Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμέ

7. This Promotion is open to participating retailers only; please check with your chosen retailer that they are participating in this Promotion prior to purchasing a product to avoid any disappointment. Panasonic will not accept claims against products purchased from eBay (whether listed new or used), Dixons Travel, Amazon.co.uk or from third party sellers on the Amazon.co.uk Marketplace platform.

Εψαχνα να το βρώ γιατί το είχα διαβάσει ......κάτω απο το cashback τοχει σε υποσημείωση στους όρους και συνθήκες ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ναι στην λιστα το πέρνει το Amazon αλλά δέχεται και άλλα μοντέλα μηχανών που δεν συμμετέχουν στο promotion καν οποτε όπως καταλαβαίνεις είναι claim όχι επιβεβαίωση μετά απο τσεκάρισμα ...

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Για τις μηχανες που δε συμμετεχουν δεν προχωράει στο επομενο σταδιο. Απλα τις εχει στη λιστα. Με επιλογή του amazon ως πωλητή προχωράει κανονικά

Είναι κατά περίπτωση, τα έχουν κάνει λίγο χάλια... Υπάρχουν κάποιες μηχανές+retailers που συμμετέχουν για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Οπότε προσοχή, διαβάστε προσεκτικά ΠΡΙΝ αγοράσετε!

Παιδια ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Οπως και να χει θα το δοκιμάσω όταν με το καλό έρθει η μηχανή.
Καλές γιορτές σε όλους και συνονόματε Μάνο χρόνια πολλά ότι επιθυμείς! Τις καλύτερες φωτογραφικές εμπειρίες εύχομαι

Επειδή πήρα κι εγώ την TZ100 με cashback, ένας όρος μεταξύ πολλών άλλων είναι ότι το claim πρέπει να γίνει αφού περάσουν 28 μέρες (τουλάχιστον) από την ημερομηνία αγοράς αλλιώς τρώς άκυρο. Προσοχή στα "ψιλά γράμματα" λοιπόν...

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Θα δουμε τι θα γίνει σϋντομα, ημουν ακομη εντος του χρόνου να διεκδικήσω το free grip και εστειλα claim, θα δοϋμε αν θα περάσει τον έλεγχο.

To βαζω με επιφύλαξη, προσφορες έχει το Amazon Γαλλίας σε Ricoh PENTAX εξοπλισμό:
Π.χ. http://amzn.eu/9V4FCQG

Last edited:

Επειδή πήρα κι εγώ την TZ100 με cashback, ένας όρος μεταξύ πολλών άλλων είναι ότι το claim πρέπει να γίνει αφού περάσουν 28 μέρες (τουλάχιστον) από την ημερομηνία αγοράς αλλιώς τρώς άκυρο. Προσοχή στα "ψιλά γράμματα" λοιπόν...

Στους όρους αναφέρει ότι "Cheques must be used within 6 months of the date of issue". Από ότι καταλαβαίνω η επιστροφή γίνεται μέσω Paypal, αλλά τι εννοεί με την προηγούμενη φράση. Ότι θα πρέπει να αποδεχτώ στο paypal τα χρήματα;
Σε εσένα πως έγινε το cashback;

Δεν έγινε ακόμα, σήμερα θα ασχοληθώ και θα ενημερώσω...

Δεν έγινε ακόμα, σήμερα θα ασχοληθώ και θα ενημερώσω...

Σε ευχαριστώ! Μόλις μάθεις ενημέρωσέ μας.

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

To βαζω με επιφύλαξη, προσφορες έχει το Amazon Γαλλίας σε Ricoh PENTAX εξοπλισμό:
Π.χ. https://www.amazon.fr/Ricoh-Apparei...m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_r=DDVDZ8HW7DWD06G14QA2

Tip:
Να σβήνετε την περιγραφή (που περιέχει γαλλικούς ή γερμανικούς χαρακτήρες που δεν αποδίδονται σωστά και καταστρέφουν το link), να σβήνετε και όλα τα υπόλοιπα και να κρατάτε μόνο το dp και τον αριθμό ASIN.
Δηλαδή έτσι:
https://www.amazon.fr/dp/B011NUQ66W

Aν δεν θέλετε να το κάνετε χειροκίνητα, πάνω δεξιά υπάρχει επιλογή "share" όπου δημιουργείται σύντομο link και το κάνετε copy από εκεί.

Ευτυχώς δεν έβγαλαν σε προσφορά Κ3 ΙΙ

Έκανα την διαδικασία, τα Cheques που αναφέρει είναι σε περίπτωση που επιλέξεις αυτόν τον τρόπο επιστροφής - δεν αφορά το paypal. Επίσης βγάζει και εγγύηση 2 ετών, κάντε το κι αυτό - άσχετα με το γεγονός ότι θεωρητικά όλα τα ηλεκτρονικά έχουν 2 χρόνια. Είναι κάπως μπερδεμένο το θέμα με τις εγγυήσεις και κάποιες εταιρείες το αμφισβητούν.

Η επιστροφή έγινε μέσω paypal?

Η επιστροφή ΘΑ γίνει μέσω paypal εντός 28 ημερών. Αν δεν την δεις, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους εντός 35 ημερών από την λήξη των 28.

Οκ, σε ευχαριστώ!

Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου με το eglobalcentral.

Μετά την αγορά του 20/1.7 που έκανα από εκεί, έψαχνα να πάρω την GX85 την οποία την είχε κατά καιρούς προσφορά σε πολύ καλή τιμή.
Καμιά βδομάδα με 10 μέρες πριν την Black Friday, είχε πέσει η τιμή της στα 495, την καλύτερη τιμή που είχα βρει μέχρι εκείνη τη στιγμή για το σώμα.
Τέλος πάντων, για διάφορους λόγους, δεν πρόλαβα την προσφορά και η τιμή εκτοξεύτηκε πάλι στα ~ 560-580 αν θυμάμαι καλά.

Έστειλα λοιπόν email παραμονή της Black Friday και ζητούσα αν γινόταν να πάρω τη μηχανή στην τιμή προσφοράς που είχε βγει πριν από λίγες μέρες, δηλαδή στα 495.
Μια εβδομάδα αργότερα, μου έρχεται email από το eglobalcentral πως αν επιθυμώ τη μηχανή, μπορώ να την αγοράσω στην τρέχουσα τιμή του καταλόγου και θα μου γυρίζανε τη διαφορά στο λογαριασμό μου ώστε να μου βγει η τελική τιμή στα 495!!

Για άλλη μια φορά βρέθηκα σε οικονομικά ζόρια και διλήμματα και αποφάσισα να μην προβώ στην αγορά αλλά να κρατήσω τα χρήματα για φακό και συγκεκριμένα ένα εκ των 45/1.8 ή 42,5/1.7. Έτσι ενημέρωσα πως είχα ήδη πάρει τη μηχανή από αλλού (την Black Friday) αλλά αν μπορούσε να μου κάνει κάποια έκπτωση για ένα εκ των παραπάνω φακών, θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Και εκεί που το είχα ξεχάσει, μου ήρθε προχτές email (σχεδόν 1 μήνα μετά) με προσφορές και για τους 2 φακούς!!!

Συνεπώς, έχετε το νου σας στις προσφορές που κατά καιρούς βγαίνουν και παζαρέψτε το.
Ειδικά όσοι έχετε ήδη αγοράσει κάτι από εκεί και σας "ξέρουν" σαν πελάτες πιστεύω πως δεν θα χάσετε.

Να σημειώσω πως δεν συνδυάζονται άλλα εκπτωτικά κουπόνια με την τελική προσφορά.

Χρόνια Πολλά.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

δελεαστική πρόταση, αλλά δεν θα μας την ''πιάσει'' το τελωνείο?