Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

30% off στις Panasonic σήμερα στο Amazon UK. Σε συνδιασμό με το μονό cashback (50-150 λίρες ανάλογα το μοντέλο) που τρέχει μπορειτε να δείτε αν συμφέρει κάτι.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Πού φαίνεται το 30%;

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Γιατι δεν εχουν εισερθει στους καταλογους των ευρωπαικων Amazon οι S1/S1R ?

Πολυ καιρο το παρακολουθω και δεν κουνιεται φυλλο....

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Πού φαίνεται το 30%;

https://www.amazon.co.uk/apb/page/r...e9a0134dc8ef48b4c4b395fb45eeb3&language=en_GB

Τυπωσα ολα τα labels που ειχε η Amazon (τα εβαλα οπως μου εγραψαν) και εφυγε σήμερα η LX15 επισροφή στο Amazon με ΕΛΤΑ επιστολικό συστημένο. Βάρος πακέτου γυρω στα 650γρ. με τα φρου φρου μέσα (ηταν 20Χ15Χ10 εκ. πακέτο περίπου). Κόστος 11,20 ευρώ. Εχει και label ότι περιέχει μπαταρία. Δυστυχως για Αγγλία με την αποστολή αυτή μου είπαν ότι δεν δεχεται ασφάλιση του πακέτου που λογικά θα ήταν περίπου 0.5% της δηλωμένης αξιας (υπάρχει και αυτή στο χαρτί επιστροφής εξωτερικά).

Απο ότι βλέπω στο νημα της παραγγελίας που ζήτησα επιστροφή της πρώτης μηχανής (και μου έστειλαν άλλη) ενω έχει να τυπώσεις ολα τα σχετικά εντυπα για την επιστροφή δεν υπάρχει πεδίο να συμπληρώσεις το Tracking number της επιστροφής παρα μόνο ένα πεδίο που γράφει ότι την περιμένουν έως τις 13 Ιούλη. Στο ebay σε επιστροφές υπάρχει ανάλογο πεδίο και γίνεται και tracking του δέματος.Ετσι έχουν ενημέρωση ότι κάτι έστειλες και η καθυστέηση δεν οφείλεται σε εσένα. Θα ενημερώσω σχετικά όταν παραλάβουν με το καλό. Το ταχυδρομείο μου είπε ότι σε 4-5 ημέρες ολοκληρώνεται η αποστολή.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία να αναφέρω ότι το πακέτο αναχώρησε στις 21/6/19 και έφτασε στις 26/6/19 Αγγλία (το παρακολουθησα στο ΕΛΤΑ). Επειδη δεν εχουν ενημερώσει την καρτέλα μου ακόμη οτι το παρέλαβαν και φοβούμενος μήπως κανουν καμια διπλοχρεωση (ειχα βέβαια μέχρι τις 13/7/19 χρόνο να το επιστέψω) σημερα τους εστειλα email όπου τους ζήτησα να το κάνουν άμεσα ενώ τους έδωσα και link του ΕΛΤΑ με τον αρ. του συστημενου για να το τσεκάρουν. Δυστυχως το site στην παραγγελία μου που ζήτησα επιστροφή δεν έχει κάπου να βάλεις το συστημένο αριθμό επιστροφής. Μετά απο κανενα δεκάλεπτο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το mail μου το πρώθησαν στην Σκωτία όπου γινεται η παραλαβή των εμπορευμάτων και μου ζήτησαν να τους πώ το ποσό που δαπάνησα για την επιστροφή (ειχα ξεχάσει να το ζητήσω). Ανεφερα το ποσό (11,20 ευρω) και μου ζήτησαν να στείλω την απόδειξη με μαιλ και να τους γράψω το ποσό σε λίρες, όπως και έκανα. Αναμένω το postage refund και θελω να πιστευω ότι θα ενημερωθεί η καρτέλα μου συντομα ότι το πακέτο επιστράφηκε.

Τοπ εξυπηρέτηση σε ολα, με δική μου επιλογή άμεση αντικατάσταση προιόντος, ηρθε σε 3 ημέρες νέο πακέτο, refund τα έξοδα αποστολής και άμεση επικοινωνια σε ολα τα στάδια.

Last edited:

Καλησπέρα. Έκανα σήμερα παραγγελία από ιταλικό άμαζον τον 55αρη σονυ. Πωλήτης είναι το ίδιο το αμαζον, ο φακός περιγράφεται ως καινούργιος και η τιμή είναι σχεδόν gray market. Η αποστολή όμως για κάποιο λόγο θα γίνει τέλη ιουλίου κ η παραλαβή μέσα αυγούστου. Από όσο έχω διαβάσει δεν υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος στο αμαζον. Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ.

Τυχόν προϊόντα που δεν είναι σε απόθεμα και δίνουν μακρινές ημερομηνίες παράδοσης πολλές φορές τα στοκαρουν πολύ νωρίτερα οπότε και θα παραλαβεις. Θα σου έρθει ενημερωτικό mail και εντός ημέρας ή την επόμενη θα χρεωθεί η κάρτα σου.

Έχουν γράψει αρκετά παιδιά στο νήμα για τις αγορές από Amazon, δεν θυμάμαι κάποια σοβαρή περίπτωση με χοντρό πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Τυχόν προϊόντα που δεν είναι σε απόθεμα και δίνουν μακρινές ημερομηνίες παράδοσης πολλές φορές τα στοκαρουν πολύ νωρίτερα οπότε και θα παραλαβεις. Θα σου έρθει ενημερωτικό mail και εντός ημέρας ή την επόμενη θα χρεωθεί η κάρτα σου.

Έχουν γράψει αρκετά παιδιά στο νήμα για τις αγορές από Amazon, δεν θυμάμαι κάποια σοβαρή περίπτωση με χοντρό πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Που τη βρήκε ο κοτσο την RX10?? Μηχαναρα που αν είχε βγει σε αυτή τη τιμη τόσα χρόνια θα μοσχοπουλουσε, τώρα είναι αργά βέβαια. Θα μπορούσε και φθηνότερα να τη δίνει πάντως

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Ας μην το κρατάμε κρυφό.:BDGBGDB55:
Ορίστε η καλύτερη προσφορά του καλοκαιριού Fuji Χ-Ε3 367 ευρώ!!! (374-7 ευρώ instant discount).
Μπορεί να μην έχει σπαστή οθόνη αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει αντίπαλος σε φωτογραφία και βίντεο.
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-e3-digital-cameras-body-only-brown-1.html

Με φακό όμως θα πάει στα ~650...

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Γύρω στα 620 ευρώ χοντρικά με τον φακό, μια χαρά!! να προσθέσουμε επίσης ότι ο φακός αυτός δεν είναι ένας απλός σκοτεινός πλαστικός φακός κιτ, άλλα ένας μεταλλικός φακός, φωτεινός και με εξαιρετική απόδοση.....Για 620-630 ευρώ το σετάκι είναι super πρόταση!!!

Υ.Γ. Πάντως με την αυτή την τιμή της X-E3 2 πράγματα ισχύουν, πρώτον δεν θα αργήσουμε να δούμε Χ-Ε4 και δεύτερον, ο περισσότερος κόσμος πάει στην X-T20.

Καλημέρα . Υπάρχει ενδεχόμενο να ξανα-αγοράσω τον pancake 24mm της canon . Κοιτάζω για uv και πετυχαίνω αυτό : https://tinyurl.com/y47sunuv . Ελλάδα παίζει απο 20 μέχρι 24 . Κυκλοφορούν μαιμούδες ; Εχω ξαναφέρει απο ebay φίλτρα , πάντα hoya και δεν είχα ποτέ θέματα χωρίς να είμαι και ιδιαιίτερα ψείρας βέβαια .

615 ευρώ το διπλό κιτ της A6000 στο Amazon.de

Καλημέρα . Υπάρχει ενδεχόμενο να ξανα-αγοράσω τον pancake 24mm της canon . Κοιτάζω για uv και πετυχαίνω αυτό : https://tinyurl.com/y47sunuv . Ελλάδα παίζει απο 20 μέχρι 24 . Κυκλοφορούν μαιμούδες ; Εχω ξαναφέρει απο ebay φίλτρα , πάντα hoya και δεν είχα ποτέ θέματα χωρίς να είμαι και ιδιαιίτερα ψείρας βέβαια .

https://avclub.gr/forum/showthread....e-HOYA-Filter?highlight=%F6%DF%EB%F4%F1%E1+ND

και εδώ θα βρείς ότι αλλο έχουμε γράψει σχετικό για φιλτρα :

https://avclub.gr/forum/showthread.php/100641-Φίλτρα-φακών-τύποι-και-χρήσεις-τους

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Ας μην το κρατάμε κρυφό.:BDGBGDB55:
Ορίστε η καλύτερη προσφορά του καλοκαιριού Fuji Χ-Ε3 367 ευρώ!!! (374-7 ευρώ instant discount).
Μπορεί να μην έχει σπαστή οθόνη αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει αντίπαλος σε φωτογραφία και βίντεο.
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-e3-digital-cameras-body-only-brown-1.html

Συνεχίζει ακόμα να παίζει αυτή η τιμή, παρόλο τα διάφορα θέματά της (π.χ. απουσία σπαστής οθόνης κλπ.) η τιμή παρά είναι καλή θα έλεγα για την μηχανή, έτσι την χτύπησα και εγώ, αυτό το καφέ την κάνει ''μούρλια'' θα την βάζω πάνω στο σύνθετο στο σαλόνι σαν μπιμπελό αν την βαρεθώ!!

Sony a6400 body - 867 @ kotsovolos.gr με παζαρι
48 ατοκες ;)

Πάρα πολύ καλή προσφορά της Olympus em10III με 3 φακούς!! Τον κιτ pancake 14-42, τον τηλεφακό 40-150 και τον πορτραιτοφακό 45mmf1,8 στα 799 ευρώ από Ελλάδα....αξίζει το σετ με αυτή την τιμή!!
https://aa-digitalphoto.gr/product/olympus-om-d-e-m10-mark-iii-silver-kit-14-42mm-ii-r-40%E2%80%91150mm-r-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BFlympus-m-zuiko-digital-45mm-f1-8/?fbclid=IwAR2wytEpwlOWe9zAZ3SQYr6OL04YTmJl-bBQVy8dGeYcpxr_YUuqsciNVsU