Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Καλησπέρα .
Με έχει πιάσει φαγούρα να ξαναπάρω τον canon stm f2.8 24 mm που είχα και έδωσα πολύ κακώς . Βλέπω παραεισαγωγής ξεκινάει απο 150 απο κατάστημα στην Αθήνα . Υπάρχει περίπτωση σημαντικού οφέλους να προτείνει κάποιος μαγαζί αξιόπιστο έστω και grey χωρίς τελωνεία κλπ . Να έχω ένα όφελος >40 . Κάποια πρόταση μια και ασχολείστε ; Για λίγοτερά δεν νομίζω να αξίζει το όποιο ρίσκο .

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Νομίζω ότι το e-infin είναι αξιόπιστο

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

τρέχει προσφορά ΧΤ-2 + grip σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες

πχ UK στις 799 λίρες

εδώ , εμείς ως συνήθως δεν είμαστε ευρώπη αλλά πακιστάν (δεν είναι ψέμμα, αν δεις πως οδηγάμε στο δρόμο και πόσο καπνίζουμε σε εσωτερικούς χώρους)

Γερμανικό Αμαζον παίζει κανονικά με την έκπτωση να μπαίνει στο checkout και να πέφτει στα 899

τρέχει προσφορά ΧΤ-2 + grip σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες

πχ UK στις 799 λίρες

εδώ , εμείς ως συνήθως δεν είμαστε ευρώπη αλλά πακιστάν (δεν είναι ψέμμα, αν δεις πως οδηγάμε στο δρόμο και πόσο καπνίζουμε σε εσωτερικούς χώρους)

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι η Fuji έχει πιο ακριβές τιμές στο Πακιστάν απ'ό,τι στην Ελλάδα ή ότι δεν κάνουν instant rebates σε αυτές τις χώρες :chinese:;

σημαντική ερώτηση, και θα υπάρχουν πολλές απαντήσεις,
καλό θα είναι να ξέρουμε για να παίρνουμε τα μέτρα μας,

αν και η ύπαρξη off line και off site backups είναι το μόνο που μπορεί να σώσει τα αρχεία μας

Αν και εκτός θέματος ,συμφωνώ.Αρχές του χρόνου παρέδωσε πνεύμα ο σκληρός του λαπτοπ .Όχι ιός ,απλά καταστράφηκε .Κατάφερα και έσωσα τα αρχεία μέσω linux .Από τότε ,έχω 3 εξωτερικούς + 2 εσωτερικούς backup .Αυτός με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα συνδέεται σε pc μια φορά το μήνα για ανανέωση μόνο .

Kαι στις Σονυ βλεπω τρεχουν καποια cashbacks στην Αγγλια.

https://cvp.com/product/sony_a7iii

για 4 μηνες...

Και στην Sony Αμερικης.

Εμεις ? στο πηγαδι ?

στα US SONY superdeals βλεπω πολλες προσφορες για τα σωματα Α9,Α7RIII και A7SII.

Tα σωματα που θα αντικαταστηθουν δηλαδη σε επομενο χρονο απο την Sony.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Έχει κανείς εμπειρία απο το κατάστημα αυτό;
μου το συνέστησε φίλος και βλέπω αρκετα καλές τιμές σε ορισμένα μεταχειρισμένα:
http://www.digitalcameragraz.at/online-shop/shop-kategorien/?no_cache=1&tt_products[cat]=401

Εξαιρετική τιμή για μια πολύ καλή μηχανή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic LX10-LX15

δεν ξερω αν με το επιστολικό δεν φαει καμια πορτα στο τελωνείο λόγω μπαταρίας, στα εγγραφα που εστειλαν να κολλησω υπαρχει αναλογη ετικετα καθως και ενα χαρτι για το τελωνείο για τον κουριερ

...................

Τυπωσα ολα τα labels που ειχε η Amazon (τα εβαλα οπως μου εγραψαν) και εφυγε σήμερα η LX15 επισροφή στο Amazon με ΕΛΤΑ επιστολικό συστημένο. Βάρος πακέτου γυρω στα 650γρ. με τα φρου φρου μέσα (ηταν 20Χ15Χ10 εκ. πακέτο περίπου). Κόστος 11,20 ευρώ. Εχει και label ότι περιέχει μπαταρία. Δυστυχως για Αγγλία με την αποστολή αυτή μου είπαν ότι δεν δεχεται ασφάλιση του πακέτου που λογικά θα ήταν περίπου 0.5% της δηλωμένης αξιας (υπάρχει και αυτή στο χαρτί επιστροφής εξωτερικά).

Απο ότι βλέπω στο νημα της παραγγελίας που ζήτησα επιστροφή της πρώτης μηχανής (και μου έστειλαν άλλη) ενω έχει να τυπώσεις ολα τα σχετικά εντυπα για την επιστροφή δεν υπάρχει πεδίο να συμπληρώσεις το Tracking number της επιστροφής παρα μόνο ένα πεδίο που γράφει ότι την περιμένουν έως τις 13 Ιούλη. Στο ebay σε επιστροφές υπάρχει ανάλογο πεδίο και γίνεται και tracking του δέματος.Ετσι έχουν ενημέρωση ότι κάτι έστειλες και η καθυστέηση δεν οφείλεται σε εσένα. Θα ενημερώσω σχετικά όταν παραλάβουν με το καλό. Το ταχυδρομείο μου είπε ότι σε 4-5 ημέρες ολοκληρώνεται η αποστολή.

Last edited by a moderator:

Δεν είναι ακριβώς φωτογραφικό, αλλά το xiaomi mi note 3 (128gb) έρχεται στα ~180 από banggood έως 24/6: https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-...LrEAEYASABEgLsI_D_BwE&ID=224&cur_warehouse=HK

Παρότι μοντέλο τέλους 2017 "κρατιέται" πολύ καλά, και αν το ρουτάρετε γίνεται update σε android 9. Φωτογραφικά είναι ενδιαφέρον αφού έχει διπλή κάμερα 12mp και παίρνει gcam που δουλεύει καλά σε συνδυασμό με το OIS.

edit: δεν έχει την μπάντα Β20 οπότε ΙΣΩΣ ζοριστείτε λίγο εκτός πόλης αν έχετε wind.

Στο ιταλικό Amazon η A6000 κιτ στα 409 ευρώ. Με αφαίρεση φπα μου βγαίνει 335 και 10 τα μεταφορικά. Πιστεύω πως είναι καλή περίπτωση....

Προσπαθώ να βρω για αγορά από Ευρώπη κάποιες τσάντες της thinktank αλλά αποδεικνύεται σχετικά δύσκολο.

Έχει κανεις κάτι υπόψιν;

Πχ κάποιο μεγάλο online Ευρωπαϊκό κατάστημα για φωτογραφικά; Κάτι θυμάμαι είχε πάρει το μάτι μου προ καιρού αλλά δεν το βρίσκω.

πήρα τη δική μου από
ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS στην αθήνα,
που μου υπέδειξε ο Kosh καθώς δεν το ήξερα

πήρα τη δική μου από
ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS στην αθήνα,
που μου υπέδειξε ο Kosh καθώς δεν το ήξερα

Thx, το ξέρω αλλά δεν έχει αυτή που θέλω και απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει και σοβαρή κίνηση για να ελπίζω ότι θα τη φέρει σύντομα

Κάποιο μεγάλο Ευρωπαϊκό κατάστημα με φωτογραφικά που μου διαφεύγει;

Thx, το ξέρω αλλά δεν έχει αυτή που θέλω και απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει και σοβαρή κίνηση για να ελπίζω ότι θα τη φέρει σύντομα

προσωπικά δεν ξέρω,
και όταν έψαχνα για μένα δεν είδα να πολυυπάρχουν ευρώπη,

μου έκανε εντύπωση που συτή που ήθελα (μια απλή φθηνή mirrorless mover)
δεν υπήρχε καν στο αγγλικό ebay, είτε σαν καινούρια είτε σαν μτχ

οπότε μου είπε εδώ ότι θα παραγγείλει και περίμενα, δε βιαζόμουνα, πήρε κάνα τρίμηνο βέβαια

https://cvp.com/catalogue/search/thinktank

Aν βρεις και αλλου σε καλες τιμες βαλτο εδω γιατι και εγω εχω αρχισει και ψαχνω μια μικρουλα μιας και η παλια μου lowe pro αρχισε μετα απο πολλα βασανα να δειχνει σημαδια μη αναστρεψιμα.

Canon EOS R US $1,649.99

Για οσους απλωνονται στην αμερικανικη αγορα σε πολυ καλη τιμη η R.

Στα 1870 συν φπα η τιμη στην Ελλαδα απο επισημους μεταπωλητες.