Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Mια χαρά δουλεύει το BOSS στο 4Κ, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο.

Τo Intelligent Active, η πρόσθετη σταθεροποίηση που προστέθηκε στο νέο μοντέλο είναι αυτή που δουλεύει μόνο στο 1080.
Το Intelligent Active είναι πενταξονική σταθεροποίηση (συνδυασμός BOSS και Steadyshot).
Σκέτο το BOSS, ο γυροσκοπικός μηχανισμός σταθεροποίησης του φακού, δουλεύει και στο 4Κ.

Σωστά!

πιστεύω ότι θα παραδώσουν. αλλιώς θα είχαν μοιράσει ήδη τα άκυρα. ξεπέρασα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. μισοτιμής βιντεοκάμερα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα :worshippy: (

Μπράβο ρε Μάνο, άντε με το καλό!
Λες να βάλουν και την α6300 μισοτιμής; :cool4:

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Ανάμεσα στις 2 προσφορές της Mediamarkt ποια είναι πιο "συμφέρουσα";
Η CANON EOS 1200D + 18-55 IS II με καλύτερο(;) φακό ή η CANON EOS 100D Kit 18-55mm DC III με το ποιο καινούριο σώμα;
Σαν τιμές είναι ίδιες ~10 διαφορά και για την κοπέλα που τη θέλει είναι ήδη το ταβάνι (και το έχει ήδη ξεπεράσει κιόλας).

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Λες να βάλουν και την α6300 μισοτιμής; :cool4:

δε νομίζω, αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν να πετυχαίνω sony σε καλές τιμές αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν. Παλιότερα είχα πετύχει την Α7 κιτ στο γαλλικό αμαζον τον πρώτο μήνα που κυκλοφόρησε με 1.400 ευρώ, ενώ εδώ έκανε πάνω από 2κ νομίζω

Ανάμεσα στις 2 προσφορές της Mediamarkt ποια είναι πιο "συμφέρουσα";
Η CANON EOS 1200D + 18-55 IS II με καλύτερο(;) φακό ή η CANON EOS 100D Kit 18-55mm DC III με το ποιο καινούριο σώμα;
Σαν τιμές είναι ίδιες ~10 διαφορά και για την κοπέλα που τη θέλει είναι ήδη το ταβάνι (και το έχει ήδη ξεπεράσει κιόλας).

Ρώτα καλύτερα εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/72645-Βοήθεια-για-αγορά-φωτογραφικής-μηχανής/page459

Νομίζω λίγο μικρότερη η 100d, ίσως καλύτερη επιλογή για χέρια κοπέλας.

Επίσης έχει hdr mode, δυνατότητα για παραπάνω iso, καλύτερη οθόνη, είναι κοντά στα 100 γραμμάρια πιο ελαφριά, έχει χειρότερη μπαταρία όμως από την 1200d (τουλάχιστον έτσι είδα στο νετ).

πιστεύω ότι θα παραδώσουν. αλλιώς θα είχαν μοιράσει ήδη τα άκυρα. ξεπέρασα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. μισοτιμής βιντεοκάμερα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα :worshippy: (

Δυστυχώς επαληθεύτηκα.
Έστειλε τα ακυρωτικά e-mail η Amazon σήμερα.
Δεν πειράζει, τι είχαμε τι χάσαμε.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

μια βοήθεια σχετικά με αγορές μέσω διεύθυνσης mailboxde. θέλω να αγοράσω από ΑΜΑΖΟΝ αλλά δεν στέλνει Ελλάδα ,άνοιξα διεύθυνση στο mailbox,έβαλα δεύτερη διεύθυνση στο αμαζον αυτή που μου δώσαν, η πληρωμή στο αμαζον πως θα γίνει από την κάρτα που έχω ηδη δηλωμένη [ στον ήδη υπάρχων λογαριασμό μου] ή πρέπει να να βάλω λεφτα στο μαιλμποχ κ να πληρώσω από εκεί κ πως;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Η πληρωμή γίνεται κανονικά από σένα και την καταχωρημένη στο Amazon κάρτα σου όπως και πριν.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

ωραία, σε ευχαριστώ ,κάτι ακόμη πρέπει να βάλω λεφτά τώρα στο μαιλβοχ[αν είναι ευκολο κ πωσ μεσω pay pal] ή να περιμένω πρώτα να παραλάβουν κ να μου στείλουν μαιλ;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αφού σε ειδοποιήσουν ότι παρέλαβαν το δέμα, θα μπεις στον λογαριασμό σου να δώσεις εντολή αποστολής επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής. Θα δεις εκεί το ακριβές κόστος.

Λεφτά στον λογαριασμό σου στο mailboxde μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.
Πάνω αριστερά εκεί που λέει Credit πατάς Recharge κι επιλέγεις Paypal.
Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μια φορά τώρα και ποτέ ξανά, περίμενε να μάθεις πρώτα το ακριβές ποαό ώστε να το στείλεις ακριβώς. Αλλιώς βάζεις και παραπάνω και μένει η διαφορά στον λογαριασμό σου για την επόμενη φορά.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Να ρωτήσω κάτι τους γνώστες.. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη υπηρεσία (mailbox de) με βάση Ιρλανδία ή Τσεχία;

Είναι προσφορά.
http://www.eglobalcentral.eu/fujifi...s-camera-with-xf-27mm-f2.8-lenses-silver.html
Κανείς εδώ μέσα δεν έχει πάρει από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά η τιμή είναι χώμα.
Ο 27αρης δεν υπάρχει πουθενά κάτω από τα 200 ευρώ οπότε η Χ-Τ10 βγαίνει στα 365 ευρώ!!!

Πηρα απο το AMAZON.COM ένα προϊόν που δεν στέλνουν Ελλάδα. και το πήρα με την RESHIP.COM
Όταν αγοράζουμε μέσω RESHIP.COM ή άλλης εταιρίας που αναλαμβάνει να παραλαμβάνει για σένα προϊόντα απο Αμερική και να σου τα στέλνει,
επιλέγουμε εμεις τι και πως να μας το στείλει.

Επειδή θέλω να πάρω XENOΝ lights 50$ τι να τους πω να κάνουν στο πακέτο που θα μου στείλουν/προοθήσουν σε μένα;
1. να σταλεί με USPS
2. Nα μαρκαριστεί σαν δώρο
3. Να αφαιρεθεί το τιμολόγιο
4. Να γράφει εξωτερικά στο πακέτο ότι δεν έχει μέσα ΞΕΝΟΝ αλλά Βιβλία ας πουμε...

Με λίγα λόγια τι να προσέξω για να μην πιαστεί στο τελωνείο μας;

Last edited:

1) Με usps όπωσδήποτε.
2) Δώρο ή με χαμηλή αξία
3) Να αφαιρεθεί το τιμολόγιο.

Αυτά είναι τα βασικά, αν και για 50$ δεν πιάνεται στο τελωνείο.
Για δέμα μέχρι 150$ με τιμολόγιο απ έξω που έλαβα πρόσφατα δεν πλήρωσα τίποτα, ενώ αντίθετα για άλλο με αξία 270$ πλήρωσα κανονικά δασμό.

1) Με usps όπωσδήποτε.
2) Δώρο ή με χαμηλή αξία
3) Να αφαιρεθεί το τιμολόγιο.

Αυτά είναι τα βασικά, αν και για 50$ δεν πιάνεται στο τελωνείο.
Για δέμα μέχρι 150$ με τιμολόγιο απ έξω που έλαβα πρόσφατα δεν πλήρωσα τίποτα, ενώ αντίθετα για άλλο με αξία 270$ πλήρωσα κανονικά δασμό.

Σχετικά με το 4?
τι προτείνεις;

Από την στιγμή που θα δηλωθεί σαν χαμηλή αξία δεν σε νοιάζει το περιεχόμενο αλλά αν θες το βάζεις και αυτό σαν κάτι άλλο... ;)

Τι κάνουμε αν παραλάβαμε κάτι από το γερμανικό άμαζον και είναι σπασμένο; Το άμαζον θέλει να τα στείλω πίσω (πληρώνοντας φυσικά), αλλά είναι ξεκάθαρα λόγω δικής τους αμέλειας.

Το στέλνεις βγάζεις μια φωτο την απόδειξη των ΕΛΤΑ και σου επιστρέφουν και τα μεταφορικά (δεν έχω δοκιμάσει με βάρος μεγαλύτερο των 2κιλ)