Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Ωχ....

Δες ΣΦΑΓΗ που έγινε για ένα zidoo 180 ευρώ......

Κι επειδή φαντάζομαι θα το στείλουν με courier, μάλλον ετοιμάσου να το στείλεις πίσω.

ποοτ #72
https://avclub.gr/forum/showthread.php/173419-MP-4K?p=1058607766&viewfull=1#post1058607766

Καλά, το ακυρώνω επι τόπου.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Ασε για μένα αυτό είναι το πραγματικό lockdown......μας κόπηκε ο μισός πλανήτης.....:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Καλά, το ακυρώνω επι τόπου.

Εφοσον πωλητης ειναι το ιδιο το αμαζον εγω λεω να μην το ακυρωσεις και να το αφησεις να δεις αν τελικα θα εχει αλλες χρεωσεις.

Εχεις οπως ειπα παντα την επιλογη να μην το παραλαβεις και να μην χρεωθεις τελικα ουτε ευρω .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού

Εφοσον πωλητης ειναι το ιδιο το αμαζον εγω λεω να μην το ακυρωσεις και να το αφησεις να δεις αν τελικα θα εχει αλλες χρεωσεις.

Εχεις οπως ειπα παντα την επιλογη να μην το παραλαβεις και να μην χρεωθεις τελικα ουτε ευρω .

Ναι, όντως μπορώ να αρνηθώ παράδοση.

Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Στο μεταξύ όσο το ψάχνω τόσο βρίσκω και άλλες εταιρίες με φίλτρα, πραγματικά πόσες υπάρχουν??

Προ μηνών είχα παραγγείλει αμαζον.δε ένα fresnel focusing adapter των 35ευρω, μαζί με άλλα αντικείμενα στην ίδια παραγγελια.
Πωλητής εμφανιζόταν το ίδιο το αμαζον. Όλα ήρθαν στη ώρα τους κ νωρίτερα με ups κανονικά χωρίς θέμα, εκτός αυτού που ειχε απίστευτη καθυστέρηση. Ηρθε απευθείας από Κίνα. Μου το κράτησαν τελωνείο και είχα 15 ευρώ εκτελωνισμου κ 8 φόρο.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Εμενα παλι αγορα (tilta mattebox) απο γερμανικο ή ισπανικο αμαζον ηρθε και σε εμενα απο Κινα με ενδιαμεσο σταθμο γερμανια απο πωλητη με γερμανικο ΑΦΜ κανονικα αλλα σταματησε τελωνειο και μπηκαν δασμοι συν καμια 170αρα.....

Εννοειται αρνηθηκα παραλαβη , τους ξεχεσα κανονικα και πηρα τα χρηματα μου πισω αμεσα και με χιλιες συγνωμες και απο το αμαζον και απο τον πωλητη.

υγ

Υποψιν ο πωλητης ακομα και αν ειχε ευρωπαικο ΑΦΜ και αν ειχε στειλει μεσω γερμανιας την αποστολη του προφερθηκε να μου πληρωσει ενα ποσο, οταν του ειπα σε αξια 450 μου ζητησαν αλλα 300 εκανε πισω.

Για αυτο εχει μεγαλη σημασια να αγοραζουμε απο ασφαλη πλατφορμα συναλλαγης.

Last edited:

Προ μηνών είχα παραγγείλει αμαζον.δε ένα fresnel focusing adapter των 35ευρω, μαζί με άλλα αντικείμενα στην ίδια παραγγελια.
Πωλητής εμφανιζόταν το ίδιο το αμαζον. Όλα ήρθαν στη ώρα τους κ νωρίτερα με ups κανονικά χωρίς θέμα, εκτός αυτού που ειχε απίστευτη καθυστέρηση. Ηρθε απευθείας από Κίνα. Μου το κράτησαν τελωνείο και είχα 15 ευρώ εκτελωνισμου κ 8 φόρο.

Εννοείται θα έπρεπε να στα πληρώσει το Amazon. Καραμπινατη περίπτωση ότι δεν ευθύνεσαι εσύ. Εσύ αγόρασες από Γερμανία.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Ασε για μένα αυτό είναι το πραγματικό lockdown......μας κόπηκε ο μισός πλανήτης.....:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
Στην περίπτωση της Βρετανίας βέβαια δεν έχει να κάνει με το lockdown.

Παιδιά πάντως μήπως να γινόταν ένα ξεχωριστό τόπικ για το τελωνείο με το Brexit και εδώ να επικεντρωθούμε σε προσφορές;

Απάντηση: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Ναθαναηλ αυτα που προτεινεις τα βρισκουμε Ελλαδα ή αμαζον.δε;

Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Της Syrp τα φιλτρα τα αντιπροσωπευει ο Αλεξανδρου αλλα δεν ξερω αν τα φερνει σε στοκ.

Εγω προτιμησα το αγγλικο cvp προσφατα αλλα τα εχει και το amazon εννοειται σε ολα του τα ευρωπαικα καταστηματα.

Της Polar Pro τωρα υπαρχουν σε διαφορα καταστηματα αλλα και εξω.

Θελει λιγο ψαξιμο ποιος εχει τι και ποσο.

Απάντηση: Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Της Syrp τα φιλτρα τα αντιπροσωπευει ο Αλεξανδρου αλλα δεν ξερω αν τα φερνει σε στοκ.

Εγω προτιμησα το αγγλικο cvp προσφατα αλλα τα εχει και το amazon εννοειται σε ολα του τα ευρωπαικα καταστηματα.

Της Polar Pro τωρα υπαρχουν σε διαφορα καταστηματα αλλα και εξω.

Θελει λιγο ψαξιμο ποιος εχει τι και ποσο.

Γιαυτο σε ρωτησα,επειδη τα ειδα και εδω,αλλα ειναι ND φιλτρα.Δεν βρηκα CPL.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Εχω επισημη απαντηση απο το CVP για το καθεστως αγορων πλεον απο το μεγαλο αυτο καταστημα .

Due to Brexit you will now need to pay local VAT upon delivery (which can be claimed back later as per local purchases).

There will also be duty payments required, we are working on having a calculator live on our web-site to confirm these duty payments.

Και ενω το ΦΠΑ οντως δεν ειναι προβλημα μιας και συμψηφιζεται για τους επαγγελματιες οι δασμοι πλεον ειναι πραγματικοτητα απο οτι φαινεται.

Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα ομως γιατι ενω οι πρωτες πληροφοριες ελεγαν οτι δεν θα υπαρχουν δασμοι.

Έτσι με τρέλα όταν ξαναγορασω από Αγγλία θα το στείλω στην διεύθυνσή μου εδώ. Θέλω να δω τι τελωνείο θα βγάλουν οι Γερμανοί. Έχω πολλή περιέργεια.

https://www.mailboxde.com/

Η λογικη λεει οτι οτιδηποτε ερχεται απο χωρα προορισμου εκτος ΕΕ θα υποκειται σε δασμους. Εκτος αν αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο να αναγραφεται.