Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ναι αυτήν έψαχνα, ευχαριστώ.

Ξέρουμε εάν κρατάνε και ιστορικό τιμών, ξέρω ζητάω πολλά

Για ιστορικό τιμών πας camelcamelcamel, με πρόθεμα ανάλογα με τη χώρα.
Π.χ. για Γερμανία:
de.camelcamelcamel.com

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γνωρίζει κανείς να μου πει αν κάνω μια αγορά μέσω Amazon αλλά από συνεργαζόμενο κατάστημα, μέσα από την σελίδα του Amazon, ισχύει ότι ακριβώς αν θα έκανα αγορά από το ίδιο το Amazon; Η ίδια εγγύηση και ο τρόπος επιστροφής;

Απόδειξη και υποστήριξη λαμβάνεις από τον τρίτο πωλητή. Το Amazon λειτουργεί απλά ως μεσάζοντας.
Τους όρους επιστροφών τους ορίζει ο εκάστοτε πωλητής. Θα πρέπει να τους αναζητάς σε καθέναν ξεχωριστά.
Με λίγα λόγια, όχι, δεν είναι το ίδιο να αγοράσεις από amazon και από τρίτο πωλητή.
Καλύτερα να αναζητήσεις τον πωλητή με τα στοιχεία που έχει στο amazon, ώστε να βρεις το δικό του site και να κάνεις από εκεί την αγορά. Τις περισσότερες φορές βγαίνει πιο φτηνά έτσι.

Last edited:

να προσθέσω το http://www.curiua.com/

για σύγκριση τιμών από όλα τα Ευρωπαϊκά amazon (τα οποία είναι και αυτά που μας αφορούν ουσιαστικά)

Ιστορικό χαμηλό για τους Olympus 25/1.8 και 60/2.8 Macro στο Amazon.de που μετά την ενσωμάτωση του Cashback ρίχνουν την τιμή στα 265 και 337 παραδοτέα στην πόρτα μας. Δεν κρατήθηκα τελικά και αργά την νύχτα παράγγειλα τον 25ρι.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ενημερωτικά, έκανα παραγγελία στο amazon.fr, πλήρωσα με την πιστωτική ΕΤΕ που έχω primary, αλλά σε λίγο ήρθε μήνυμα ότι η πληρωμή δεν έγινε δεκτή. Με την εναλλακτική διαδικασία πληρωμής, έβαλα τη χρεωστική Alpha/AMEX και, πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη διαδικασία, ήρθε ενημερωτική sms της Alpha για τη χρέωση του ποσού:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ιστορικό χαμηλό για τους Olympus 25/1.8 και 60/2.8 Macro στο Amazon.de που μετά την ενσωμάτωση του Cashback ρίχνουν την τιμή στα 265 και 337 παραδοτέα στην πόρτα μας. Δεν κρατήθηκα τελικά και αργά την νύχτα παράγγειλα τον 25ρι.

Mε γεια , πολυ καλη τιμή αλλα ο Πανυ 25/1.7 στα 173,50 + μεταφορικα δειχνει καλυτερη ακομη, απλα δεν εχει ημερα παραδοσης ακομη ... και κανεις δεν ξερει τι απιδια πιανει (ειμαι παντως σιγουρος οτι θα ειναι εφαμιλος).
http://www.amazon.de/Panasonic-Fest...53&sr=1-1-spell&keywords=pannasonic+25mm+f1.7

:music-smiley-005:Και φυσικα με λιγα παραπανω στα 300ευρω περνεις και 42.5 f=1.2 αλλα με χειροκινητη εστιαση
http://www.amazon.de/Zhongyi-Festbr...&sr=1-2-spell&keywords=pannasonic+42.5mm+f1.7

και στα 340ευρω τον Πανυ 42.5/1.7 : http://www.amazon.de/Panasonic-H-HS...&sr=1-1-spell&keywords=pannasonic+42.5mm+f1.7

Last edited:

Ευχαριστώ Κώστα να είσαι καλά.

Όντως η τιμή του Pany 25/1,7 δεν υπάρχει αλλά κάτσε να έρθει πρώτα, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα ταράξει την αγορά και θα ωθήσει στην μείωση τιμών από την πλευρά της Olympus.

Τώρα στα σχεδόν 45mm αξίζει ο Panasonic τα εξτρά 100 που είναι η διαφορά τους την παρούσα στιγμή στο Γερμανικό Αμαζον;

Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ενημερωτικά, έκανα παραγγελία στο amazon.fr, πλήρωσα με την πιστωτική ΕΤΕ που έχω primary, αλλά σε λίγο ήρθε μήνυμα ότι η πληρωμή δεν έγινε δεκτή. Με την εναλλακτική διαδικασία πληρωμής, έβαλα τη χρεωστική Alpha/AMEX και, πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη διαδικασία, ήρθε ενημερωτική sms της Alpha για τη χρέωση του ποσού:music-smiley-005:

Για καποιο περιεργο λόγο ολες οι συναλλαγές με ΑΜΕΧ περνανε παντού ακομα και τώρα (εκτός απο λίγα καταστήματα που εχουν ριξει γενικό "απαγορευτικό" στην Ελλάδα από τότε που καθιερώθηκαν τα Capital Controls)

Δεν περνάνε όλες, δοκίμασα στο Ebay με ΑΜΕΧ και δεν έγινε δεκτή. Μην το ψάχνετε, δεν έχει λογική. Απλά δοκιμάστε με ότι έχετε και ίσως δουλέψει...

Εγώ πάντως έκανα το κόλπο με το PayPal και καρτα Πειραιώς και ψωνισα άνετα. ... κρατάει το κάτι τις του αλλά τουλάχιστον μπόρεσα να αγοράσω

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Samsung NX500 (σε μαύρο χρώμα) με τον κιτ φακό + δεύτερη μπαταρία + φορτιστή (αξίας 45 ) στα 519 !
Δωρεάν αποστολή προς γερμανική διεύθυνση, προς ελληνική 30 .
Συμφέρει δωρεάν εγγραφή στη mailboxe.com και αποστολή προς Ελλάδα με κόστος από 15 , αναλόγως τρόπου αποστολής.

http://www.comtech.de/Foto-und-Vide...500-Kit-16-50mm-Akkuladeset-BP1130-ED-BC3NX01

Επειδή τελευταία έχω στείλει πάνω από 500 ευρώ στο εξωτερικό με μία κάρτα, μάλλον παίζει να το ψιλοκατήργησαν το 500άρικο τελικά..

Πάντως το paypal χωρίς υπόλοιπο στο balance δεν δουλεύει ούτε περιστασιακά πλέον, τουλάχιστον για μένα.
Πλέον ούτε Ελλάδα δεν με αφήνει να το χρησιμοποιήσω....

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Έχω βρει το TEAC AI-301DA στο γερμανικό Amazon 390 με τα μεταφορικά. Μπορώ να τον αγοράσω; Έχω χρεωστικές VISA από Πειραιώς + Alpha.

Δοκίμασε την κάρτα σου και αν δεν την δεχτεί θα σου στείλει mail το amazon και θα δοκιμάσεις την δεύτερη, απλά πρόσεχε να έχεις το ακριβές ποσό.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Μόνο με δοκιμή λοιπόν. Οπότε το μεταθέτουμε για τα Χριστούγεννα που θα πάρουμε το Δώρο. Έλεγα να έσπρωχνα τον τωρινό μου ενισχυτή και να συμπλήρωνα τα λίγα που χρειάζεται για να τον αγοράσω. Αλλά μπρος στον κίνδυνο να μείνω 2 μήνες χωρίς μουσική αν φάω άκυρο δεν το αποτολμώ να τον πουλήσω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ιαπωνια γενικα τι τιμες παιζουν για αγορα απο εκει; Αξιζει; Ξερουμε κανενα φυσικο καταστημα πχ στο Τοκιο;

Από Ιαπωνία η πιθανότητα να περάσει τελωνείο όμως είναι πάρα πολύ μεγάλη οπότε δεν ξέρω εάν συμφέρει.

Πάντως στο Γερμανικό Amazon πέρναγε και περνάει κανονικά η προπληρωμένη Mastercard Πειραιώς