Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

tzo που βλέπεις τις τιμές αυτές? Μέλος είμαι, μπήκα στον λογαριασμό μου, πάτησα και στο Black Friday αλλά οι τιμές είναι οι κανονικές...

Από e-mail/newsletter. Οι μειωμένες τιμές στο site θα εμφανιστούν Πέμπτη βράδυ μετά τα μεσάνυχτα και θα έχουν διάρκεια 24 ώρες ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Νυχτέρι δηλαδή... :flipout:

Ευχαριστώ, να σαι καλά!

Πώς γίνεται τέτοια τιμή στον ολοκαίνουριο Panasonic 25mm; Ελπίζω να έχουν απόθεμα.. θα πάρω έναν. Ευχαριστούμε tzo!

Είναι Lance price στην Αμερική, πιθανό να παίξει κι αλλού...

Είδα Lance και λέω τι βγήκε για Lance camera straps; :p

Tα 99 ευρώ βέβαια πλησιάζουν τα 140 με τα διπλά μεταφορικά Φινλανδία-Γερμανία-Ελλάδα.
Συμφέρει να πάρεις και άλλα πράγματα μαζί για να δικαιολογηθούν περισσότερο τα μεταφορικά.
Υπόψιν ότι από κάθε προϊόν ένα κομμάτι μόνο δικαιούται να παραγγείλει ο καθένας, οπότε δεν μπορεί να πάρει και για τους φίλους του.

Εντάξει... launch, με την τσίμπλα στο μάτι ξέχασα μερικά γράμματα (είναι μια ώρα πίσω εδώ) :flipout:

Παιδια αν δειτε κανα καλο τριποδο, ριχτε ενα ποστ.
Επισης κοιταω και για τον ροκινον 12μμ.. Ειδα οτι βγηκε χτες σαν wallimex αλλα δεν την προλαβα την προσφορα, ηταν πρωι.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Σκέφτομαι για αγορά dslr Nikon από το b&h (όχι grey market).Αναγνωριζεται εδώ η εγγύηση;

Νομίζω όχι. Τα regions είναι Αμερική, Ευρώπη, Ασία κτλ, με τις αντίστοιχες εγγυήσεις.
Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το έχω παρακολουθήσει (μιας και αγοράζω μόνο από Ελλάδα)

Παιδια αν δειτε κανα καλο τριποδο, ριχτε ενα ποστ.

Νομίζω εσύ θα θέλεις ελαφρύ και μικρό, ταξιδιωτικό τρίποδο.

Βγαίνει αύριο πρωί προσφορά το Sirui T-004X Traveler Light μαζί με την κεφαλή C-10X.
Μαζεμένο μόλις 41εκ. το τρίποδο και 0,95kg βάρος, 1,39μ. μέγιστο ύψος.
1,15kg μαζί με την κεφαλή.

http://www.amazon.de/gp/product/B00ZG9OSVM

Είδα στον paypal λογαριασμό μου να γράψει αυτό:On December 18th, 2015 PayPal Instant Top Up service in Greece will no longer be provided by TrustPay. Should you decide you do not wish to use PayPal anymore you can close your account immediately without incurring any additional charges by following these steps:
Log into your PayPal account at www.paypal.com
Click Profile near the top of the page
Select My Settings
In the “Account Type” section, click “Close account” and follow the instructions
Μπορεί κάποιος να μου το εξήγησε καλύτερα;

Είδα στον paypal λογαριασμό μου να γράψει αυτό:On December 18th, 2015 PayPal Instant Top Up service in Greece will no longer be provided by TrustPay. Should you decide you do not wish to use PayPal anymore you can close your account immediately without incurring any additional charges by following these steps:
Log into your PayPal account at www.paypal.com
Click Profile near the top of the page
Select My Settings
In the “Account Type” section, click “Close account” and follow the instructions
Μπορεί κάποιος να μου το εξήγησε καλύτερα;

>Και σε μένα υπάρχει αυτό

Γιαννη αυτα με το λαιμο που σηκωνετε δεν ειναι που λεμε οτι ειναι ασταθη για long exposures?
Ασε που ελεγα να παρω καποιο manfrotto ωστε να πληρωσω 1 φορα για τριποδο. (?)

Οντως, ελαφρυ και compacτ (οσο μπορει να γινει) ψαχνω.
Καταλαβαινω οτι τα compact εχουν και τον λαιμο που σηκωνετε ωστε να ειναι compact στο μαζεμα, αλλα αν ειναι να μην ειναι σταθερο, προτιμω να παρω καποιο πιο μεγαλο.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Το instant top up δεν λειτουργούσε έτσι κι αλλιώς ενώ λειτουργεί η διαδικασία takes a few days και μέσω αυτής στέλνουμε εμβάσματα στο balance, συνήθως την επόμενη μέρα, και, το κυριότερο, και από τραπεζικό λογαριασμό άλλης τράπεζας και όχι μόνο από αυτόν που έχουμε συνδέσει.

Ασταθή είναι άμα σηκώσεις το λαιμό, στη χαμηλή θέση δεν έχεις κάποιο θέμα.

εγω την πληρωσα ακριβα , 2 φορες με τα "ελαφρια" τριποδα..
εδω εισαι , μην το σκεφτεσαι
http://www.fotomarket.gr/manfrotto-mt190xpro3.html

εγω εχω αυτο, πιο βαρυ (το πηρα, μεταχειρισμενο 95 ευρω)

http://www.photoagora.gr/tripod-and-support/tripoda/manfrotto-mt055xpro3-aluminum-tripod.html

Εγώ το μόνο που έχω μετανιώσει είναι όταν πήρα το δικό μου που δεν έδωσα κάτι παραπάνω να πάρω το carbon..

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

εγω την πληρωσα ακριβα , 2 φορες με τα "ελαφρια" τριποδα..
εδω εισαι , μην το σκεφτεσαι
http://www.fotomarket.gr/manfrotto-mt190xpro3.html

εγω εχω αυτο, πιο βαρυ (το πηρα, μεταχειρισμενο 95 ευρω)

http://www.photoagora.gr/tripod-and-support/tripoda/manfrotto-mt055xpro3-aluminum-tripod.html

Το ίδιο έχουμε (εγώ το έχω με την Junior Geared κεφαλή της ίδιας εταιρείας, την 410), αλλά εκτός εάν το προορίζει κανείς για σύστημα slr με βαρβάτους φακούς είναι μάλλον υπερβολικό.

Νομίζω η σωστή κεφαλή είναι πιο σημαντική από ένα σημείο και πέρα... και για αυτούς που δουλεύουν πολύ τρίποδο, και στήνουν προσεκτικά τα κάδρα τους, την γραναζωτή κεφαλή την προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι βέβαια κάπως βαριά και αρχίζουν από μάλλον ακριβά (και καταλήγουν ακόμη ακριβότερα!) αλλά αξίζει τον κόπο.

Ένα τρίποδο για όλες τις χρήσεις δεν υπάρχει.

Έχω το MT055XPRO3 (αλουμίνιο) και το MT190CXPRO4 (ανθρακόνημα).
Στα βουνά εννοείται το δεύτερο θα έπαιρνα.

Στα specs φαίνονται μικρές οι διαφορές, αλλά στην πράξη είναι τεράστιες.

MT055XPRO3 (αλουμίνιο, πόδια με τρία τμήματα)
Closed Length 61 cm
Max Height 170 cm
Maximum Height (with Center Column Down) 140 cm
Weight 2500 gr

MT190CXPRO4 (ανθρακόνημα, πόδια με 4 τμήματα)
Closed Length 52 cm
Max Height 160 cm
Maximum Height (with Center Column Down) 135 cm
Weight 1650 gr

Sirui T04X T-004CX (αλουμίνιο)
Closed Length 41
Max Height 139cm
Maximum Height (with Center Column Down) 115cm
Weight 950 gr

Pick your poison!