@angelheart: Σέβομαι τις απόψεις σου. Την άποψή μου για την καθαρεύουσα την έχω ξαναπεί, και τότε η κουβέντα εκτροχιάστηκε και τελικά έφαγα ban (επειδή φυσικά όταν η συζήτηση φτάνει σε προσωπικές επιθέσεις μεταξύ απλών χρηστών και διαχειριστών, τρώνε ban οι απλοί χρήστες, ανεξαρτήτως ποιος ξεκινά την επίθεση). Υπό αυτό το πρίσμα, προτιμώ να μη το συνεχίσω.
Ευχαριστούμε πολύ που δεν συνεχίζεις να γράφεις ανέκδοτα σε λάθος κατηγορία. Υπάρχει και το ''Ανέκδοτο της μέρας'' στην Εκτός...
Ευχαριστώ πολύ που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνετε όσα έγραψα παραπάνω.
Αρκετά οι προκλήσεις και οι προσβολές προς σύσσωμη τη ΔΟ..
Εχεις αρκετό καιρό να σκεφτείς την συμπεριφορά σου...
Ευχαριστώ για το 15νθημερο ban, το χρειαζόμουν για να καταλάβω πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
ΥΓ: Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, "Το να δέχεσαι την κριτική ενώ έχεις την εξουσία να την φιμώνεις είναι αυτό που κάνει ένα moderator ικανό και αξιοσέβαστο."
ΥΓ2: Όπως απαιτείτε εσείς το σεβασμό, έτσι οφείλετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας, ειδικά αυτούς που έχουν μια μακρόχρονη, ενεργή συμμετοχή και την αναγνώριση των άλλων μελών ως καλού συνομιλητή.
ΥΓ3: Ελπίζω η παρουσία του νέου σταθερού και μόνιμου διαχειριστή kblachos, στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία, να απομακρύνει άτομα που δεν έχουν σχέση με την περιοχή και το αντικείμενό της.
Ευχαριστώ για το 15νθημερο ban, το χρειαζόμουν για να καταλάβω πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
ΥΓ: Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, "Το να δέχεσαι την κριτική ενώ έχεις την εξουσία να την φιμώνεις είναι αυτό που κάνει ένα moderator ικανό και αξιοσέβαστο."
ΥΓ2: Όπως απαιτείτε εσείς το σεβασμό, έτσι οφείλετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας, ειδικά αυτούς που έχουν μια μακρόχρονη, ενεργή συμμετοχή και την αναγνώριση των άλλων μελών ως καλού συνομιλητή.
ΥΓ3: Ελπίζω η παρουσία του νέου σταθερού και μόνιμου διαχειριστή kblachos, στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία, να απομακρύνει άτομα που δεν έχουν σχέση με την περιοχή και το αντικείμενό της.
Διδάγματα και οδηγίες πλεύσης, αλλού..Οποτε και όταν χρειαστεί μπορούμε
να το επαναλάβουμε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.