Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Βιαστικά παρήγγειλα φακό μτχ. (αξίας 150 ) από Μόσχα δίχως να σκεφτώ ότι μεσολαβεί τελωνείο. Με standard shipping έλεγε αλλά δεν έχω παραγγείλει ξανά από την εν λόγω χώρα, την έκανα;

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αφού έρχεται με ταχυδρομείο, μπορεί να μην πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού (ΦΠΑ) αλλά τέλη ΕΛΤΑ.
Υπομονή ....

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Οι τιμές του Γάλλου είναι ασανσέρ καθημερινό και εξαρτώνται από την ισοτιμία ευρώ δολαρίου.
Όσο ανεβαίνει το ευρώ πέφτουν και οι τιμές.
Χτες λοιπόν που το ευρώ εκτοξεύτηκε στο 1.15 σήμερα είχε ως συνέπεια να κατέβουν αισθητά όλες οι τιμές στο Γάλλο.
http://www.purnimadigital.com/

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Ημέρα προσφορών "Manic Monday" τη Δευτέρα 31/08 στη rajala, εφόσον γραφτεί κανείς στο rajala club.
http://www.rajalacamera.fi/klubi

Canon EF-S 24mm f/2.8 STM 99
Canon EF 50mm f/1.4 USM 199
Canon EOS 700D + EF-S 18-55 IS STM + EF-S 55-250 IS STM 699
Canon EOS 7D Mark II + EF-S 18-135 IS STM 1599

Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8G 99
Nikkor AF-S 50mm f/1.8G 99
Nikon D5200 + AF-S DX 18-55 VR II 399
Nikon D7200 + AF-S DX 18-105 VR 999

Sony SEL 16mm f/2.8 99
Sony A5000 + SEL 16-50/3.5-5.6 OSS PZ 299

Panasonic Lumix G 20mm f/1.7 II 199
Panasonic Lumix DMC-GM1 +12-32 OIS 299
Panasonic Lumix DMC-LX7 299

GoPro Hero 4 Black Adventure 399

Lenspen Original white 9,90

Lenovo Tab 2 A7-30 Tablet 99

Έχει κάνει κανείς σας αγορά από Ιαπωνία ή Κορέα, είχε θέμα με τελωνείο;
Αρχές του 2015 αγόρασα φίλτρα για τον ιονίστη μου από Ιαπωνία, δυο αγορές των 50 ευρώ. Κανένα θέμα..

Επειδή δεν έχω ψωνίσει απο έξω μετά τα cc απο αμαζον ή άλλου με πιστωτικές κάρτες τι γίνεται τελικά?

Πριν 1 εβδομάδα έκανα παραγγελία μερικά πράγματα από amazon.de και uk κανονικά με την χρεωστική μου

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Επειδή δεν έχω ψωνίσει απο έξω μετά τα cc απο αμαζον ή άλλου με πιστωτικές κάρτες τι γίνεται τελικά?

Έχει αναφερθεί, τελευταία, ότι γίνονται αγορές από ευρωπαικά amazon απ' ευθείας με κάρτες.

Στην αμαζον, υπαρχει χρηματικο οριο ή αγοραζεις κανονικα οτι θελεις?

Καλημέρα σας,

άρχισα να ψιλοκοιτάζω για νέα μηχανή. Κοίταξα στο Purnima και βλέπω τις nikon d610 στα 1200 περίπου και τις nikond750 στα 1500 ευρώ. Από την άλλη με μια σύντομη βόλτα στο ebay βλέπω να υπάρχουν κάποιες αγγελίες για καινούριες nikon d610 από Μεγάλη Βρετανία σε τιμές 1100-1200 περίπου (μόνο σώμα) και για nikon d750 στα 1550-1600. Φυσικά είναι gray market αλλά όλοι έχουν αποστολή από uk.

Άρα οι παραεισαγωγές έχουν σταθεροποιήσει τις τιμές σε αυτά τα επίπεδα. Έτσι δεν είναι; Υπάρχει κάποιο λάθος στην εξίσωση;

Καλημέρα, σήμερα έκανα αγορά με paypal κανονικά!! Μέχρι χθες δεν έπαιζε. Άντε να δούμε...

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

ναι.... και μετα σου στελνουν στο σπιτι το..... μνημονιο 4:flipout:

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

χαχαχα την είδα και εγώ και έκανα παραγγελία 5τμχ γιατί βρήκα στον δρόμο ένα 5λεπτο
και κλασικά με πήρανε τηλ. και μου αρχίσαν τσ συγνώμες και ότι δεν είναι η κανονική τιμή και άλλα διαφορά παραμύθια....:)
η παραγγελία ακυρώθηκε βέβαια άλλα μου είπαν ότι αν θέλω μπορούν να μ την δώσουν σε καλύτερη τιμή....

γεια σας παιδιά
αθλώ να ρωτήσω αν το Joby GorillaPod SLR-Zoom Tripod αξίζει για τα λεφτά του η μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά;
έχω την d7100

To Gorillapod Focus εγώ προτείνω. Λίγες σελίδες πιο πίσω έχουμε γράψει και για τα δύο.

Λίγες σελίδες πιο πίσω στο νήμα για τα τρίποδα εννοείται. Σε λάθος νήμα πόσταρες εδώ.

Last edited:
Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Λοιπόν, η Olympus UK, πέρα από το γνωστό cashback που έληξε τέλη Αυγούστου, έχει και μια άλλη προσφορά με έκπτωση 60 ευρώ σε PEN & OM-D. Για την ελληνική αγορά, ξέρουμε κάτι;