Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

σιγουρα...

Παντως υπαρχουν περιπτωσεις με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
Πχ, χτες παρηγγειλα τον MAc book pro Retina 15' (16gb ram / 512 SSD) me 2000 ευρω απο Aγγλια, ενω εδω η καλυτερη τιμη ηταν 2600 !!!
Δεν μπορεις να την αγνοησεις τετοια διαφορα.

Μπορει κι εδω να πέσει περίπου τοσο σε μερικές εβδομάδες Γιάννη.

Απλώς η Αγγλία προηγείται λιγο χρονικά (αναμενόμενο).

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Παρήγγειλα 11/10 ημέρα παρασκευή, σήμερα 25/10 μου στείλε μήνυμα το mydigital οτι έρχεται . Μόλις την πήρα στα χέρια μου.
Στο χαρτί γράφει εγγύηση 1 έτος! Πάω να παίξω.

Εγώ πάντως παρήγγειλα 13/10, Κυριακή, και σήμερα 30/10, 17 μέρες αργότερα (άντε πες 16 από την επόμενη εργάσιμη) δεν έχω καν λάβει μήνυμα επιβεβαίωσης αποστολής. Ακόμη processing μου βγάζει (υπόψιν όταν παρήγγειλα το αντικείμενο το έβγαζε on stock όπως και συνέχισε να το βγάζει έτσι). 7-18 ημέρες παράδοση my ass.

το μεγαλυτερο μοντελο 15" MBP retina, εχει σταθερη τιμη εδω κι ενα χρονο.
2900 σε "¨επισημα" μαγαζια και 2700 παραεισαγωγης!
Μεχρι τα 2000 ειναι τεραστια διαφορα που δεν προκειται να γινει ποτε εδω.

Το κολπο τους ειναι οτι με καποιο τροπο , εισαγουν απο αμερικη χωρις να πληρωνουν φορους, δασμους κλπ.
Το smartdeals ειναι γνωστο γι αυτη τη "πολιτικη" του και πουλαει πολυ μεσω amazon.co.uk.

Μπορει κι εδω να πέσει περίπου τοσο σε μερικές εβδομάδες Γιάννη.

Απλώς η Αγγλία προηγείται λιγο χρονικά (αναμενόμενο).

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Προφανώς αν έχουν άμεσα διαθέσιμα αποθέματα παραδίδουν πιο γρήγορα. Πιθανολογώ οτι αν είσαι έμπορος θα έχεις περισσότερες D7000 στην αποθήκη σου έτοιμες για πώληση σε σχέση με Canon (mirrorless) οι οποίες δεν ήταν και το πλέον επιτυχημένο προϊόν της Canon (για να το πούμε ευγενικά..).

Αφου δεν έχουν στοκ απο την Canon. Μια φτιάξαν για τα review και οι υπόλοιπες 5 κατασκευάστηκαν μετά την παραγγελία...

Ίσως... πάντως οι cognoscenti που διαβάζω (βέβαια στις σελίδες του magic lantern) μιλούν για εξαιρετικό underdog... θα δείξει όταν (εάν) έρθει στα χέρια μου!

μπήκα στο mydigitaland.com για να επιβεβαιώσω την τιμή του Sigma 18-35 f/1.8 και είδα ότι πλέον δεν τον έχουν στις επιλογές.......

έχετε υπόψιν σας κάποιο οικονομικό /σχετικά αξιόπιστο\ ξένο site?

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Εμένα για την παραγγελία μου είπαν πως καθυστερει και πρότειναν αλλαγή της η refund

Για τον Sigma 18-35 f/1.8 άραγε υπάρχει πιο χαμηλή τιμή από εδώ ?

Αν δείτε κάτι let me know please

Δύσκολα να βρεις χαμηλότερη τιμή σε Ευρώπη.

Κοίταξα λίγο σε idealo.de & idealo.fr αλλά μάλλον η τιμή που εχεις βάλει ειναι οτι καλύτερο και το Αμαζον = εγγύηση

Εμένα για την παραγγελία μου είπαν πως καθυστερει και πρότειναν αλλαγή της η refund

Νεώτερα, τελικά μου επέστρεψαν ό,τι είχα πληρώσει στον λογαριασμό μου στο paypal, καθώς δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε εκείνο που παρήγγειλα, και έκανα νέα παραγγελία για το μεγαλύτερο κιτ, το οποίο σημείωσε η email-ατζού (Veronica... και καλά, καμία Γου-λι θα είναι :p ) να μου βάλει σε προτεραιότητα, θα το έχω μέσα στην επόμενη, λέει, εβδομάδα.

Ο λογαριασμός του paypal λέει διεύθυνση Hong-Kong πάντως... ένα διαμέρισμα ενός κτηρίου. Παρατηρείστε επίσης τις εβδομαδιαίες αυξομειώσεις στις τιμές, οι περισσότερες συνεπεία συναλλαγματικής ισοτιμίας.

σκέφτομαι και γώ να παραγγείλω τον tamron 17-50 που τον έχουν στα 244 (χωρίς σταθεροποίηση) για να τον παντρέψω με την 7100 που θα χτυπήσω αρχές Δεκέμβρη....
Ξέρει κανείς σε περίπτωση που έχει κάποιο θέμα ο φακός τί γίνεται?

Παραγγέλθηκε σήμερα ο tamron απο mydigitaland οπότε σε αναμονή - 7-18 μέρες λέει οπότε ελπίζω να τον έχω αρχές Δεκέμβρη που υπολογίζω να τσιμπήσω και την 7100

Για τόσο φθηνό αντικείμενο δεν νομίζω να συνέφερε το mydigital

Έχει κάποια προϊόντα σε πολύ συμφέρουσες τιμές, αυτό είναι όλο, δεν έχει γενικότερα τραγικές (>10%) διαφορές από εδώ.