Γύρω στα 15 ο αν θυμάμαι .Δεν έχεις άδικο αν και γενικά ο Δησιος δεν φημίζεται για τις ανταγωνιστικές τιμές του. Λοιπόν την φόρτισα ας πούμε με ένα εξωτερικό τροφοδοτικό , έπιασε περίπου 8.4 V , την έβαλα επάνω στον original φορτιστή και τίποτα , ενδειξη σφάλματος με τρελό φλασάρισμα . Στην μηχανή δείχνει στο lcd μια άδεια και θλιμμένη μπαταρία . Του έστειλα email μέσω ebay , Και του είπα οτι εκτός από λάθος περιγραφή , η μπαταρία δεν φορτίζει σε canon φορτιστή και η μηχανή την απορρίπτει . Επειδή στο ενδιάμεσο πριν δοκιμάσω την μπαταρία ειχα αφήσει feedback και έκλεισα το case δεν ξανοίγω καινούριο μην με περάσουνε και για ψυχανώμαλο . Του ειπα οτι αυριο θα του την ποστάρω σε ένα φάκελο , και ας κάνει ότι θέλει , να μου στείλει καινούρια , refund, ανακύκλωση επισκευή , σεμανάκι ,ότι θέλει. Να φύγει από μπροστά μου να μην την βλέπω . Τώρα παλεύω να παραγγείλω μια HΓοhnel 10001500 HLX-E6 απο το γερμανικό Amazon
http://www.amazon.de/gp/product/B00EL3TXV4?redirect=true Δυστυχώς στο τέλος δεν ολοκληρώνεται η αγορά , γιατί λέει δεν μπορεί να στείλει σε αυτη την διεύθυνση . Νόμιζα πως είχε θεμα με την ταχυδρομική θυρίδα που έχω στην Μύκονο , οπότε έβαλα εναλλακτική διευθυνση στην Αθήνα . Και πάλι τα ίδια . Αν κάποιος με τα γερμανικά είναι άνετος και μπορεί να προχωρήσει την αγορά της μέχρι την επιλογή διευθυνσης να μου πει τι γίνεται .
Ευχαριστω