Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Γενικά, οι αγορές από Αμερική έχουν το πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής σε σχέση με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα αλλά παρουσιάζουν προβλήματα στην εισαγωγή αφού διακινούνται, συνήθως, με courier, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλά και η 2η επιλογή νομίζω ότι έρχεται με courier, αλλά απλά δεν έχεις προπληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμού.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

ναι...για προϊόν 70$ +12.5$ μεταφορικά, δηλ. 82.5$ τι κόστος εκτελωνισμού θα πληρώσω ? γιατί αν ειναι να το πληρώσω διπλάσιο δεν εχει νόημα

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Εάν ερχόταν με ταχυδρομείο θα πλήρωνες ΦΠΑ και (8+4=) 12 τέλη των ΕΛΤΑ (με βάση όσα συμβαίνουν από αρχές ΝΟΕ).
Αλλά το μαγαζί στέλνει με courier, που σημαίνει ότι πα πληρώσεις επιπλέον αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και μικροέξοδα.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μια χαρά είναι, αλλά για κάποιο λόγο το link με πάει σε... περίεργο μέρος. Πρόσεχε τον πωλητή αν δεν είναι το ίδιο το amazon!

Μου ήρθε πρωί πρωί ειδοποίηση από το camelcamel που είχα κάνει track την Amazon τιμή και δεν άντεξα.(σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις μόνο το σώμα στην Ελλάδα χωρίς τους φακους) Οπότε μέρα που είναι την έκανα δώρο στον εαυτό μου.
Θα είναι η πρώτη μου σοβαρή επαφή με το χώρο

Η τιμή όμως είναι άλλη, 640 λίρες?

edit: Μανο ο πωλητής ήταν το ίδιο το amazon?

Απλά τελείωσε η προσφορά τώρα που άνοιξες εσύ το link που έδωσα.

Το ίδιο το Amazon ήταν.

Οι τιμές που βλέπεις τώρα είναι τρίτων πωλητών, αφού το Amazon ξεπούλησε.

Ο.κ. όλα καλά λοιπόν! Μάνο μεγειές και καλοκλίκοτη! :ernaehrung004:

τελικά το amazon μας την έκανε φέτος και δεν έβαλε το -30% στο warehouse deals...

αφού δεν μπήκε αυτές τις ημέρες, δε νομίζω τελικά να γίνει

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Ναι το ίδιο το Amazon ήταν όπως το γράψε tzo και μάλλον θα ήταν για 2-3 κομμάτια

Να πω την αλήθεια περιμέναμε ένα - 30% φέτος να πάρουμε ένα ps4 με ένα φίλο για κανένα ποδοσφαιράκι αλλά δεν έκατσε.

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Ναι το ίδιο το Amazon ήταν όπως το γράψε tzo και μάλλον θα ήταν για 2-3 κομμάτια

Φίλε Μάνο αφού γιορτάζεις κίολας σου κάνω δώρο 240 ευρώ και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης. Πώς σου φαίνεται?
Μπες εδώ να κάνεις claim όταν παραλάβεις τη μηχανή. Χρόνια πολλά και καλοκλίκωτη!

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Φίλε Μάνο αφού γιορτάζεις κίολας σου κάνω δώρο 240 ευρώ και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης. Πώς σου φαίνεται?
Μπες εδώ να κάνεις claim όταν παραλάβεις τη μηχανή. Χρόνια πολλά και καλοκλίκωτη!

Χρόνια Πολλά και στους δϋο σας για την ονομαστική σας γιορτή, δυστυχώς η Panasonic UK έχει πετάξει εδώ και καιρό έξω το Amazon απο τα συμβεβλημένα καταστήματα για τα promotions της , έτσι έχασα και εγώ το grip στην G80 το Σεπτέμβρη , δες τε εδώ τους ορους, οπότε δεν ισχύει όχι το διπλό αλλά ούτε το μονό cashback, αντίθετα τα 2 έτη ισχϋουν κανονικά.

Το έχει το άμαζον στη λίστα των πωλητών τώρα που κοίταξα. Για δες παλι στο λινκ που ανέβασα πριν. Τώρα είναι και πεσμένη η λίρα, νομίζω ότι ο Μάνος έκανε την αγορά του μήνα, αν ισχύει και το cashback

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το έχει το άμαζον στη λίστα των πωλητών τώρα που κοίταξα. Για δες παλι στο λινκ που ανέβασα πριν. Τώρα είναι και πεσμένη η λίρα, νομίζω ότι ο Μάνος έκανε την αγορά του μήνα, αν ισχύει και το cashback

Αυτη ειναι η λιστα για τα δυο ετη που ισχυει η εγγυηση, εκει ειναι το Amazon μεσα, πηγαινε εδώ:http://promotions.panasonic.co.uk/promotions/promotions/view_terms/170 και διαβασε τους ορους και του πωλητές για τα cashback, εκει δεν υπαρχει εδώ και 4 μήνες περίπου, το κοιτώ κάθε 15 ημέρες ...

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Αυτη ειναι η λιστα για τα δυο ετη που ισχυει η εγγυηση, εκει ειναι το Amazon μεσα, πηγαινε εδώ:http://promotions.panasonic.co.uk/promotions/promotions/view_terms/170 και διαβασε τους ορους και του πωλητές για τα cashback, εκει δεν υπαρχει εδώ και 4 μήνες περίπου, το κοιτώ κάθε 15 ημέρες ...

Αμα το προχωρήσεις με τον κωδικό της gx80 και το amazon ως πωλητή σου δίνει και τα 2 χρόνια και το cashback. Γιατί δε στέλνεις ένα email sτην πανασονικ. Μου φαίνεται παράλογο να μην αναγνωρίζουν το μεγαλύτερο κατάστημα της Αγγλίας ή να το αναγνωρίζουν μόνο ως προς την εγγύηση..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμέ

Αμα το προχωρήσεις με τον κωδικό της gx80 και το amazon ως πωλητή σου δίνει και τα 2 χρόνια και το cashback. Γιατί δε στέλνεις ένα email sτην πανασονικ. Μου φαίνεται παράλογο να μην αναγνωρίζουν το μεγαλύτερο κατάστημα της Αγγλίας ή να το αναγνωρίζουν μόνο ως προς την εγγύηση..

Μάνο δεν επιμένω αλλά ξέρω ότι εδώ και καιρό υπάρχει το cashback (το μονό) και είναι γνωστό θέμα στο dpreview οτι έχει εξαιρεθεϊ το Amazon, μακάρι να κάνω λάθος αλλά είναι σαφές στο link που σου ανέβασα πού έχει αναλυτικά την λϊστα όλων των πωλητών που συμμετέχουν. Μακάρι ξαναλέω να κάνω εγώ λάθος και εσύ να είσαι σωστός. Δεν εξαίρεσαν μονο αυτό αλλά και το Dixon και καποια άλλα απο όσο θυμάμαι.

ναι στην λιστα το πέρνει το Amazon αλλά δέχεται και άλλα μοντέλα μηχανών που δεν συμμετέχουν στο promotion καν οποτε όπως καταλαβαίνεις είναι claim όχι επιβεβαίωση μετά απο τσεκάρισμα ...

Last edited:

Μεγάλο μυστήριο φίλε Κώστα... Από τη μία γράφει στους όρους ότι εξαιρείται το αμαζον και από την άλλη δίνει κανονικά την επιστροφή αν προχωρήσεις με το claim, εκτός αν το κόβει σε επόμενο στάδιο