Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Ευχαριστώ , για την ώρα δεν δέχεται την τιμή καθώς έχει κολλήσει στα 299,99 (χθεσινή) και μόνο εάν βάλω χαμηλότερη τη δέχεται .

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Περίμενε λίγες μέρες να ενημερωθεί και μετά βάλε 300, γιατί αν πέσει, πάλι στα 299,99 είναι το πιθανότερο να είναι η τιμή.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Σιγά μην προλαβαίναμε, εξαφανίστηκε...

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Παιδιά από eglobalcentral kai E-Infin αγοράζουμε κανονικά? Ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το χω κι εγώ απορία αυτό. Από e infin το ευρωπαϊκό πχ αγοράζω άφοβα; και τι μπορεί να χάνω ώστε να αγοράσω σε τόσο χαμηλότερη τιμή;

Κανονικά έχω πάρει και από τα δύο.
Λόγο πιο γρήγορο το E-infin.
Χάνεις την εγγύηση αλλά έχει τις 180 ημέρες του paypal αν στραβώσει κάτι.
Είναι τόσο καλές οι τιμές σε αρκετά προϊόντα Grey market που δεν μπορείς να αντισταθείς.

Την εγγύηση και την (όποια) υποστήριξη της εδώ αντιπροσωπείας. Προσωπικά αν βρω αυτό που ψάχνω σε refurbished/μεταχειρισμένο στο amazon το προτιμώ, διότι έχω εγγύηση και δυνατότητα επιστροφής 30 μέρες χωρίς δικαιολογία...

Δεν ξέρω, είναι λίγο μπέρδεμα γιατί είμαι πραγματικά άσχετος με τέτοιες αγορες. Αγορά θα κάνω με χρεωστική οπότε αυτό που είπες για PayPal δε με πιάνει μάλλον. Refurbished που ανέφερες Δημήτρη επίσης το φοβάμαι. Γενικά για αρχάριος και στη Γερμανία που είμαι δεν ξέρω αν θέλω να μπλέξω με επιστροφές αν δεν είναι εν τέλει τόσο καλή. Επίσης παίζει λόγω Γερμανίας να ισχύει κάτι άλλο αν αγοράσω από αυτό το κατάστημα; αλλιώς έλεγα να πάρω από Amazon που νομίζω ότι είναι πιο safe, αλλά και τα 300 ευρω διαφορά δεν είναι λίγα για την ίδια μηχανή.

Ότι έχω πάρει από amazon "μεταχειρισμένο" ήταν στην πραγματικότητα καινούριο με λίγα κλικ. Μια φορά χρειάσθηκε να επιστρέψω κάτι (όχι φωτογραφικό) μικρής αξίας ~25 και μου είπαν "δεν πειράζει, κράτα το"... Δεν τους πάω με τίποτα λόγω συμπεριφοράς προς τους εργαζόμενους τους, αλλά με τους πελάτες είναι άψογοι.

Είχα επικοινωνήσει με το E-infin
Μάλιστα Κυριακή και απαντούσαν μέσα σε λεπτά!
Δεν είναι θέμα μόνο η εγγύηση αλλά και η επιστροφή αν χρειαστεί ..

Είχα επικοινωνήσει με το E-infin
Μάλιστα Κυριακή και απαντούσαν μέσα σε λεπτά!
Δεν είναι θέμα μόνο η εγγύηση αλλά και η επιστροφή αν χρειαστεί ..

η επικοινωνία αφορούσε κάποιο πρόβλημα ή πιθανή αγορά;
γιατί έχει διαφορά

Πιθανή αγορά.

Δεν ξέρω τι λέει το κατάστημα σε after sales support.
Να πω την αλήθεια δεν ψήνομαι να τσεκάρω χαχαχα

Όπως λέει και το μότο; Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

Όπως λέει και το μότο; Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

Τι μου θύμισες...
Ωραίες εποχές :ernaehrung004:

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Στο .es είναι το ζουμί.
Ισπανική διεύθυνση μέσω spainbox.com.

1150 ευρώ GH5
1120 ευρώ E-M1II
870 ευρώ α7ΙΙ
410 ευρώ RX100IV
330 ευρώ RX10
και πολλά άλλα

https://www.amazon.es/s/ref=sr_st_p...521458976&bbn=8873212031&sort=price-desc-rank