Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Προσωπικά έχω περάσει τους τελευταίους 4-5 μήνες 3 παραγγελίες, το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι η κάθε παραγγελία είχε διαφοτική χώρα αποστολής, Γαλλία Γερμανία και αγγλία, αν αυτό λέει κάτι...

Τι να λέει δηλαδή αποθήκες της εταιρίας σε 3 διαφορετικές χώρες...

Απλά ok μου κίνησε την περιέργεια ούτε αρνητικά ούτε θετικά βέβαια!

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Προσωπικά έχω περάσει τους τελευταίους 4-5 μήνες 3 παραγγελίες, το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι η κάθε παραγγελία είχε διαφοτική χώρα αποστολής, Γαλλία Γερμανία και αγγλία, αν αυτό λέει κάτι...

Τι να λέει δηλαδή αποθήκες της εταιρίας σε 3 διαφορετικές χώρες...

Απλά ok μου κίνησε την περιέργεια ούτε αρνητικά ούτε θετικά βέβαια!

Καλό αυτό αλλά θα προτιμούσα απο Ελλάδα απόψεις να δω τι παίζει με το φπα και αν υπάρχει ενδεχόμενο να μπει αργότερα και να τρέχω . Θ ατο ψάξω . Ευχαριστώ

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Φωτιές μας βάζετε βραδιάτικα! Έχω και αυτή την D7100 που με περιτριγυρίζει λες και είναι ίωση!
Κάτω από 850 , δεν νομίζω να μπορεί να παίξει τέτοια τιμή Ελλάδα!

Φωτιές μας βάζετε βραδιάτικα! Έχω και αυτή την D7100 που με περιτριγυρίζει λες και είναι ίωση!
Κάτω από 850 , δεν νομίζω να μπορεί να παίξει τέτοια τιμή Ελλάδα!

Δεν παραγγέλνεις μια ρε μάστορα να μου φύγει η περιέργεια ?!?!?!

:ADFADF1:

Καλά θα ήταν αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί έτσι και δει η γυναίκα τον λογαριασμό να αδειάζει με βλέπω να κοιμάμαι στο παγκάκι αγκαλιά με την 7100...😋�😄😄😃
Τουλάχιστον να μπει κάνα δώρο, να μην είναι τόσο οφθαλμοφανές !

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ αυτήν την περίοδο περιμένω συν κάποιες ανακοινώσεις . Βέβαια την σελίδα με την 7100 θα την εκτυπώσω λίγο πριν το check out με 15 μεταφορικά με tracking . Θα βγώ στα φωτομάγαζα για τρομοκρατία χρονιάρες μέρες !!!!

Καλά θα ήταν αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί έτσι και δει η γυναίκα τον λογαριασμό να αδειάζει με βλέπω να κοιμάμαι στο παγκάκι αγκαλιά με την 7100...😋😄😄😃
Τουλάχιστον να μπει κάνα δώρο, να μην είναι τόσο οφθαλμοφανές !

αλήθεια υπάρχουν ακόμη υπάλληλοι που εισπράττουν δώρο ; Μπράβο παιδιά, να το χαίρεστε...

Βλάση όσο δουλεύουμε σε σωστές εταιρίες τα έχουμε - δεν ακούμε και λίγα για κόσμο που τους τα τρώνε με την απειλή της απόλυσης....

μεγάλη κουβέντα και βγαίνουμε και off-topic στο συγκεκριμένο thread

Εγώ πραγματικά την καλοβλέπω την D7100 απο το συγκεκριμένο μαγαζί, αν και έχω την εντύπωση ότι η διαφορά σε "τιμές τηλεφώνου" με ελληνικό μαγαζί δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες - το πολύ 100-120
καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό αλλά με λίγο ακόμα σκόντο δεν νομίζω ότι θα προτιμούσα τον ξένο!

Last edited:

Θέλω να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για τον οδηγό ότι, όπως είναι γνωστό, επεξεργασία σε post και σε άρθρο ή οδηγό δεν είναι δυνατή μετά την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος, από την αναρτηση, το οποίο διαφέρει σε κάθε forum, ανάλογα με την πολιτική και τους κανόνες που ακολουθεί.

Επειδή, στην πάροδο των μηνών από τότε που ανάρτησα την πρώτη έκδοση στο insomnia (ΙΑΝ 2013) και τη δευτερη και βελτιωμένη τον ΑΠΡ 2013 στο avclub, άλλαξαν μερικά από αυτά που αναφέρονται στον οδηγό, όπως έγινε πχ με τις συγχωνεύσεις τραπεζών, με την αλλαγή του ποσοστού προμήθειας που χρεώνει η Citibank και αρκετά άλλα, αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα με την αδυναμία επικαιροποίησης του οδηγού.

Λύση στο πρόβλημα αυτό μου έδωσε η δυνατότητα που παρέχει το insomnia με την ανάρτηση άρθρων στην ενοτητα wiki, στην οποία ο συντάκτης μπορεί να παρεμβαίνει στο κείμενό του, χωρίς τους γνωστούς χρονικούς περιορισμούς. Έτσι, λοιπόν, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαβάζει την επικαιροποιημένη έκδοση του οδηγού και η συζήτηση να συνεχίζεται εδώ.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Από τον "french connection" φίλο μας Nickfrance δύο αξιόπιστα γαλλικά μαγαζιά με εξαιρετικές τιμές που στέλνουν Ελλάδα:

http://www.mydigitaland.com/

http://www.valuebasket.fr/fr_FR/

Το δεύτερο ίσως με δωρεάν αποστολή, το ψάχνω ακόμα και θα ενημερώσω...

Edit: Δυστυχώς το δεύτερο ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα, τουλάχιστον από ότι βλέπω, θα στείλω mail αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος...

Σαν πολύ καλές τις βλέπω τις τιμές (ψάχνω στο πρώτο).

EOS M 22mm + adapter EOS->M, στα 352 ευρώ όταν εδώ έχει 630???? Μόνο ο αντάπτορας του πακέτου έχει 135 ευρώ!

Fuji X10 στα 252?

To μόνο που έχω καταλάβει σαν μείον είναι ότι η εγγύηση δίνεται απο το κατάστημα δηλ. αν πάθει κάτι ότι αγοράσεις,
θα πρέπει να το πας στην αντιπροσωπεία κα ιη αντιπροσωπεία να χρεώσει με κάποιο τρόπο το κατάστημα που την πούλησε.

Το κατάλαβα σωστά?

το mydigitaland δεν ειναι γαλλικο. δεν ειναι καν ευρωπαικο. εχει εδρα το χονκ κογκ και απλα εχει αποθηκες στην αγγλια οποτε οι πελατες γλιτωνουν τα τελωνεια.
Στο site σε 2 καμερες nikon που εψαξα τονιζει οτι ισχυει η ευρωπαικη εγγυηση 12 μηνες πχ για nikon κατι που ομολογω οτι μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Τονιζει οτι στο θεμα της εγγυησης ειναι σα να ψωνιζεται απο ενα τοπικο καταστημα της χωρας σας...

γενικα δεν ειμαι καχυποπτος αλλα κατι δε μου αρεσει σε αυτο το site. καποιες θετικες κριτικες στο ιντερνετ μοιαζουν ''περιεργες'' και οι αρνητικες μιλουν για γκαγκστερς...

Last edited:

To μόνο που έχω καταλάβει σαν μείον είναι ότι η εγγύηση δίνεται απο το κατάστημα δηλ. αν πάθει κάτι ότι αγοράσεις,
θα πρέπει να το πας στην αντιπροσωπεία κα ιη αντιπροσωπεία να χρεώσει με κάποιο τρόπο το κατάστημα που την πούλησε.

Το κατάλαβα σωστά?

Ποσώς με ενδιαφέρει για την περίπτωση της Canon, δεδομένης της εδώ αντιπροσωπείας.

το mydigitaland δεν ειναι γαλλικο. δεν ειναι καν ευρωπαικο. εχει εδρα το χονκ κογκ και απλα εχει αποθηκες στην αγγλια οποτε οι πελατες γλιτωνουν τα τελωνεια.
Στο site σε 2 καμερες nikon που εψαξα τονιζει οτι ισχυει η ευρωπαικη εγγυηση 12 μηνες πχ για nikon κατι που ομολογω οτι μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Τονιζει οτι στο θεμα της εγγυησης ειναι σα να ψωνιζεται απο ενα τοπικο καταστημα της χωρας σας...

γενικα δεν ειμαι καχυποπτος αλλα κατι δε μου αρεσει σε αυτο το site. καποιες θετικες κριτικες στο ιντερνετ μοιαζουν ''περιεργες'' και οι αρνητικες μιλουν για γκαγκστερς...

Ο παραπάνω (Steliosfan) φαίνεται πως μόλις αγόρασε (και παρέλαβε) από εκεί.

O προβληματισμός μου είναι απλός
αγοράζεις ένα προιόν χωρίς να είσαι σίγουρος αν καλύπτεται απο εγγύηση? Αν μπορεί να μας πεί ο Στέλιος ή ο Νίκ που έχουν ήδη παραλάβει,
η κάρτα της εγγύησης είναι της nikon ή κάποιο δικό τους χαρτί.

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό εγγύησης που έχουν κάποια άτομα, προσωπικά δεν μου έτυχε ποτέ στραβή, ούτε αγοράζω extra εγγυήσεις κτλ,

ΟΛΑ τα βλέπω ως αναλώσιμα και ότι κάποια στιγμή θα παραδώσουν το πνεύμα καλός η κακός, όσο πιο αργά τόσο πιο καλά σίγουρα!

Δεν δίνει κάρτες η canon δεν γνωρίζω, δεν θυμάμαι, είμαι στην δουλειά τώρα....

άλλη στιγμή επιφυλάσσομαι να απαντήσω να δω τα χαρτιά κτλ

μόλις πάω σπίτι θα δω και εγώ τι είχε μέσα το mydigitaland και θα σας πω