Διαφημίζονται διαφορά, αλλά αν περάσει τελωνείο και ΦΠΑ, υπάρχει όντως λόγος αγοράς από ΗΠΑ;Υπάρχει κάτι σαν το mailboxde που να στέλνει δέματα τα οποία προέρχονται από την Αμερικη;
shipito.com
Πρόσφατη ιστορία που μου μετέφερε επαγγελματίας του χώρου - τη μεταφέρω με επιφύλαξη αλλά αξίζει να τα λέμε αυτά ξανά και ξανά διότι μιλάμε για εξοπλισμό αξίας χιλιάδων ευρώ.
Κάποιος έστειλε μια sony a7 (δε θυμάμαι ποιο μοντέλο, δεν έχει και σημασία) στην εδώ αντιπροσωπεία για καθαρισμό αισθητήρα - το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να ελέγξουν το serial number της κάμερας, το οποίο και χτύπησε κατευθείαν ότι δεν ήταν Ευρωπαϊκή εισαγωγή (για την ακρίβεια ήταν Αμερικής - US).
Η αντιπροσωπεία λοιπόν αρνήθηκε να τη δεχτεί έστω και για μια τόσο απλή δουλειά όπως ο καθαρισμός, για την οποία φυσικά θα πληρωνόταν... Δε μιλάμε δηλαδή για εγγυήσεις και τέτοια, αλλά για μια στοιχειώδη τεχνική υποστήριξη, την οποία και ο συγκεκριμένος εισαγωγέας αρνήθηκε σε κάτοχο μη Ευρωπαϊκής μηχανής.
Πρόσφατη ιστορία που μου μετέφερε επαγγελματίας του χώρου - τη μεταφέρω με επιφύλαξη αλλά αξίζει να τα λέμε αυτά ξανά και ξανά διότι μιλάμε για εξοπλισμό αξίας χιλιάδων ευρώ.
Κάποιος έστειλε μια sony a7 (δε θυμάμαι ποιο μοντέλο, δεν έχει και σημασία) στην εδώ αντιπροσωπεία για καθαρισμό αισθητήρα - το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να ελέγξουν το serial number της κάμερας, το οποίο και χτύπησε κατευθείαν ότι δεν ήταν Ευρωπαϊκή εισαγωγή (για την ακρίβεια ήταν Αμερικής - US).
Η αντιπροσωπεία λοιπόν αρνήθηκε να τη δεχτεί έστω και για μια τόσο απλή δουλειά όπως ο καθαρισμός, για την οποία φυσικά θα πληρωνόταν... Δε μιλάμε δηλαδή για εγγυήσεις και τέτοια, αλλά για μια στοιχειώδη τεχνική υποστήριξη, την οποία και ο συγκεκριμένος εισαγωγέας αρνήθηκε σε κάτοχο μη Ευρωπαϊκής μηχανής.
Κατάστημα, όχι φωτογράφος...
Κατάστημα, όχι φωτογράφος...
Γι'αυτό είπα ότι τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, αλλά επειδή μου ανέφερε και άλλες λεπτομέρειες (ονόματα, δικηγόρους/εξώδικα...) νομίζω ότι κάποιος δε θα πήγαινε μέχρι εκεί για να "πουλήσει" μια ψευδή ιστορία.
Με άλλα λόγια δεν αποκλείω την πιθανότητα να μην είναι αληθές, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν λίγο χτυπητές για ραδιοαρβύλα.
Επίσης ο συγκεκριμένος είναι χρόνια στο χώρο και μου φάνηκε πολύ σοβαρός επαγγελματίας.
X-T3 στο γερμανικό Amazon κάτω από τα 1300 ευρώ με πωλητή το Amazon.
Ορμάτε.
https://www.amazon.de/dp/B07H3XYK78/?tag=fujirumors-21
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.