ξερει ο καθενας μωρε.Καπως πρεπει να το λεμε στην πρωτη σελιδα ισως.Κι εγω καποτε απορουσα γιατι με κραζουνε που γραφω Γκρικινγκλισσσσ και κεφαλαια......
Και δυνατη φωνη υποδηλωνει αλλα δε το ξερει ο καθενας μωρε.Καπως πρεπει να το λεμε στην πρωτη σελιδα ισως.Κι εγω καποτε απορουσα γιατι με κραζουνε που γραφω Γκρικινγκλισσσσ και κεφαλαια......
Το γράφει φίλε havoc ξεκάθαρα μέσα στους κανόνες που αποδέχεσαι κάνοντας εγγραφή. Αλλά ποιός τους διαβάζει.....
......Εγώ έστειλα κάποιον και πήρε προχθές το Batman στη Γλυφάδα στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου επί της Μεταξά.
Το μαγαζί λέγεται "Ηouse of laser"......
και ψψψτττττττττ αμα μαζευτειτε για :ernaehrung004: "τεχνικο ελεγχο" του HD-DVD του φιλου μας μη μας λυπηθειτε φωναχτε να δουμε και εμεις τιποτιςςςςς :music-smiley-006:
Μιας και το συζητάμε, θυμάμαι ότι τους πρώτους μου LD τους αγόραζα από τον Σακιώτη, όλους πανάκριβους...
Να σας ενημερωσω οτι η Intersys μας εστειλε ενα TOSHIBA HD-DVD E1
προκειμενου να το "ξεψαχνισουμε" και να κανουμε ενα αναλυτικο review για τα μελη του AVCLUB!
Οποτε καντε λιγο υπομονη και σε καμια εβδομαδα θα εχετε αναλυτικες πληροφοριες!
γεια σας και απο εμενα
εγινα κατοχος ενος TOSHIBA HD-DVD E1 αλλα δεν εχω HD-DVD DISC να το δοκιμασω "αχ να ειχε ενα demo τουλαχιστων μεσα " μπορειτε να μου πειτε που θα βρω ταινιες??
αν και ειδα για ενα μαγαζακι στην γλυφαδα λετε οτι εχει εχω ψαξει πολλα video clubs
ευχαριστω![]()
![]()
FORGET IT !!! Αυτό είναι το θέμα. Εχουν ΜΟΝΟ τα νέα φορμάτ.
Βαγγέλη δες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7106
γεια σας και απο εμενα
εγινα κατοχος ενος TOSHIBA HD-DVD E1 αλλα δεν εχω HD-DVD DISC να το δοκιμασω "αχ να ειχε ενα demo τουλαχιστων μεσα " μπορειτε να μου πειτε που θα βρω ταινιες??
αν και ειδα για ενα μαγαζακι στην γλυφαδα λετε οτι εχει εχω ψαξει πολλα video clubs
ευχαριστω![]()
![]()
Καλά κατάλαβες. Το επερχόμενο μοντέλο ΧΕ1 λέγεται ότι θα έχει 7.1 αναλογικές εξόδους ήχου. είδωμεν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.