Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Λευτέρη η προσφορά σου έχει έρθει με Newsletter γιατί από το link βγάζει 45

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ιαπωνια γενικα τι τιμες παιζουν για αγορα απο εκει; Αξιζει; Ξερουμε κανενα φυσικο καταστημα πχ στο Τοκιο;
Σίγουρα υπάρχει το Άμαζον. Για αποστολή επίσης υπάρχουν διάφορες εταιρείες στιλ mailbox, τις οποίες δεν έχω δοκιμάσει.

Κατά πόσο είναι συνετό να χρησιμοποιούμε microSD με αντάπτορα σε μηχανές που πέρνουν SD;

Και εγώ έχω αυτόν τον προβληματισμό και νομίζω ότι είναι πιο αργές οι microsd από τις κανονικές Sd με τα ίδια ονομαστικά χαρακτηριστικά.
Ας μιλήσουν καλύτερα οι ειδικοί.

Αν έχεις κάποια που περισσέυει, γιατί όχι; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Δεν ξέρω αν λέτε για αυτή της προσφοράς αλλά είναι κανονική sd ούτε εμένα μου αρέσει ή ιδέα του ανταπτορα.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μία ακόμη σειρά επαφών και ένα πρόσθετο κέλυφος που μπορεί να χαλάσουν δίνει ο αντάπτορας.

Συν του ότι αντάπτορα δεν έχω δει κάποιον ποιοτικό. Όλοι προσφέρονται ως λύση ανάγκης.

Chris-Gampat-The-Phoblographer-SD-card-inside-1-of-1ISO-4001-30-sec.jpg

Υπαρχουν γνησιοι ανταπτορες της sandisk οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με τους no name. Αλλα η αληθεια ειναι πως κι εγω προτιμαω κανονικη sd στις μηχανες.

Λευτέρη γενικά λέω, μιας και όλοι μας έχουμε μια microSD με κάποιο ελεύθερο χώρο μέσα στο κινητό μας εάν ξεμέναμε από την κάρτα της μηχανής να κουμπώναμε την mSD στον αντάπτορα για μερικές έξτρα φωτογραφίες.

Πάντως τα πολλά GB με φοβίζουν εάν την ακούσει η κάρτα τον ήπιαμε.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Υπαρχουν γνησιοι ανταπτορες της sandisk οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με τους no name. Αλλα η αληθεια ειναι πως κι εγω προτιμαω κανονικη sd στις μηχανες.

Σιγά τη Sandisk, την είδαμε κι αυτήν. Δύο κελύφη Extreme Pro μου έχουνε χαλάσει.

Οι νέες Samsung πιο δυνατά specs έχουν ως προς την αντοχή τους.
http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage-accessories/MB-SD64D/AM

Δύο Samsung Pro Plus στα 64gb λέω να πάρω στα 51,50 η μία.
http://www.reichelt.de/?ARTICLE=154983

Last edited:

Στην ταχύτητα υπάρχει πρόβλημα ουσιαστικό?
Αν και έχω δει ότι από class 10 και πάνω όλες οι κάρτες οι Sd είναι επαρκείς για τις σύγχρονες μηχανές τα έξτρα είναι πιο πολύ marketing.
Ασφαλώς δεν αναφέρομαι στην ανάγνωση της κάρτας από το pc όπου είναι ορατή η διαφορά αλλά όχι και τόσο αναγκαία.
Το αν θα μεταφερθούν οι φωτογραφίες στον σκληρό του υπολογιστή σε 5 αντί για 10 λεπτά λίγους απασχολεί.

SDXC (δηλ. τουλάχιστον 64GB) είναι απαραίτητο να είναι η κάρτα για τους κατόχους Sony για εγγραφή XAVC-S βίντεο.

U3 ταχύτητα απαιτείται στις μηχανές που τραβούν βίντεο σε υψηλά bitrate, όπως η GH4 στο All-Intra 1080p, όπως και στις μηχανές που τραβούν υψηλά fps για πολύ αργή κίνηση.

Οι UHS-II είναι ούτως ή άλλως ακριβές και υποστηρίζονται από ελάχιστες μηχανές (X-T1, NX1, E-M5II). Στο πιο γρήγορο άδειασμα του buffer μετά από ριπές βοηθάει η υψηλή ταχύτητα των UHS-II. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους, αλλά αναλόγως μηχανής, έκδοσης λογισμικού και απαιτήσεων του χρήστη, δικαιολογούν την ύπαρξή τους, αν και όχι την υψηλή τιμή τους.

Στην πράξη, οι SDXC U1 επαρκούν για όλες τις χρήσεις. Αν είναι και U3 ακόμη καλύτερα.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Δεν ξέρω εάν το έχετε δει www.cameramemoryspeed.com καλό μου φαίνεται για να πάρουμε μια ιδέα της απόδοσής των καρτών

ακριβως σημερα τυχαια ποσταρα για το ιδιο θεμα αλλου:
<<τι μνημη να αγορασω για την μηχανή μου , αξιζει να πληρωσω για την πιο γρηγορη? συνηθης ερωτηση, το πιο κατω review προσπαθει να απαντησει : http://www.cameramemoryspeed.com/olympus-e-m5-ii/sd-card-comparison/

οι νεες γρηγορες καρτες UHS II δειχει να κανουν την διαφορα μιας και τα νεα μοντελα ΕΜ5ΙΙ,ΕΜ10ΙΙ παροτι δεν διαθετουν το μεγαλο buffer της ΕΜ1 εχουν γρηγοροτερη εγγραφη στην καρτα οταν το buffer γεμισει μιας και ειναι συμβατα με τις πιο γρηγορες καρτες τυπου UHS II.>>, αντιθετα στην ΕΜ1 οι νεες καρτες δεν κανουν την αναλογη διαφορα ...

Εγω ειχα που ειχα προβλημα με την 32αρα ηθελα και το βιντεο στην Α6000 ηταν και σχετικα προσφορα για αυτο την πηρα.

Εγω πηρα την Kingston SDXC 64 GB Class 10 UHS-I (SD10VG2/64GB) με 22 ευρω. Νομιζω πολυ καλη τιμη και απο οτι διαβασα, η μνημη θεωρητικα εχει αντοχη σε νερο, ζεστη, πτωσεις και απο ακτινες Χ των αεροδρομιων. Μεχρι τωρα ευχαριστημενος :D

https://www.skroutz.gr/s/7262026/Kingston-SDXC-64-GB-Class-10-UHS-I-SD10VG2-64GB.html

Καλησπέρα παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι..γνωρίζετε αν μπορώ να παραγγείλω κανονικά από B&Η http://www.bhphotovideo.com/
Γενικά θα ήθελα πληροφορίες όπως τρόπο πληρωμής,πόσο κάνεις να παραλάβεις το προϊόν,κόστος μεταφορικών κτλ...

Όποιος γνωρίζει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως να με ενημερώσει :)

Last edited by a moderator:

Κι αν μπορεσεις, το κοστος μεταφορικων, τελωνειο κτλ, τα σκεφτηκες ;

Κι αν μπορεσεις, το κοστος μεταφορικων, τελωνειο κτλ, τα σκεφτηκες ;

Εμ όχι δεν ξέρω τι παίζει,γιαυτο σας ρωτάω χεχε