Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Θα αρχίσω με ένα ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Θέλω κι εγώ να πιστεύω πως ειναι κάτι που αφορά την amazon

Με ανησυχεί το ότι στην amazon έγινε η παραγγελία 10/9, η αποστολή ξεκίνησε στις 17/9 κι από Πέμπτη 18/9 η chronopost την αναφέρει να παραμένει στο τελωνείο. Έκτοτε ουδέν νεώτερo.

Ειδωμεν.

Θα αρχίσω με ένα ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Θέλω κι εγώ να πιστεύω πως ειναι κάτι που αφορά την amazon

Με ανησυχεί το ότι στην amazon έγινε η παραγγελία 10/9, η αποστολή ξεκίνησε στις 17/9 κι από Πέμπτη 18/9 η chronopost την αναφέρει να παραμένει στο τελωνείο. Έκτοτε ουδέν νεώτερo.

Ειδωμεν.

2-3 μέρες είναι φυσιολογική καθυστέρηση για τελωνείο.
Θα ήθελα να ήξερα πόσες RX100 πούλησαν εκείνη τη μέρα, που χρειάστηκε να τις κάνουν εισαγωγή.
Το ξεστοκάρισμα ξεκινά από τη χώρα παραγωγής μάλλον και όχι από τις αποθήκες του amazon.

Μαζί με σένα την ίδια μέρα, από προσφορά ημέρας (Blitzangebot) πήρα κι εγώ κάτι (άσχετο, μαχαιροπήρουνα) και τα παρέλαβα ακριβώς σε μια βδομάδα με DHL. Εσένα εστάλη το δέμα με chronopost που χρησιμοποιούν οι Γάλλοι.
Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα τα δέματα της Chronopost τα διανέμει η TNT. Οπότε με ΤΝΤ θα μιλήσεις, αν χρειαστείς κάτι για την παραλαβή, αφού μπει Ελλάδα.

2-3 μέρες είναι φυσιολογική καθυστέρηση για τελωνείο.
Θα ήθελα να ήξερα πόσες RX100 πούλησαν εκείνη τη μέρα, που χρειάστηκε να τις κάνουν εισαγωγή.

Παντως νομιζω πως ετοιμαζουν κι αυριο κι αλλο ενα blitzangebote με RX100II.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αυτήν την στιγμή λέει από 649 στα 514 , σε λίγο πρέπει να φύγω , εάν κατέβει περισσότερο ας αναφέρει κάποιος την τιμή ώστε το βράδυ που θα γυρίσω να δω τι έπαιξε .

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Η τιμή που βλέπεις πριν την ώρα εκκίνησης της προσφοράς είναι η κανονική, τρέχουσα τιμή (μετά την έκπτωση από την ανωτάτη). Η τιμή προσφοράς λογικά θα είναι 439 όπως την προηγούμενη φορά.
Δεν θέλουν (ή δεν τους αφήνει η Sony) να έχουν μόνιμα την τιμή στα 439 , και προτιμούν τις προσφορές, με τις οποίες παρακινείται και περισσότερο ο υποψήφιος αγοραστής ("ας το πάρω τώρα μη χάσω την προσφορά").

Η προσφορά διάρκειας λίγων ωρών (Blitzangebot/Lightning Deal) ξεκινά συγκεκριμένη ώρα και αφορά συγκεκριμένη ποσότητα.
Κάθε στιγμή δείχνει και το ποσοστό των κομματιών που έχουν κρατηθεί/αγοραστεί (π.χ. 30% reserviert).
Αφού τελειώσει η διαθέσιμη ποσότητα, κι ενώ ακόμη δεν έχει τελειώσει η προθεσμία της προσφοράς, υπάρχει η δυνατότητα να μπούμε σε λίστα αναμονής (πατώντας "Auf die Warteliste"), έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ένα κομμάτι από κάποιους που θα ακυρώσουν την παραγγελία τους.
Πάντα υπάρχουν κάποιοι παρορμητικοί αγοραστές που θα ακυρώσουν μετά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Η τιμή που βλέπεις πριν την ώρα εκκίνησης της προσφοράς είναι η κανονική, τρέχουσα τιμή (μετά την έκπτωση από την ανωτάτη). Η τιμή προσφοράς λογικά θα είναι 439 όπως την προηγούμενη φορά.
Δεν θέλουν (ή δεν τους αφήνει η Sony) να έχουν μόνιμα την τιμή στα 439 , και προτιμούν τις προσφορές, με τις οποίες παρακινείται και περισσότερο ο υποψήφιος αγοραστής ("ας το πάρω τώρα μη χάσω την προσφορά").

Καλα ο Καλχας εισαι; Πραγματι την ανεβασε στα 439 ευρω και στα πρωτα 5 λεπτα δεσμευτηκαν το 35% !

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

κι εγώ έχω τον 12-32 σε ασημί χρώμα πάνω στη μαύρη g5.

Καμιά προσφορά γι αυτόν (έστω αγγελία μτχ) υπάρχει ; Μ'ενδιαφέρει για την G5 μιας και την χρησιμοποιώ στις βόλτες στην πόλη και βολεύει το εστιακό του εύρος.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

μπηκα στο σαιτ και λεει το προιον προσωρηνα δεν είναι διαθεσημο..........

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μάλλον έληξε η προσφορά. Night offer ονομάζεται εξάλλου.

Ότι να´ναι , ήθελα αυτό (κρατήστε το όνομα του σαιτ αν και τόσο περίπου πωλείται και στο Αμερικάνικο Αmazon) το ρολόι , με τιμή σε ευρώ 72 . Στο Amazon.co.uk (για να μη μπλέκω με δασμούς κλπ) έχει 159 ευρώ !!!
Το παρήγγειλα τελικά από ebay από Άγγλο πωλητή (είπαμε όχι δασμούς) στα 91 ευρώ .

Εκτός των προχθεσινών e-mail επιβεβαίωσης από ebay και paypal , μου ήρθε σήμερα από [email protected] το ακόλουθο e-mail :
Dear Customer,
Thank you for your order from TforTime. Fulfilment by Amazon has shipped the following items. This completes your order.
Dispatched via ROYAL_MAIL (estimated delivery date: 07/10/2014 GMT)

Τι γίνεται βρε παιδιά , από που ψώνισα τελικά ???

Απλά ο πωλητής συνεργάζεται με το Amazon, μέσω του προγράμματος FBA (Fulfillment by Amazon).
Δικαιούται να δέχεται παραγγελίες και από αλλού (ebay κτλ.), αλλά στην ουσία πάλι η πώληση μέσω του Amazon γίνεται και το προϊόν από τις αποθήκες του Amazon αποστέλλεται.

With Multi-Channel Fulfillment you can fulfill orders from other sales channels using your inventory stored at an Amazon fulfillment center. Single source your inventory to streamline your fulfillment operations. You manage your inventory through a simple online user interface and can direct us to return the inventory in our fulfillment centers at any time. Combine Fulfillment by Amazon with Amazon Webstore and you can offer Amazon Prime to your customers on your website through Prime on Your Site.

http://services.amazon.com/content/fulfillment-by-amazon.htm

Last edited:

Ευχαριστώ , με κάλυψες απόλυτα .

Για τις διαφορές στην τιμή (μιας και πρόκειται για τον ίδιο) κανένα σχόλιο ?