Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Αγορά από eglobal την Δευτέρα, ακόμα είναι στο processing.Εστειλα email αλλά απάντηση δεν πήρα, πόσο να περιμένω μέχρι να εμπλεξω το PayPal?

Σε 8 εργασιμες παρελαβα εγω. Μεσω speedex. Λογικα μεχρι πεμπτη θα εχεις παραλαβει. Οποτε δεν βλεπω να υπαρχει λογος ανησυχιας ....

Ειχα μετα την 5η εργασιμη ημερα.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Ο κανόνας λέει:
Κάνεις την παραγγελία και ξεχνάς ότι την έκανες για καμιά 10αριά μέρες.
Σου τη θυμίζει το tracking number ότι εστάλη.
Ξαναξεχνάς το θέμα για καμιά 10αριά μέρες και σου το θυμίζει το δέμα που έφτασε. :smile:

Εχω παραγγείλει κι εγώ τον Olympus 12-40 απο eglobal. Παραγγελία στις 18/1 και ακόμη δεν έχει σταλεί.
Τους έστειλα email στις 24/1 και μου απάντησαν οτι δεν υπάρχει στόκ και οτι θα το έχουν σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
Αν είναι όπως τα λένε, οι αποστολή θα πρέπει να γίνει αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που έχω παρατηρήσει στο eglobal είναι το εξής : Αν στο προϊόν υπάρχει πάνω απο την τιμή η ένδειξη "24 working hours dispacth", σημαίνει οτι αυτό βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε σε κανένα 10ήμερο παραλαμβάνεις.
Αν όμως δεν το λέει, τότε το πιθανότερο είναι οτι ξεκινάει απο Hong Kong και πέρα απο το 10ήμερο, θα χρειαστεί και το χρόνο απο εκεί μέχρι την ευρωπαϊκή αποθήκη. Οπότε ο χρόνος αναμονής μπορεί να ξεπεράσει το 20ήμερο.

Έχω παραγγείλει ακόμη έναν φακό εκτός τον παραπάνω που ανέφερα, ο οποίος ξεκίνησε απο 9/1/19 και απο τις 19/1 βγάζει κάθε μέρα το μήνυμα :
We apologise for the delay, we are following up your order to get it delivered to you as soon as possible.

Τους έστειλα μήνυμα να ψάξουν τι γίνεται, μήπως και έχει χαθεί.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Olympus σταμάτησαν να πουλάνε στο eglobal, όπως μου απάντησαν σε ερώτησή μου.
Από τέλη '17 προσπαθούν να ξεπουλήσουν ό,τι έμεινε από Olympus.

Οπότε αν θέλουμε κάτι από Olympus, στέλνουμε e-mail με το link του προϊόντος που θέλουμε και ρωτάμε για διεθεσιμότητα.

Απαντούν αν είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν και σε πόσα κομμάτια μάλιστα.

Re: Sony 6400

Βγήκε μη διαθέσιμο τώρα το listing.

Θα 'χει πλάκα να τιμήσουν τις προπαραγγελίες και να βρεθώ με α6400+18-135.
Έχει ενδιαφέρον το φακουδάκι.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

1050 ευρώ

χαχα και εγώ το χτύπησα το σετ, έτσι και γίνει κανένα κουλό, θα βρεθούμε με έναν φακό αξίας 600 ευρώ τσάμπα!!χαχα

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Κι εγώ θα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πάτησα το κουμπί! :p

Γιαυτο σας το έβαλα άμεσα στα sticky θέματα των προσφορών, είπαμε γενικά τις προσφορές και ειδικά <τις κουλές>ολιγό-λεπτες/ώρες τις περνάτε απευθείας εκεί.

Γιαυτο σας το έβαλα άμεσα στα sticky θέματα των προσφορών, είπαμε γενικά τις προσφορές και ειδικά <τις κουλές>ολιγό-λεπτες/ώρες τις περνάτε απευθείας εκεί.

Οκκ

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

το γαλλικό άμαζον παραδοσιακά κάνει κάτι τέτοιες κουλές προσφορές σε ολοκαίνουρια μοντέλα sony. είχα πετύχει άλλες 2 φορές τέτοια περίπτωση νομίζω με α6300 και rx100v. βέβαια αν βγήκε στο sar και πέσανε 5.000 παραγγελίες πολύ πιθανόν να μοιράσει άκυρα

το γαλλικό άμαζον παραδοσιακά κάνει κάτι τέτοιες κουλές προσφορές σε ολοκαίνουρια μοντέλα sony. είχα πετύχει άλλες 2 φορές τέτοια περίπτωση νομίζω με α6300 και rx100v. βέβαια αν βγήκε στο sar και πέσανε 5.000 παραγγελίες πολύ πιθανόν να μοιράσει άκυρα

Καλά προσωπικά είμαι σχεδόν σίγουρος για το άκυρο, άλλα 1 στις 100 να μας κάτσει γιατί όχι!!χιχι

1450 είναι η κανονική τιμή Ευρώπης για α6400 + 18-135.

Οπότε 400 ευρώ θα είναι το όφελος αν περάσει η προπαραγγελία.