tiniakos
AVClub Fanatic
Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ
Έλα περιττά έξοδα ήταν.
Καλό σας έκανε.
Έλα περιττά έξοδα ήταν.
Καλό σας έκανε.
Θα ήθελα να δω τι θα ελεγες Παναγιώτη αν είχες την τύχη να εχεις εσυ κατάστημα που να πουλάει ανάλογα είδη και να σου μένουν στα ράφια γιατί ο Κινεζος έχει βρει τρύπες να πουλάει χωρίς φόρους.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η τρίχα έγινε τριχιά. Ήταν λογικό οτι κάποια στιγμή θα υπάρξει τόση μεγάλη πίεση (τόσο από τα κράτη που χάνουν φόρους όσο και από τους καταστηματάρχες και τις αντιπροσωπίες που δεν κάνουν πωλήσεις) που θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. Και αυτό όπως βλέπεις θα συμβεί συνολικά σε όλη την Ευρώπη όχι εδώ μόνο.
Να σημειώσουμε πως οι φόροι με τους οποίους πληρώνονται ΔΥ κσο συνταξιούχοι, προέρχονται από αυτούς τους καταστηματαρχες.
Αν εκλείψουν αυτοι....![]()
Να σημειώσουμε πως οι φόροι με τους οποίους πληρώνονται ΔΥ κσο συνταξιούχοι, προέρχονται από αυτούς τους καταστηματαρχες.
Αν εκλείψουν αυτοι....![]()
Όταν δώσει ο Θεός να τελειώσει η ιστορία, θα τα πούμε από κοντά με τσιπουρακι...Μεγάλη κουβέντα.
Έχω αντίλογο αλλά δεν είναι του θέματος.
Παλικάρια πριν λίγο πλήρωσα μια αγορά από το "περιώνυμο" mbp.com και μου έβγαλε μια έκπτωση 20 λίρες για όποιον ξοδέψει 200 λίρες και πάνω χρησιμοποιώντας αυτό το λινκ. Παίρνω κι εγώ έκπτωση για μελλοντικές αγορές, και υποθέτω ότι ισχύει και για το Γερμανικό μαγαζί τους (αφού εκεί ψώνισα) αλλά: ΔΕΝ ξέρω για α) πόσο καιρό, και β) πόσες φορές θα ισχύσει. Οπότε τα παράπονά σας (αν προκύψουν) στον... μαγαζάτορα!
Να Κανω μια ερώτηση , η μηχανές που δείχνει είναι στην πραγματική κατάσταση που βρίσκονται τώρα ;
Ναι είναι όπως τις δείχνει, έχει και μεγέθυνση για να δεις λεπτομέρειες, καθώς και περιγραφή όπου αναφέρεται η γενική κατάσταση και κάποια ελατώματα ΑΝ υπάρχουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.