Τυπωσα ολα τα labels που ειχε η Amazon (τα εβαλα οπως μου εγραψαν) και εφυγε σήμερα η LX15 επισροφή στο Amazon με ΕΛΤΑ επιστολικό συστημένο. Βάρος πακέτου γυρω στα 650γρ. με τα φρου φρου μέσα (ηταν 20Χ15Χ10 εκ. πακέτο περίπου). Κόστος 11,20 ευρώ. Εχει και label ότι περιέχει μπαταρία. Δυστυχως για Αγγλία με την αποστολή αυτή μου είπαν ότι δεν δεχεται ασφάλιση του πακέτου που λογικά θα ήταν περίπου 0.5% της δηλωμένης αξιας (υπάρχει και αυτή στο χαρτί επιστροφής εξωτερικά).
Απο ότι βλέπω στο νημα της παραγγελίας που ζήτησα επιστροφή της πρώτης μηχανής (και μου έστειλαν άλλη) ενω έχει να τυπώσεις ολα τα σχετικά εντυπα για την επιστροφή δεν υπάρχει πεδίο να συμπληρώσεις το Tracking number της επιστροφής παρα μόνο ένα πεδίο που γράφει ότι την περιμένουν έως τις 13 Ιούλη. Στο ebay σε επιστροφές υπάρχει ανάλογο πεδίο και γίνεται και tracking του δέματος.Ετσι έχουν ενημέρωση ότι κάτι έστειλες και η καθυστέηση δεν οφείλεται σε εσένα. Θα ενημερώσω σχετικά όταν παραλάβουν με το καλό. Το ταχυδρομείο μου είπε ότι σε 4-5 ημέρες ολοκληρώνεται η αποστολή.