Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Τιμές γκρι μάρκετ με εγγύηση κι όχι μόνο.

Στο γαλλικό amazon.fr ο Tamron 28-75 f2.8 sony στα 660.
Καλή τιμή νομίζω, σίγουρα όχι τρελή προσφορά.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Έλπιζα να πήγαινε ακόμα λίγο πιο κάτω ο Tamron 28-75

Στο γαλλικό amazon.fr ο Tamron 28-75 f2.8 sony στα 660.
Καλή τιμή νομίζω, σίγουρα όχι τρελή προσφορά.

Εξαιρετική τιμή, η χαμηλότερη ever στα Ευρωπαϊκά amazon

πόσο πιο κάτω να πάει τέτοιας ποιότητας φωτεινός ζουμ;

Αποψη μου μπορει να παει κι αλλο πιο κατω απλα οχι τωρα αμεσως.

Η Ταμρον δεν "κραταει" τιμες. Μετα το περας του ετους και κυριως την ελευση του ακριβοτερου μεν αλλα με ερωτηματικο ως προς την αποδοση του Sigma (1100 ευρω με το φπα) πιστευω οτι θα πεσει η τιμη του.

O Sony 50mm FE f/1.8 Στο Γερμανικό το Ισπανικό και το Αγγλικό Amazon στα 148-149 ευρώ

Ο Sony 85mm f/1.8 στο Γερμανικό Amazon στα 467 ευρώ. (για λιγότερο απο μια ώρα ακόμη)

https://www.amazon.de/dp/B06VTFTZ17...+mm&qid=1575064823&smid=A3JWKAKR8XB7XF&sr=8-6

Δεν κατάφερα ν' αντισταθώ στον Tamron 28-75mm f2.8.
Μου βγήκε στα 670 από το γαλλικό Amazon με αποστολή στην Κύπρο.
η προσφορά συνεχίζει να τρέχει λόγω Cyber Monday.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Χε χε ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστείς τον πειρασμό είναι να... υποκύψεις!

Μεγειά!

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Τώρα που μπήκα στο τριπάκι των Α7, ορίστε και ο SonyZeiss 24-70 στα ~650 https://www.amazon.es/Sony-SEL2470Z-Vario-Tessar-distancia-estabilizador/dp/B00FYRLSIC/ref=sr_1_3?__mk_es_ES=ÅMÅŽÕÑ&crid=13VZ7KAQ2OWJO&keywords=sony+24-70+f4&qid=1575102192&smid=A1AT7YVPFBWXBL&sprefix=sony+24-70%2Caps%2C196&sr=8-3 λίγο πιο φθηνά από grey...

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Καλορίζικη και σε σένα, Ηλία! Σε χάσαμε!
Δημήτρη, ήμουν μεταξύ των δύο αλλά προτίμησα τον Tamron.

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Καλορίζικη και σε σένα, Ηλία! Σε χάσαμε!
Δημήτρη, ήμουν μεταξύ των δύο αλλά προτίμησα τον Tamron.

Το σετακι των δυο ζουμ της Tamron (17-28 & 28-75) ειναι οτι πιο VFM και βολικο κυκλοφορει στην αγορα αυτην την στιγμη.

Για όποιον ενδιαφέρεται στο eshop.gr η fujifilm xf-10 349 ( crazy sundays)

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Φακοί e-mount

Έκανες την κίνηση που λόγω υποχρεώσεων δεν έκανα φέτος. Καλές λήψεις.. Αν επιτρέπεται από ποιο Amazon και πόσο?