Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Διαβάζοντας το FAQ τα προϊόντα φεύγουν από Χονκ-Κόνγκ. Αν τα εκτελωνίζουν στην Ολλανδία και τα στείλουν κατ' ευθείαν Ελλάδα λογικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Αν πάνε μέσω Αγγλίας θα έχει δασμούς.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει εδώ και καιρό υποκαταστήματα σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες - τα οποία δυστυχώς δεν στέλνουν Ελλάδα. Πιθανολογώ ότι θα διακινούν τα εμπορεύματα μέσω Ολλανδίας και Βελγίου...

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Άρα δεν γνωρίζουμε την ακριβή χρέωση ενός προϊόντος.
Email δικό τους έχει κανείς σας να επικοινωνήσω μαζί τους ;

Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Στο επόμενο σκαλοπάτι γίνεται τίποτα, 30-40 ?

Αυτό το κιτ της Hoya αξίζει σαν μια πρώτη γνωριμία?

Ακριβώς αυτό το σετάκι στα 58mm είχα και εγώ για τον φακό Pansonic 12-60....δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Μέτρια φίλτρα, με λίγο ψύρισμα είχα παρατηρήσει ότι έχανα και κάτι ψιλά στην ποιότητα της εικόνας (ειδικά στα άκρα), βασικά τα έδωσα και από τότε δεν ξανασχολήθηκα και θέλω να ξαναπάρω άλλα όπως είπαν τα παιδιά δεν θα ξαναμπώ στο τρυπάκι να πάρω κάτι φτηνό, δυστυχώς είναι λίγο πολύ και εδώ ότι πληρώνεις παίρνεις.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Μόλις παρέλαβα από eglobalcentral.eu, μετά από 45 μέρες.
Η διαδρομή που ακολούθησε ήταν :
HK - εκτελωνισμος Ολλανδία - UK Hub της P2P - Ολλανδία - Ελλάδα (γενική ταχυδρομική).
Η μεγάλη καθυστέρηση (1 μήνας) όλο τον Δεκέμβριο ήταν στην Αγγλία , είτε στο hub τους είτε σε κάποια μεταφορά εντός UK.

Μπορείς να δοκιμάσεις στο [email protected] και στο [email protected] της μεταφορικής που χρησιμοποιούν.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Μια από τα ίδια πάνω από 40 μέρες μου είχε κάνει δέμα από αυτούς και πέρασε και από Αγγλία, θα έλεγα μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα να αποφεύγετε τις αγορές από Eglobal.

Παρήγγειλα 30/9/2020 και παρέλαβα 29/10/2020 ένα φακό. (e-infin)

Eιναι ωρες ωρες που τρελλαινεσαι με το αμαζον παντως.

Μου εστειλαν με ups ( την φθηνη επιλογη αποστολης διαλεξα στα 5μιση ευρω) την τριτη το μεσημερι ενα ελαφρυ δεματακι μικρο με μια θηκη φιλτρων.

Το μεσημερι της τριτης σχηματιστηκε η ετικετα στο συστημα τους μπηκε τριτη βραδυ οπου και προφανως παραδοθηκε.

Χθες το πρωι πεμπτη ηταν στην πορτα μου .

Εμεινα παγωτο. Δηλαδη αν ειχα επιλεξει την γρηγορη παραδοση τι θα ειχε γινει ?

Καλημέρα και καλή χρονιά.Σε εμένα σε παραγγελίες εξωτερικού τα μόνα που παρελήφθησαν στην ώρα τους ήταν απο αμαζον.Όλα τα άλλα ακόμη τα ψάχνω.

Η απάντηση από το eglobalcentral.eu :
Όπως ειπώθηκε ίσως είναι τολμηρό να κάνει κάποιος αυτή τη στιγμή παραγγελία, αλλά είναι θετικό ότι επιβεβαιώνουν τόσο καθαρά πως καλύπτουν ΦΠΑ και δασμούς.

Dear Customer,

Thank you for your message.

With regard to your query, we would like to confirm that orders placed on our site, are shipped out from our Hong Kong Warehouse as we are a Hong Kong Based company. The invoice we send is based only on the price of the item, any tax or vat amount will not be indicated on the invoice

However, we ship our orders with special logistics arrangement and therefore all you will need to pay is the prices on website, no VAT, import fees nor hidden charges involved for the customer on any order. Any VAT or customs duties incurred will be settled by eGlobaL. The price you see on the website is the final price you pay for the product.

Hereby, we confirm that we will settle VAT, related taxes and custom charges

Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Προσωπικά για PL φίλτρο 72mm αγόρασα πριν λίγο το παρακάτω marumi (από την πρόταση του Βασίλη πριν μερικά posts), 55 ευρώ με μεταφορικά, το πιο ακριβό φίλτρο που έχω αγοράσει ποτέ!!
https://www.amazon.de/-/en/Marumi-Super-Circular-Polarising-Filter/dp/B001F7BFNI/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=pl%2B72mm%2Bmarumi&qid=1610151787&s=ce-de&sr=1-1&th=1

Απάντηση: Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Προσωπικά για PL φίλτρο 72mm αγόρασα πριν λίγο το παρακάτω marumi (από την πρόταση του Βασίλη πριν μερικά posts), 55 ευρώ με μεταφορικά, το πιο ακριβό φίλτρο που έχω αγοράσει ποτέ!!
https://www.amazon.de/-/en/Marumi-Super-Circular-Polarising-Filter/dp/B001F7BFNI/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=pl%2B72mm%2Bmarumi&qid=1610151787&s=ce-de&sr=1-1&th=1

Ωραια πασα μου εδωσες Νικο.Εχεις μεινει ευχαριστημενος;

Re: Απάντηση: Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Ωραια πασα μου εδωσες Νικο.Εχεις μεινει ευχαριστημενος;

Καλημέρα Γιώργο!! Εχτές το αγόρασα οπότε δεν μου έχει έρθει ακόμα, από όσο διαβάζω φαίνεται καλό και με καλό VFM άλλα και το κόστος του είναι σε γήινα επίπεδα, τι να πω όταν έρθει θα ενημερώσω. Τα B+W σίγουρα είναι top άλλα και οι τιμές τους είναι top, δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για φίλτρα....ο καθένας βέβαια σκέφτεται διαφορετικά.

Παιδιά ξέρετε τι παίζει για αγορές μέσω Amazon Αγγλίας; Περιμένω ένα ipad και δεν ξέρω τι παίζει πλέον με τελωνεία. Το αγόρασα υποτίθεται χωρίς ΦΠΑ λόγω εταιρίας αλλά φοβάμαι τι χρεώσεις μπορεί να προκύψουν. Δεν έχει φύγει ακόμα...

Για άλλα πράγματα που ρώτησα γνωστό site, μου απάντησαν ότι ΔΕΝ ξέρουν. Μήπως να έκανες μια ερώτηση Τάκη?

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Παιδιά ξέρετε τι παίζει για αγορές μέσω Amazon Αγγλίας; Περιμένω ένα ipad και δεν ξέρω τι παίζει πλέον με τελωνεία. Το αγόρασα υποτίθεται χωρίς ΦΠΑ λόγω εταιρίας αλλά φοβάμαι τι χρεώσεις μπορεί να προκύψουν. Δεν έχει φύγει ακόμα...

Προσοχη.

ΦΠΑ εφοσον ειναι αγορα μεσω επιχειρησης ατομικης ή οχι δεν εχει σημασια εννοειται δεν θα μπει οπως δεν εμπαινε ποτε εως τωρα.

Ομως ...

ΦΠΑ και πιθανον δασμοι θα μπουν στην εισοδο τους στην Ελλαδα εφοσον η χωρα προελευσης πιστοποιειται οτι ειναι η UK.

ΥΓ

Αν ξεκινησει παντως και ερθει και διαπιστωσεις χρεωσεις που κρινονται ως ασυμφορες τελικα μπορεις να επιλεξεις να μην παραλαβεις το προιον και αυτο θα γυρισει πισω και θα σου επιστραφουν τα χρηματα σου. Εγγυημενη διαδικασια αυτη.

Ωχ....

Δες ΣΦΑΓΗ που έγινε για ένα zidoo 180 ευρώ......

Κι επειδή φαντάζομαι θα το στείλουν με courier, μάλλον ετοιμάσου να το στείλεις πίσω.

ποοτ #72
https://avclub.gr/forum/showthread.php/173419-MP-4K?p=1058607766&viewfull=1#post1058607766