Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Aγορά απο Amazon.com 2014, τι ισχύει;

Στα ηλεκτρονικά, φωτογραφικά κλπ είδη, είτε δεν αποστέλλουν σε διεύθυνση Ελλάδος και το αναφέρει στο checkout η Amazon (συνήθως όταν είναι απο 3rd party sellers και όχι απευθείας απο Amazon), ή τα μεταφορικά ει υπερδιπλάσια της τιμής οπότε δέν αξίζει.

Re: Aγορά απο Amazon.com 2014, τι ισχύει;

Μου κάνει εντύπωση γιατί από ebay αγοράζω κανονικά από Αμερική, μάλιστα τελευταία έχω αγοράσει και με free shipping αντικείμενα και παλιότερα με λογικό shipping 10-15 δολλάρια, μιλάω για φωτογραφικούς φακούς, φλας και άλλα πράγματα αξίας από 50-100 δολλάρια. (και πάντα με ταχυδρομείο, δεν υπήρξε πρόβλημα τελωνείου).

Re: Aγορά απο Amazon.com 2014, τι ισχύει;

το Αμερικανικο αμαζον δε στελενει Ελλαδα τα περισσοτερα ειδη.
Και να το εκανε, εχεις πολυ μεγαλη πιθανοτητα να περασει τελωνειο.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Κάτι για το PayPal: αφού με ταλαιπώρησε 2 μήνες περίπου για να δεχθεί ξανά την πιστωτική μου κάρτα, και την αλλαγή των κωδικών γιατί κάποιος μου χακαρησε (όπως οι ίδιοι μου είπαν) το λογαριασμό , τώρα μου ζητάνε να τους στείλω κάποιο αποδεικτικό ταυτοπροσωπειας με φωτογραφία το πολύ 6 μηνών. Μήπως να τους πω να ... πάνε να δουν αν έρχομαι ;

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Δεν το βρίσκω συνετό να χαλαστείς με το paypal .

Δυστυχώς το ξέρουν και αυτοί -bye-

Πολύ απλά δεν θα ασχοληθώ ξανά. Ελεγα να πουλήσω τον Nikon 35-70 2.8 AFD μου εκεί. Προτιμώ να τον κάνω βάζο για λουλούδια αν είναι να τους έχω ανάγκη ...

Είναι λογικό από τη στιγμή που είχες θέμα.

Πολύ απλά δεν θα ασχοληθώ ξανά. Ελεγα να πουλήσω τον Nikon 35-70 2.8 AFD μου εκεί. Προτιμώ να τον κάνω βάζο για λουλούδια αν είναι να τους έχω ανάγκη ...

βρε συ έτσι είναι αυτά. τώρα είναι το paypal, αύριο θαναι to ebay, χθες ο δαμκαλίδης. στο τέλος δεν θα έχουμε που να ψωνίζουμε εάν κάνουμε όλοι έτσι.
shit happens, κάνε την καρδιά σου πέτρα ;)

Έχω γίνει γερο παράξενος ... Αν μου τα ζητούσαν όλα από την αρχή θα το σεβόμουν. Αλλά μου τα βγάζουν ένα ένα κάθε 3-4 ημέρες. Και οι απαντήσεις τους στα mail μου, μόνο αυτοματοποιημενες... Οκ. Εγώ απέχω κι ας είμαι ο μόνος.

Να σαι καλά.
Το έστειλα σε ένα ξαδερφό μου που ψαχνόταν. Από οτι μου είπε προχώρησε στην παραγγελία, ελπίζω να του πάει καλά για να μην με κυνηγάει εμένα μετά

Σκέφτομαι να πάρω και εγώ τον Nikon 85 f1.8 G , η τιμή που τον δινουν είναι πολύ καλή.

Να σαι καλά.
Το έστειλα σε ένα ξαδερφό μου που ψαχνόταν. Από οτι μου είπε προχώρησε στην παραγγελία, ελπίζω να του πάει καλά για να μην με κυνηγάει εμένα μετά

Σκέφτομαι να πάρω και εγώ τον Nikon 85 f1.8 G , η τιμή που τον δινουν είναι πολύ καλή.

και γ@μω τους φακους ειναι.

Δεν ξερω αν εχεις DX τι κανει, αλλα σε FX κενταει. 3 φωτος εβγαλα τον μπεμπη μου & "εβγαλε τα λεφτα του"

(Ιδια λεφτα κανει και εδω νομιζω...)

Last edited:

DX έχω προς το παρόν αλλά πλέον επενδύω μόνο σε FF φακούς.

Εννοείται οτι θα δώ και την ντόπια αγορά για τιμές

Last edited:

Στον Μακη θα τον παρεις λιγοτερο απο τον γαλλο.

(και με εγγυηση)

Εγω τον ειχα βρει Σιγκαπουρη περσυ στα 320 ευρω περιπου.... Και ομως προτιμισα την εδω αγορα, (και) λογω εγγυησης

Αν θες να στον δωσω να τον δοκιμασεις κιολας

Τον Μάκη τον ψωμιάδη?
Τον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο?
Τον Μάκη τον Τσέλιο?
Τον Μάκη τον σουγιά?

Τον Μάκη τον ψωμιάδη?
Τον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο?
Τον Μάκη τον Τσέλιο?
Τον Μάκη τον σουγιά?

Τον σουγια τον λενε Μπαμπη :p

Γραφοντας Μακη, εννοω τον Γαλαίο ;-)

Ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι ανάλογο με αυτό το τρίποδο. Δυστυχώς ο Αλής δεν δέχεται πλέον paypal. Δεν με ενδιαφέρει τοσο για το refund σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (είναι μικρό το ποσό) αλλά το ότι θα πάρουν αυτοί τα στοιχεία της κάρτας μου και όσο να'ναι δεν τους εμπιστεύομαι. Εχω βρει και σε άλλα σάιτ παρόμοια αλλά κανένα με κεφαλή που να με περιστρέφεται.