Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Manoss για να είσαι prime στο Ισπανικό amazon πρέπει να έχεις διεύθυνση Ισπανίας (εκτός αν παίζει να βάλεις "μουφα" διεύθυνση και μετά ζητήσεις να στο στείλουν εδώ?)

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω καθόλου. Η μόνη εμπειρία μου από prime είναι με το amazon uk που έδινε free trial για ένα μήνα στο οποίο είχα εγγραφεί κανονικά αλλά δεν είχα κάνει κάποια αγορά.

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Πολύ πιθανό να είσαι ban αρισμενος από το ebay.
Άνοιξε καινούργιο λογαριασμό με νέο email και ξαναπροσπαθησε

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Με την μπαταρία εντός μηχανής;
Οχι τα έβαλα κανονικά οπως ήρθε στην αρχική συσκευασία στην σακουλιτσα της. Γιατί?

Εντός μηχανής πρέπει να είναι η μπαταρία.

Τις χύμα μπαταρίες είναι που δεν θέλουν στον έλεγχο, για αποφυγή βραχυκυκλωμάτων κι εκρήξεων.

Δεν το γνώριζα. Υπέθεσα ότι η τοποθέτηση στις αρχικές θέσεις τους να είναι το καλύτερο. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία..

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

1502831146368238196.jpg

DJI Spark Mini RC Selfie Drone - WiFi FPV 12MP Camera / 2-axis Mechanical Gimbal / Gesture Mode στα 330 και αποστολή με EU Express (+22)

Εξαιρετική τιμούλα για τη Action Camera ΥΙ 4K από το Amazon.co.uk, έχει μέσα voucher για έκπτωση 43 ευρώ επιπλέον και δώρο το επίσημο ΥΙ Floating Handlebar, Οπότε η κάμερα, η γνήσια ΥΙ αδιάβροχη θήκη και το Handlebar βγαίνει τελική τιμή με μεταφορικά Ελλάδα στα 153 ευρώ, πιο φτηνά και από Κινεζομάγαζα!!! Προσωπικά χτύπησα μια για δωράκι!!
https://www.amazon.co.uk/YI-Action-...TF8&qid=1520583501&sr=8-2&keywords=yi+4k&th=1

Υ.Γ. Επίσης με την αγορά της καμερούλας έχετε και επιπλέον έκπτωση σε διάφορα αξεσουάρ της YI (Gimbal, selfie stick κλπ.)

Πολύ καλή προσφορά Νίκο με έβαλες σε σκέψεις.

Πολύ καλή προσφορά Νίκο με έβαλες σε σκέψεις.

Είναι πολύ καλή τιμή για αυτό και το έβαλα, έχω την gopro 5, άλλα μπαίνω σε σκέψεις να πάρω μια ΥΙ και για μένα.
Για το Gimbal που το έχουν επίσης σε καλή τιμή έχουμε καμιά ιδέα αν είναι καλό? Τώρα είναι στα 180 ευρώ με μεταφορικά.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B077YXFW8M?ie=UTF8&m=A3DUHD1BHNQJLB

ΕΓΩ την πηρα αλλα δεν μου αρεσε. σε σχεση τιμης με την eken h9 που ειχα. οσο για το gimmbal γιατι οχι ενα Zhiyun Smooth Q3 που ειναι και ποιο φθηνο και κανει και για κινητο?

ΕΓΩ την πηρα αλλα δεν μου αρεσε. σε σχεση τιμης με την eken h9 που ειχα. οσο για το gimmbal γιατι οχι ενα Zhiyun Smooth Q3 που ειναι και ποιο φθηνο και κανει και για κινητο?

Την είχα για μια εβδομάδα την μηχανή άλλα μόνο 2 πράγματα δεν μου άρεσαν, ο κακός ήχος όταν έχει αέρα και ότι μου την έσπαγε το βάλε βγάλε την θήκη για την Θάλασσα, ενώ με την θήκη δεν δουλεύει και το Touch και ο ήχος ακούγεται ''μπουκωμένος''.
Συνολικά πάντως έχει εξαιρετική εικόνα, πολύ καλή σταθεροποίηση, ωραίο μενού με πολλές ρυθμίσεις, καλή κατασκευή, καλή οθόνη...συνολικά πολύ καλή πρόταση στα λεφτά που κάνει. Τι δεν σου άρεσε σε αυτήν?
Για το Zhiyun Smooth Q3 είναι κυρίως για κινητά που δεν το θέλω και γενικά δεν θέλω να αγοράζω από Κίνα (λόγω εγγύησης), επίσης έχω διαβάσει και κάτι σχόλια για κάποια προβλήματα και για χαμηλής ποιότητας κατασκευής σε σχέση με το YI υπάρχει πουθενά Ευρώπη με εγγύηση στα 100+ ευρώ??

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

για αγορες από ρωσια τι παιζει;;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Η Ρωσία είναι τρίτη χώρα και, επομένως, η αγορά επιβαρύνεται με ΦΠΑ, δασμό και λοιπά έξοδα, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Καλημέρα Κώστα , 402 γράφει .

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Καλημέρα Κώστα , 402 γράφει .

Εχθές βράδυ που το έβαλα ήταν 299 :BDBDG54: και ο 75αρης σήμερα πέταξε :guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτ

Οι τιμές αυξομειώνονται διαρκώς. Μη ζητάτε τα ρέστα από όσους ανακοινώνουν προσφορές, αφού αυτές ισχύουν για την ημέρα και ώρα που γίνονται.

Τον επόμενο μήνα θα ξαναπέσει στα 300 ευρώ ο 75-300, όπως είχε γίνει και τον Φεβρουάριο.

Τα 525 ευρώ για τον 75/1.8 πάντως ήταν η ιστορικά χαμηλότερη τιμή.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Προς Θεού , το μυαλό μου πήγε περισσότερο μήπως παρασυρόμενος από το 75-300 έγραψε και στην τιμή 300 . Εννοείται η τιμή ισχύει για την στιγμή που γράφεται .

Πάντως εάν το έβλεπα εχθές θα τον είχα τσιμπήσει .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε

Τον επόμενο μήνα θα ξαναπέσει στα 300 ευρώ ο 75-300, όπως είχε γίνει και τον Φεβρουάριο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος/εφαρμογή/ρύθμιση στο account του amazon , να ειδοποιηθώ εάν ξαναγίνει τέτοια τιμή ?