Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Το 20ευρο προτιμώ να το δώσω στη mailboxde.com και να μου το στείλει με UPS. Καλύτερο έλεγχο της πορείας του δέματος έχω έτσι, χωρίς απρόβλεπτες καθυστερήσεις εντός Ελλάδας.

Με DHL σε 2 ημέρες έχω παραλάβει πάντως.

Εγώ είχα κάνα δεκαήμερο καθυστέρηση τελευταία από eglobal κατά τη μεταφορά και αποφάσισα να τα στέλνω από δω και πέρα mailboxde.
Οδική μεταφορά με UPS έρχονται από mailboxde, αλλά τουλάχιστον ξέρω ακριβώς ποια μέρα παραλαμβάνω.

Άλλο eglobal, άλλο e-infin. Από την εμπειρία μου πολύ πιο γρήγορο το 2ο.

Πιστεύω βέβαια ότι κάποιες φορές παίζει ρόλο και τι προϊόν παρήγγειλες, γιατί δε θεωρώ ότι τα έχουν όλα ετοιμοπαράδοτα σε αποθήκες στην Ευρώπη.

RX100VI μόλις πρωτοκυκλοφόρησε.

Ναι, το καταλαβαίνω ότι χάνω έτσι λίγες μέρες στις περιπτώσεις ταχείας αποστολής, αλλά μικρό το κακό.
20 ευρώ για κάθε μεμονωμένη αποστολή πολλά μου φαίνονται.
Με το eglobal επιλέγω τη δωρεάν αποστολή.
Έτσι και στον kacha και στους άλλους πωλητές με ευρωπαϊκές αποθήκες επιλέγω δωρεάν προς Γερμανία.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Στο γερμανικό είχε βγει και η ασημί σε προσφορά πρώτα, και μετά η μαύρη.
Ίδια τιμή βγήκε η ασήμι?

20 ευρώ για κάθε μεμονωμένη αποστολή πολλά μου φαίνονται.
Γιατί το mailboxde σου χρεώνει πολύ λιγότερα; Κάπου 15-20 ευρώ νομίζω χρεώνουν όλοι οι packet forwarders για τέτοια πακέτα.

Συνδυάζω πακέτα σε μία αποστολή. Consolidation λέγεται.
π.χ. δίνω 30 ευρώ για 5 πακέτα μαζί. Και με UPS. Aποφεύγω και τα Ελτα έτσι. Δεν ψάχνω ποιο πακέτο έρχεται με κούριερ, ποιο με ΕΛΤΑ και πότε το καθένα. Για όλα μαζί ξέρω πότε ακριβώς θα παραλάβω με UPS.

Για 5 μεμονωμένες αποστολές με 20 ευρώ η καθεμία θα έπρεπε να δώσω 100 ευρώ.
Είναι πολλά τα 20 ευρώ.
Μη βλέπεις που στην Ελλάδα το αποδεχόμαστε.
Ίδιο προϊόν που η Ευρώπη το παίρνει δωρεάν, σε μας χρεώνουν 20άρικο.
Δεν το δίνω εγώ με τίποτα.

Μαζί σου. Δε διαφωνώ για τα κόστη των μεταφορικών στην Ελλάδα. Εν μέρη πιστεύω ότι οφείλεται και στη γεωγραφική θέση μας βέβαια, αλλά όχι μόνο.

Κάνεις 5 αγορές κοντά-κοντά όμως; Γιατί αν σου πάρει καιρό για να συγκεντρώσεις αρκετές αγορές, δε χρεώνεσαι φύλακτρα;

Όχι, δεν έχει φύλακτρα.

Αλλά φροντίζω ούτως ή άλλως να μην περνάει καιρός. Όταν ξέρω ότι έχω πακέτο στην αναμονή, φροντίζω τότε να ολοκληρώσω τυχόν άλλες εκκρεμείς παραγγελίες, ώστε να συμπληρωθεί μια συνδυαστική αποστολή. Και δύο ή τρία να είναι τα πακέτα, πάλι συμφέρει.

Αλλά και άσχετα από το κόστος, και μόνο που ξενοιάζω από πολλαπλές ξεχωριστές παραλαβές βολεύει.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Ναι κα εγώ το παρατήρησα και νομίζω ότι είναι πρόβλημα μόνο δικό μου με τις σελίδες.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Νομίζω ότι είναι bug του software. Όταν ένα τόπικ μεγαλώνει πάρα πολύ και οι admins σβήνουν ή μεταφέρουν ποστς, τότε αρχίζει να εμφανίζεται το πρόβλημα. Ίσως πρέπει να ανοιχτεί νέο τόπικ στη θέση αυτού εδώ.

Ενημερώθηκε το τεχνικό τμήμα. Συνεχίζουμε στο θέμα του νήματος παρακαλώ.