Προσωπικά με επηρεάζει η τωρινή κατάσταση, όπως περιγράφτηκε εδώ, με την έννοια ότι χωρίς να γνωρίζω την προσφορά, δεν μπορώ και να προβώ σε αγορά.
Επίσης, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ (αλλά και δεν θέλω) να παίρνω με τη σειρά τα φωτομάγαζα της Αθήνας σαν κοράκι, να δω τι έχουν σε προσφορά κάθε φορά, όπως επίσης δεν μου αρέσει να κάνω παζάρια και να πιέζω άμεσα ή έμμεσα για να ρίξω την τιμή, ούτε μπαίνω στη διαδικασία να ρωτώ άτομα εκ των έσω για να μάθω τις προσφορές.
Θα προτιμούσα ως πελάτης να γνώριζα τις τελικές τιμές (όπως και τις εκάστοτε προσφορές) κάθε καταστήματος επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα του και με ένα κλικ να έκανα τις αγορές μου όμορφα κι ωραία. Ούτε τηλέφωνα, ούτε παρακάλια, ούτε παζάρια. Την υπηρεσία δοκιμής των μοντέλων εντός καταστήματος επίσης δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ αφού ζω στην επαρχία, οπότε για να με κερδίσουν ως πελάτη, θα πρέπει η διαδικασία της παραγγελίας εξ αποστάσεως να είναι άμεση και γρήγορη, κι αυτό προϋποθέτει φυσικά ότι θα γνωρίζω εκ των προτέρων την τελική τιμή.
Μπορεί εγώ όμως να είμαι ο παράξενος, και η κατάσταση να λειτουργεί ως έχει. Απλά καταθέτω την προσωπική μου άποψη.