Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

τώρα που έγινε η θάλασσα...μερέντα δεν έχουμε κουτάλι!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ψαχνω για μπαταριες τυπου f970 sony...κατα προτιμηση απο ευρωπη...εχουμε καμια προταση?

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

O FE24-240 είναι σε καλή τιμή στα 849, χαμηλότερα και από amazon και από purnima.

O FE90/2.8 macro έχει επίσης καλή τιμή στα 999, και μάλιστα ο συγκεκριμένος προσφέρεται και σε 6 άτοκες δόσεις.

Έλεγε ότι ήταν σε απόθεμα, αφότου τον παρήγγειλα άλλαξε "σε 2-5 ημέρες".

Άψογη εξυπηρέτηση. Χτες παρήγγειλα τον FE90/2.8 macro, αμέσως εστάλη με ACS, σήμερα Σάββατο πρωί-πρωί τον παρέλαβα Θεσσαλονίκη χωρίς έξτρα χρέωση.

Ευχαριστώ. Και για την ενημέρωση επίσης.

Ούτε να περιμένεις cashback, ούτε τίποτα. Η έκπτωση γίνεται αυτόματα και πληρώνεις τη μειωμένη τιμή.

καλορίζικος tzo για να δούμε και σε μάκρο δειγματα

Άψογη εξυπηρέτηση. Χτες παρήγγειλα τον FE90/2.8 macro, αμέσως εστάλη με ACS, σήμερα Σάββατο πρωί-πρωί τον παρέλαβα Θεσσαλονίκη χωρίς έξτρα χρέωση.

Η αλήθεια είναι ότι είναι εξυπηρετικότατοι, και με προϊόντα απόθεμα. Και εγώ από εκεί αγόρασα μηχανή και φακό πριν 2 μήνες.

O FE24-240 είναι σε καλή τιμή στα 849, χαμηλότερα και από amazon και από purnima.

O FE90/2.8 macro έχει επίσης καλή τιμή στα 999, και μάλιστα ο συγκεκριμένος προσφέρεται και σε 6 άτοκες δόσεις.

Έλεγε ότι ήταν σε απόθεμα, αφότου τον παρήγγειλα άλλαξε "σε 2-5 ημέρες".

αν βέβαια η μόνη έκπτωση επί της αρχικής (rrp) τιμής είναι το cashback τότε δε βλέπω κάποιο ουσιαστικό όφελος, γιατί αυτήν την έκπτωση πάνω κάτω την παίρνεις και από το κατάστημα αν πληρώσεις με μετρητά

O FE90/2.8 macro δεν έχει καν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και η τιμή προπαραγγελίας είναι 1150 ευρώ.

Τα 999 ευρώ και σε 6 άτοκες και με άμεση παράδοση νομίζω ήταν καλή περίπτωση.

Ναι, δεν αντιλέγω ότι ήταν καλή τιμή. Εννοώ απλά ότι αφού η έκπτωση προέρχεται από τη Sony θα μπορούσε και το κατάστημα να κάνει ένα 5-10% επιπλέον, ΟΚ ίσως όχι στον 90 που είναι ολοκαίνουριος αλλά στους υπόλοιπους

Δεν αποκλείεται και να κάνουν ένα έξτρα 5-10% με μετρητά, ειδικά αν πάρεις δυο-τρεις φακούς.
Γιατί δεν τους κάνεις μια ερώτηση;

Βασικά σώμα χρειάζομαι. Φακούς έχω :)

Εχει κάποιος εμπειρία από mydigitaland,είναι αξιοπιστοι?
Εχω βρει ένα φακο που με ενδιαφέρει αλλά δεν γνωρίζω πολλα για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Έχω ψωνίσει στο παρελθόν από αυτούς αλλά πλέον θα το απέφευγα.

Θα βρεις πολλές αρνητικές εμπειρίες στο δίκτυο.

Ευχαριστώ tzo!
Από ποια άποψη?
Για το προιόν, την αποστολή ή την εγγύηση?

Η επικοινωνία-υποστήριξη είναι ανύπαρκτη, και εννοείται δεν τους εμπιστεύεσαι να τους στείλεις πίσω το προϊόν υποτίθεται εντός εγγύησης.
Ας παραλάβεις αρχικά το προϊόν και πολύ σου είναι. Σε έναν αγοραστή που χάθηκε το πακέτο, του έσβησαν τον λογαριασμό και αγνόησαν τα e-mails του. Άλλοι δεν παρέλαβαν καθόλου τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν το site κατέβασε τα ρολά, υποτίθεται από πτώση server.
Χρειάζεται να πούμε κι άλλα;