Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φακοί e-mount

Δεν ξερω απο που την πηρε ο Δημητρης.

Τα Αμαζον ειναι σχεδον χρηματιστηριο πρεπει νασαι καθε μερα με το κουμπι ...παραποδας...:flipout:

Σημερα που μιλαμε παντως την καλυτερη τιμη στην Α72 με τον 28-70 σετακι την εχει το ισπανικο Αμαζον. και σκετο σωμα παλι το ισπανικο στην τιμη των

EUR 652,07 χωρις φπα
EUR 789,00 με φπα

Οταν με το καλο ερθει η δικη σου ωρα πες να κοιταξουμε εκ νεου.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Πολύ καλή τιμή η XF10, χαμηλότερα κι από grey!

edit: από το Ισπανικό amazon ψώνισα κι εγώ το σετ με τον φακό στα ~800 με τιμολόγιο, την επόμενη μέρα έπεσε περίπου 50 και είπα να ακυρώσω και να ξαναπαραγγείλω αλλά βαρέθηκα την διαδικασία. Έτσι κι αλλιώς την θεωρώ πολύ καλή τιμή,,,

Last edited:
Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

έχει πέσει κιαλλο από όταν ψώνισες στα 890ευρω είναι το κιτ τώρα και 790ευρω το σώμα σκέτο, μου έρχεται αποφορολογημενη 650 . Αλλά έχω κλείσει φωτογραφικα για φέτος εκτός και αν Παρασκευή μας τα χαρίσουν κυριολεκτικά. Aν κάνω κίνηση πάντως για FF δεν θα πάω σε 24αρη αισθητήρα, δεν έχει νόημα γιαυτο που τη θέλω. :violent-smiley-030:

Εδώ και 3 ημέρες είναι στην ίδια τιμή η α7ΙΙ στο Ισπανικό Αμαζον, από εκεί ψώνισε ο Δημητρης το κιτ λίγο πριν πέσει η τιμή στα 650+ΦΠΑ το σώμα

Σε κάθε περίπτωση εξαιρετική τιμή αν σκεφθούμε ότι στα grey μόνο ο φακός είναι στα 170 ...

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Τι τον πηρες αυτον τον φακο.....για καπακι ισως ?

Εγω θα επαιρνα μονο το σωμα και θα κοιταζα αλλον φακο παντως. Ως vfm οκ ειναι.

Για να τρώει ξύλο και ψιλοβρόχι καλός είναι, κι αν δεν μου αρέσει ένα κατοστάρικο θα μου το δώσει κάποιος. Οι ήδη κάτοχοι Α7 που ψάχνουν κάτι καλύτερο, στο amazon.co.uk ο 24-70/f4 στα 635 τελική με φπα και έξοδα, μείον 100 cashback!

Οι όροι εδώ: https://m.media-amazon.com/images/G...ack_Terms_and_Conditions_1._CB1198675309_.pdf

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Ετσι ελεγε και ο κολλητος μου (Α73) και ακομα με αυτον τον φακο ειναι . Χρυσο τον εχω κανει να παρει τον Ταμρον για αρχη.

Θα βγει σωμα Α74 σε λιγο και ακομα δεν θα εχει παρει φακο ( δεν ειναι και κανας φανατικος, σκηνοθετης ειναι ο ανθρωπος)

αμα τον καλυπτει...γιατι οχι ?
Δεν ειναι ολοι βαρεμενοι σαν κι εμας!

ΥΓ... εχω κι εγω εναν "μαθητη" , πολυ γνωστο διευθυντη φωτογραφιας, που εχει μια αρχαια nikon με τους 2 κιτ φακους!
Βγαζει απιθανες φωτο και δεν την αλλαζει με τιποτα !

Εγώ αγόρασα την lumix GX800 με δύο φακούς από τον Κωτσόβωλο:
https://basket.kotsovolos.gr/site/i...less/200150-panasonic-lumix-dc-gx800we-silver
489 ευρώ, με αυτοκόλλητο της Intertech στη συσκευασία.

Ολες οι εκπτωσεις της Cyber Monday στο Amazon UK

Αρκετοι φακοι prime της Olympus ειναι σε καλη τιμη αλλα νομιζω οτι ο 12αρης ειναι η καλυτερη προσφορα

https://www.amazon.co.uk/Olympus-M-..._DLandingS_PC_9f8002d8_67&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Απλά αυτός ο φακός της Olympus δεν είναι και κάτι τρομερό και είναι ίσως ο πιο υπερτιμημένος φακός στην γκάμα της, λίγο που τον είχα δοκιμάσει οπτικά δεν ξεπέρναγε ούτε τον απλό κιτ panasonic 12-32 και εντάξει είναι και f2 όχι κάτι τρομερό ειδικά σε αισθητήρα m43 και ούτε προστασία από βροχή έχει...λόγω κατασκευής και εμφάνισης θα τον αγόραζα 200-250 ευρώ, άλλα μέχρι εκει αυστηρά.

Last edited:

Αυτός ο ευλογημένος Lumix 15 1.7 γιατί δεν βγαίνει ποτέ προσφορά ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωστή μου είχε έρθει προσφορά για διάφορα από την ίδια την Panasonic UK (προφανώς γιατί έχω ψωνίσει αρκετά προϊόντα από εκεί και τα έχω κάνει register) και ανάμεσα τους ήταν και ο 15/1.7 σε πολύ καλή τιμή γύρω στα 300 αν θυμάμαι καλά, αλλά τον είχα τοτε. Πότε πότε τον βρίσκεις σε τιμές γύρω στα 350 . Πιο κάτω μόνο σε warehouse μτχ.

FUJIFILM X-H1 στα EUR 679,00 TTC με φπα

Να παρει δεν βγαζει κατευθειαν οτι ειναι τριτος reseller αν δεν μπεις μεσα δεν εισαι σιγουρος.....οχι μονο ειναι νεος αλλα και χωρις feedback αρα μουφατος....

Πρεπει να μπει ενα φιλτρο καποια στιγμη..

Δίκιο έχεις, έχει καταντήσει χειρότερο από το ebay το amazon με τους μούφα πωλητές.
Τόση τεχνογνωσία έχει η Amazon ας βάλει ένα σκανάρισμα ίριδας για τους απατεώνες....:twoguns: