Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Λοιπόν ψήνομαι αγρίως.... για μία EOS M (λόγω καταστροφής 5D2, και ύπαρξης μεγάλης... πολύ μεγάλης προίκας).... πακετάκι με το διαμαντάκι 22mm f/2 stm και τον αντάπτορα που δέχεται πλήρως όλους τους φακούς ΕΟΣ.... στα 352 ευρά.
Περίεργο, για τη μηχανή αυτή δεν είδα ιδιαίτερες αναφορές στο κλαμπ.... ή γενικώς στην Ελλάδα. Ενώ η τιμή της είναι πλέον χώμα, και ο pancake φακός της βάζει κάτω τον ανταγωνισμό. Θα μου πεις... mirrorless.... τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι... τεσπα.

Λοιπόν ψήνομαι αγρίως.... για μία EOS M (λόγω καταστροφής 5D2, και ύπαρξης μεγάλης... πολύ μεγάλης προίκας).... πακετάκι με το διαμαντάκι 22mm f/2 stm και τον αντάπτορα που δέχεται πλήρως όλους τους φακούς ΕΟΣ.... στα 352 ευρά.
Περίεργο, για τη μηχανή αυτή δεν είδα ιδιαίτερες αναφορές στο κλαμπ.... ή γενικώς στην Ελλάδα. Ενώ η τιμή της είναι πλέον χώμα, και ο pancake φακός της βάζει κάτω τον ανταγωνισμό. Θα μου πεις... mirrorless.... τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι... τεσπα.

Σαφώς θα γνωρίζεις καλύτερα από μένα, αλλα έχω διαβάσει ότι η EOS M είναι γενικά πολύ αργή και με κακή αυτονομία,

από ποιότητα φωτογραφίας πάει καλά πάντως!

Και αν θυμάμαι καλά την πουλάνε χωρίς το φλας... :p

Σαφώς θα γνωρίζεις καλύτερα από μένα, αλλα έχω διαβάσει ότι η EOS M είναι γενικά πολύ αργή και με κακή αυτονομία,

από ποιότητα φωτογραφίας πάει καλά πάντως!

Και αν θυμάμαι καλά την πουλάνε χωρίς το φλας... :p

Κατσε να της κοτσαρω τον Mp-e 65 με το Mt-24, και ας λένε ο,τι θέλουν... βέβαια υπάρχει φόβος... ανατροπής από το βάρος :p

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Κατσε να της κοτσαρω τον Mp-e 65 με το Mt-24, και ας λένε ο,τι θέλουν... βέβαια υπάρχει φόβος... ανατροπής από το βάρος :p

ψιτ... Μήπως θες μια ΝΕΧ 7 δυο χρόνων; Ξέρω κάποιον που την επόμενη βδομάδα την δίνει...

A ναι ξέρω ποιον λες είναι αυτός που δίνει την ΝΕΧ 7 για να πάρει μια EOS M...:BDGBGDB55:

Όχι είναι αυτός που δίνει την Nex 7 εν αναμονή της NEX FF...

Καταπληκτική η ΝΕΧ7 με πρώτο και καλύτερο το σκόπευτρό της, αλλά αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να πάρω αμέσως FF μοντέλο σε αποκατάσταση του καταστραφέντος, λόγω χειμώνα, αλλά και θέλω κάτι καλύτερο από τη 40D με την οποία ξέμεινα και ...χαλάστηκα όταν την ξαναέπιασα (μόνο που άκουσα τον ψόφιο ήχο -και δίχως κανένα κραδασμό- του καθρέφτη της, ξενέρωσα απίστευτα, όπως και με την οθόνη που δεν καταλάβαινα εάν εστίασε ή όχι). Η Canon φαίνεται πως ξεπουλάει τη Μ, που έβγαλε πέρισυ στα 800 ευρώ (μόνο το σώμα!). Ε στα 350 μαζί με τον πολύ καλό 22mm f/2 (βάζει κάτω και τον 17ρη της Oly -και τους δύο-, και τον 20/2.8 της Σονυ, που μπορούν να θεωρηθούν αντίστοιχοι) μου φαίνεται σαν πολύ καλή περίπτωση για κάποιον που έχει προικούλα Canon.

Υπόψιν ο ....κινεζογάλλος έχει τους Σίγμα 18-35/1,8 και 35/1.4 στα περίπου 580 ευρώ, μόνο.

Last edited:

O προβληματισμός μου είναι απλός
αγοράζεις ένα προιόν χωρίς να είσαι σίγουρος αν καλύπτεται απο εγγύηση? Αν μπορεί να μας πεί ο Στέλιος ή ο Νίκ που έχουν ήδη παραλάβει,
η κάρτα της εγγύησης είναι της nikon ή κάποιο δικό τους χαρτί.

Έχει ένα μηχανογραφημένο έντυπο Invoice / Guarantee, 1 έτους από το κατάστημα, το οποίο μπροστά αναφέρει τα προϊόντα με τα ποσά, ημερομηνίες κλπ και πίσω έχει legal terms.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Από τον "french connection" φίλο μας Nickfrance δύο αξιόπιστα γαλλικά μαγαζιά με εξαιρετικές τιμές που στέλνουν Ελλάδα:

http://www.mydigitaland.com/

http://www.valuebasket.fr/fr_FR/

Το δεύτερο ίσως με δωρεάν αποστολή, το ψάχνω ακόμα και θα ενημερώσω...

Edit: Δυστυχώς το δεύτερο ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα, τουλάχιστον από ότι βλέπω, θα στείλω mail αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος...

Ο δεύτερος, πέραν του ότι δεν στέλνει Ελλάδα, έχει και διαφορετικές τιμές ανά χώρα... έως πολύ διαφορετικές (πχ +50% επάνω)... για ψάξτε το ...

Μια ερωτηση στα ατομα που παραλαβαν απο mydigitaland. Ποσες μερες εκανε η μεταφορικη; Τι ειδους ηταν (dhl,acs,ελτα) ; Η συσκευασια πως ηταν;

Μια ερωτηση στα ατομα που παραλαβαν απο mydigitaland. Ποσες μερες εκανε η μεταφορικη; Τι ειδους ηταν (dhl,acs,ελτα) ; Η συσκευασια πως ηταν;

Παρασκευή μεσημέρι έκανα την παραγγελία, Τετάρτη μεσημέρι ήρθε στο σπίτι μου με DHL.

Συσκευασία άψογη.

Και εμενα τα ίδια στο λογαριασμό έχει λεπτομέρειες τι αγόρασα κωδικούς κτλ και λέει πίσω ΚΡΑΤΑΜΕ τον λογαριασμό ΑΝ
το χάσετε υπάρχει πάντα στο λογαριασμό σας στο site, ελάτε σε επαφή με την εταιρία μας προσκομίζοντας τα στοιχεία της αγοράς σας και παίρνετε κωδικό για υποστήριξη ανάλογα μάρκα χωρα κτλ...

3-4 εργάσιμες μέρες DHL είχε κάνει το δέμα καλά συσκευασμένο τι άλλο...

Επειδή κάποιος άλλος φίλος μου την "είπε" σε άλλο topic (λίγο πολύ για ανθέλληνα)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν προτρέπω ΚΑΝΕΝΑΝ να ψωνίσει από πουθενά,
απλά είπα εγώ από που ψώνισα και δεν είμαι υπεύθυνος για ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ να του προκύψει!

Αρχική Δημοσίευση από etsap Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή θέλω να μην ερημωσει αυτή η χώρα, θα την πάρω ΟΤΑΝ μπορώ από ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ κατάστημα με ΦΥΣΙΚΗ υπόσταση.

Καλά αυτό είναι γεγονός. Εγώ προτείνω το site βάσει προσωπικής εμπειρίας. Το στραβό μπορεί να κάτσει οπουδήποτε....

Προσωπικά Nikfrance, από εσένα το έμαθα και παρείγγειλα, αλλά αν κάτι πήγαινε στραβά είναι καθαρά δική μου ευθύνη.

Τέλος, αγαπώ το Ελληνικό κατάστημα, αλλά αγαπώ και τα 580 ευρώ που γλίτωσα ......

Παιδιά δεν είναι μόνο το συγκριτικώς κάπως χαμηλότερο σε σχέση με τη χώρα μας. Εάν πρόκειται για προσφορές που δεν προλαβαίνουν να τις αρπάξουν τα εδώ καταστήματα ή δεν έρχονται καν.... ε δεν θα θυσιαστούμε και για την εθνική οικονομία! Διαφορές μέχρι 10% άντε να τις καταπιώ. Εκεί που θα δώσω 1000 έξω, ας δώσω 1100 εδώ, ας πάει και το παλιάμπελο. Αλλά όχι 1100 εδώ και, πχ, 800 έξω!

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Επειδή κάποιος άλλος φίλος μου την "είπε" σε άλλο topic (λίγο πολύ για ανθέλληνα)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν προτρέπω ΚΑΝΕΝΑΝ να ψωνίσει από πουθενά,
απλά είπα εγώ από που ψώνισα και δεν είμαι υπεύθυνος για ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ να του προκύψει!

Ας ηρεμήσουμε λίγο θα έλεγα, δεν χρειάζεται να διαβάζουμε περισσότερα πράγματα στα γραφόμενα απο όσα είναι εκεί. Δεν νομίζω οτι ήταν προσπάθεια να την πεί κάποιος σε κάποιον, ούτε είδα πουθενά να σε χαρακτηρίζουν ανθέλληνα. Ο φίλος κάνει μια προσωπική επιλογή να αγοράζει απο έλληνες καταστηματάρχες. Οι λόγοι δικοί του, όπως δικοί σου (και δικοί μου και όλων μας) είναι οι λόγοι για τους οποίους αγοράζουμε απο όπου αγοράζουμε.

Το θέμα λήγει εδώ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια μολις παραγγειλα την 7000 στα 558. Τα 100-150 διαφορα ειναι ο 35αρης φακος μου.
Εψαχνα μεταχειρο και οι τιμες ηταν στον θεο απο 550 εως 700.
Και παλι σας ευχαριστω πολυ.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Σας ευχαριστω πολυ παιδια μολις παραγγειλα την 7000 στα 558. Τα 100-150 διαφορα ειναι ο 35αρης φακος μου.
Εψαχνα μεταχειρο και οι τιμες ηταν στον θεο απο 550 εως 700.
Και παλι σας ευχαριστω πολυ.

Εύγε! με το καλο να τα δεχτείς και καλές φωτογραφίες :music-smiley-005:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr...6094031&bbn=1352779031&ie=UTF8&qid=1381507108
παιδια εδω θα βρειτε οσοι ηδη δεν ξερατε τα amazon warehouse deals. ειναι μηχανες που επιστρεφονται στο αμαζον συνηθως σε αριστη κατασταση εντος της περιοδου που ο πελατης εχει το δικαιωμα επιστροφης. για να δειτε σε τι κατασταση ειναι το καθε συγκεκριμενο κομματι που πουλιεται ειναι λιγο περιεργος ο τροπος πατατε στα ''used'' και στη συνεχεια στους πωλητες βλεπεται τι περιγραφη δινει το amazon warehouse deals. συνηθως ειναι επιστροφες απο μετανιωμενους πελατες με οτι συνεπαγεται αυτο. οι συνηθεις τιμες ειναι περιπου 20 25 εως και 30% κατω της τρεχουσας τιμης αλλα παιζεται βλακεια με τις εγγυησεις. καθως η νεα αποδειξη που κοβεται και σας αποστελεται δεν ειναι του αμαζον καθαρα αλλα του amazon warehouse συχνα δεν αναγνωριζεται απο τις εταιριες.
εχει και φακους και γενικα ανανεωνεται καθε μερα. δημοφιλη μοντελα οπως d5100 d3100 canon 650 600D εχουν σχεδον καθε μερα.
ετσι ενδεικτικα αν βρειτε κατι που σας ενδιαφερει...σε καθε περιπτωση εντος 30 ημερων απο την ημερομηνια παραλαβης εχετε δικαιωμα να επιστρεψετε με τη σειρα σας το προιον