Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Κώστα, ο συνονόματός μου χρησιμοποιεί επαγγελματικά την GH4, γι' αυτό και χρειάζεται τον 12-35 που είναι το λογικό της ταίρι (λόγω AF και σταθεροποίησης).

Ακριβως!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιάννη, δεν έχει επιλογή για αγγλικά αυτό το site;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Όχι, αλλά η επικοινωνία στα e-mails γίνεται και στα αγγλικά.

Κάνε την παραγγελία και θα σου στείλουν αύριο πρωί e-mail.

Επιλέγεις "Warenkorb", στην επόμενη σελίδα "Zur Kasse", στην επόμενη σελίδα ξανά "Zur Kasse" χωρίς να συμπληρώσεις τίποτε άλλο (ως guest) και στην επόμενη σελίδα συμπληρώνεις τα στοιχεία σου.

Privat oder Firma: Ιδιώτης ή Εταιρία (για έκδοση τιμολογίου)
Anrede: Herr
Vorname: Όνομα
Nachname: Επίθετο
Geburtsdatum: Ημερομηνία γέννησης
E-Mail Adresse

Ihre Adresse
Strasse/Nr.: Διεύθυνση
Adresszusatz oder DHL-Packstation: Κενό
Postleitzahl: Ταχ. Κώδικας
Bundesland: Κενό
Land: Χώρα

Και επιλέγεις Weiter.

H παραγγελία καταχωρείται και αύριο πρωί θα έχεις e-mail από το κατάστημα με τα στοιχεία για την πληρωμή. Αν θέλεις επιβαρύνεσαι τα έξοδα Paypal (3,6%) για να κερδίσεις δυο-τρεις μέρες, αφού βιάζεσαι.

Last edited:

Πολύ ωραία, ευχαριστώ.Έχει καλές τιμές το κατάστημα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι 20 Ευρώ με DHL.

Δεν ξέρω αν στην Κύπρο γίνεται όπως στην Ελλάδα, που τα δέματα DHL τα μοιράζουν τα Ελτα, κι έχεις κάποια καθυστέρηση από εκεί.

Τα έβαλα όλα.Τα 20 ευρώ που λες, τα 5 για άμεση εξυπηρέτηση και 10 κάτι για paypal.
Δεν είδα κάπου να λέει πόσες μέρες θα κάνει,λέει απότι κατάλαβα πότε φεύγει η παραγγελία...

Purnima Digital:

Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε 04/09. H DHL το παρέλαβε στις 07/09.

Σήμερα παρέλαβα. Ουσιαστικά 6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας.

Ενημέρωση 10/10 (μου έστελναν Mail σε κάθε κίνηση. Στο τηλέφωνο απαντούσαν αμέσως)
Παράδοση 10/10 (6 εργάσιμες ημέρες....)
Δέμα 10/10 (φενιζόλ, αφρολέξ και γενικά απόλυτα secured)

Η επόμενη αγορά μου από εκεί θα είναι ξανά. Κόστος που εξοικονόμησα 200 (Eos 70D & Battery).

Ρε παιδιά με την DHL μήπως γίνεται κανένα μπάχαλο τελευταία?

Μια μέρα βρήκα ειδοποίηση στη θυρίδα και το παρέλαβα οκ από τον πάγκο του ταχυδρομείου. Μια άλλη φορά παρέλαβα άλλο από το γραφείο της DHL γιατί λέει δεν αφήνουν ειδοποίηση σε θυρίδα (?). Όταν είπα στην κυρία την περίπτωσή μου, μου είπε πως δεν ξέρει γιατί αλλά η DHL στην Ελλάδα παραδείδει και με άλλες κούριερ και έχουν κάποια θέματα...

Τώρα έχει χαθεί ένα δεματάκι, έχω ενημερώσει την κυρία, από τα κεντρικά της είπαν ίσως να γύρισε πίσω, αλλά αυτό είναι απίθανο. Έβαλα και τον γερμανό να ψάχνει τώρα να δούμε τι θα του πουν από εκεί και περιμένω νέα.

Σε άλλη περίπτωση οκ, αλλά αν περιμένεις κάτι "μοναδικό" όπως εγώ παλιατζούρες φωτογραφικές δεν είναι για να χάνονται, που να τα ξαναπετύχεις μετά?

Είχατε εσείς παρόμοια θέματα τελευταία?

Έλα, πώς κάνεις έτσι, η GX7 είναι ευκολάκι.

548,50 θα την έπαιρνες από mydigitaland.

515 με τα μεταφορικά σού τη βρήκα από hldigitalbestbuy.
Ιαπωνικό μοντέλο, από σπασμένο κιτ, με μενού στα αγγλικά. Κάντου μια ερώτηση αν είναι pal ή ntsc. Δεν το διευκρινίζει.
Κλασικά, αποστολή από Αγγλία κτλ.
Πωλητής με παρουσία 11 ετών και με 100% positive feedback σε 15.000 πωλήσεις.
Έχει αρκετά είδη από Sony/Canon/Panasonic.

http://www.ebay.de/itm/BRAND-NEW-Pa...gital-Camera-BLACK-IN-UK-RM-SPD-/331317318494

Όλα τα προϊόντα που προσφέρει εδώ:

http://www.ebay.de/sch/hldigitalbestbuy/m.html

Last edited:
Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

και πόσο μπορούμε να βρούμε τον 20mm 1.7 από σπασμένο κιτ?

και που φυσικά???

264 με τα μεταφορικά από Αγγλία. Από σπασμένο κιτ, σε ασημί.

http://www.ebay.de/itm/NEW-PANASONI...ICRO-4-3-LEN-IN-WHITEBOX-IN-UK-/291223878400?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Πολυ καλή τιμη , ευτυχώς δεν ειναι μαύρος, θα με έβαζες σε έξοδα ...:bigcry:

Έλα, πώς κάνεις έτσι, η GX7 είναι ευκολάκι.

548,50 θα την έπαιρνες από mydigitaland.

515 με τα μεταφορικά σού τη βρήκα από hldigitalbestbuy.
Ιαπωνικό μοντέλο, από σπασμένο κιτ, με μενού στα αγγλικά. Κάντου μια ερώτηση αν είναι pal ή ntsc. Δεν το διευκρινίζει.
Κλασικά, αποστολή από Αγγλία κτλ.
Πωλητής με παρουσία 11 ετών και με 100% positive feedback σε 15.000 πωλήσεις.
Έχει αρκετά είδη από Sony/Canon/Panasonic.

http://www.ebay.de/itm/BRAND-NEW-Pa...gital-Camera-BLACK-IN-UK-RM-SPD-/331317318494

Όλα τα προϊόντα που προσφέρει εδώ:

http://www.ebay.de/sch/hldigitalbestbuy/m.html
Ευχαριστώ, καλή περίπτωση φαίνεται αν και με τον 20αρι του κιτ που θελω παει παραπάνω... είναι και το ιαπωνκό του μοντέλου.. θα δω...

Ο προηγούμενος υπάρχει και στο αγγλικό για όσους δεν ξέρουν γερμανικά http://www.ebay.co.uk/sch/hldigitalbestbuy/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

Επίσης αυτός έχει πολύ καλές τιμές (τουλάχιστον στις panasonic), έχει 100% feedback αλλά είναι μέλος μόνο από την 01 Mar, 2014
http://stores.ebay.co.uk/New-World-Electronics-UK?_trksid=p2047675.l2563

Κύριοι στο θέμα μας ,παράγγειλα πρόσφατα την μπαταρία του λινκ http://www.ebay.com/itm/200628523051?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 . Η μπαταρία που έλαβα είναι του ίδιου τύπου δηλαδή LP-E6 αλλά αρκετά μικρότερης χωρητικότητας από αυτήν που υπάρχει ξεκάθαρα στην περιγραφή δηλαδή 900 αντί 1400 mAh .Επίσης ο κωδικός αυτής που παρέλαβα είναι ο LP-E6 Art.No 60233 ενώ στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως ο κωδικός του προϊόντος είναι άλλος : 60352 . Και τώρα το καλύτερο . Αν και είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να παράγγειλα εν γνώση μου 900 mAh (είχα ανοίξει και σχετικό θέμα :http://avclub.gr/forum/showthread.php/118755-%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-LP-E6) προσπάθησα να δω την καταχώρηση μήπως και δεν το πρόσεξα . Πηγαίνοντας να αφήσω feedback και προσπαθώντας να δω την αγγελία μου βγάζει αυτό "The listing below has been updated by the seller, but you can see the item you purchased" .Βέβαια εκτιμώ ότι είναι απλώςε επειδή ανέβασε την τιμή (0.2£ της μπαταρίας και 0.2£ τα μεταφορικά) και δεν άλλαξε κάτι στην περιγραφή . Θα του στείλω ενα email να δω τι θα μου πει , πιο πολύ από περιέργεια .Αν παραστήσει τον Αλέκο , μετά ποιες ειναι οι απαραίτητες ενέργειες ? Ειναι ξεκάθαρο πως η περιγραφή ειναι παραπλανητική .... Βλέπω επιλογές solve problem και return item .
Ευχαριστώ

Return item θα συμφωνησετε, απλα θα σου κοστισει ο κουκος αηδονι για την επιστροφη...
Ετσι την πατησα και εγω με μια μπαταρια λαπτοπ απο κινα που το κοστος μεταφορικων (απο εδω προς εκει) ηταν 80 ευρω... Με courier, αφου θα γινοταν refund μολις την ειχε ο κινεζος στα χερια του. Με ΕΛΤΑ ισως να μην εφτανε ποτε.
Οποτε, φοκ ιτ...

Return item θα συμφωνησετε, απλα θα σου κοστισει ο κουκος αηδονι για την επιστροφη...
Ετσι την πατησα και εγω με μια μπαταρια λαπτοπ απο κινα που το κοστος μεταφορικων (απο εδω προς εκει) ηταν 80 ευρω... Με courier, αφου θα γινοταν refund μολις την ειχε ο κινεζος στα χερια του. Με ΕΛΤΑ ισως να μην εφτανε ποτε.
Οποτε, φοκ ιτ...

Κάτσε ρε μάστορα , είναι ξεκάθαρα δική του η πατατιά . Και ένα συστημένος μικρός φάκελος μέχρ Αγγλία πόσο να κάνει ?

900 αντί 1400 mAh

Μην το παίρνεις και τόσο τοις μετρητοίς ότι η μία είναι 900 και η άλλη 1400mAh. Εντάξει, ο κωδικός μπορεί να είναι άλλος, αλλά ό,τι θέλουν τυπώνουν πάνω σε αυτές τις μπαταρίες no name.

Στη θέση σου θα την κρατούσα και στην πορεία θα έπαιρνα μία ακόμη από αλλού.

Και ένα συστημένος μικρός φάκελος μέχρ Αγγλία πόσο να κάνει ?

8,40

H μόνη περίπτωση να βγει υπέρ σου η διαδικασία, είναι μετά το dispute να συμφωνήσει ο πωλητής να σου στείλει εκ νέου μια μπαταρία, χωρίς να έχει γίνει επιστροφή της παλιάς.

Μην το παίρνεις και τόσο τοις μετρητοίς ότι η μία είναι 900 και η άλλη 1400mAh. Εντάξει, ο κωδικός μπορεί να είναι άλλος, αλλά ό,τι θέλουν τυπώνουν πάνω σε αυτές τις μπαταρίες no name.

Στη θέση σου θα την κρατούσα και στην πορεία θα έπαιρνα μία ακόμη από αλλού.

8,40

H μόνη περίπτωση να βγει υπέρ σου η διαδικασία, είναι μετά το dispute να συμφωνήσει ο πωλητής να σου στείλει εκ νέου μια μπαταρία, χωρίς να έχει γίνει επιστροφή της παλιάς.

Αυτός σε returns φαίνεται μάγκας ¨Unlike most other sellers a refund is always given for the full selling price including postage and should you need to return your item/items within 14 days of purchase for whatever reason and whether you have a replacement or a refund, we will pay for the return postage equivalent to the postage service you requested for deliver of the item to yourself. With regard to damaged items we may ask for a scan or photo of the damage to save time and money replacing the item. Αυτο με τις 14 μέρες δεν ξέρω τι σημαίνει μια και σήμερα παρέλαβα αλλά πέταξα τον φάκελο και δεν ξέρω πότε πραγματικά ήρθε . Σιγα μην ξέρει και αυτός βεβαια . Θα δούμε

ΕΔΙΤ : Βέβαια το "return postage equivalent to the postage service you requested for deliver of the item to yourself" σημαίνει ότι θα μου δώσουνε και 0,90 £ για μεταφορικά " . Ερε γλέντια