Re: Αγορές από το εξωτερικό
Eκανα μια μικρη πατατα για πρωτη φορα μετα απο πολλες επιτυχημενες αγορες επι πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα...Ειπα να δοκιμασω κατι καινουργιο,lol.
Ψωνισα απο Amazon και στο check out εκανα τα euro λιρες πατωντας το Switch Currency (change card currency) και το συστημα για πρωτη φορα επαθε εμπλοκη.
Στο Order Status εχουμε το "Your payment revision required" ,θελει να βαλω αλλη καρτα, να ξαναπληρωσω δεν ξερω και εγω τι,στο email μου μου ρθε το παρακατω απο την Amazon
"Your credit card payment for the above transaction could not be completed. A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Amazon does not exactly match their information. Valid payment information must be received within 4 days, otherwise your order will be cancelled."
Kαι για τελος στο ebanking μου δειχνει τα λεφτα να εχουν φυγει απο το λογαριασμο,ακομα δεν εχουν περαστει τα στοιχεια του που πηγανε τα λεφτα ,παιρνει καποιες μερες.. Τωρα τι γινεται,που ειναι το κολλημα,θα την κανει η τραπεζα την μετατροπη;