Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Και τι έγινε που έγραψαν δυο κουβέντες τα παιδιά ουτε η πρώτη ουτε η τελευταία φορά που γίνεται.
Καλυτέρα έτσι για να μπούμε και εμείς στην κουβέντα.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Ένας φίλος θέλει να αναβαθμίσει τη βιντεοκάμερά του και αναζητά τη Sony DFR AX100.
Στο Skroutz παίζει στα 1789 και το ερώτημα είναι αν μπορεί να τη βρει σε καλλίτερη τιμή και από αξιόπιστο ιντερνετομάγαζο.

Καμιά ιδέα;

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Ένας φίλος θέλει να αναβαθμίσει τη βιντεοκάμερά του και αναζητά τη Sony DFR AX100.
Στο Skroutz παίζει στα 1789 και το ερώτημα είναι αν μπορεί να τη βρει σε καλλίτερη τιμή και από αξιόπιστο ιντερνετομάγαζο.
Καμιά ιδέα;

1588 στο amazon.fr

Εκτός και αν βιάζεται ο φίλος σου, γιατί δεν είναι άμεσα διαθέσιμη. Μπορεί να λέει ένα γενικό 1-2 μήνες αλλά στην πράξη η αποστολή γίνεται σε δυο-τρεις βδομάδες.

Ας κάνει την παραγγελία, και αν τυχόν τη βρει αλλού μέχρι να γίνει η αποστολή, την ακυρώνει την παραγγελία.

Δεν γίνεται καμία χρέωση.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Παράγγειλα από Αμερικη εναν αντάπτορα φακου, τιμή 99 δολλαρια +35 μεταφορικά. Με ειδοποιούν σήμερα το πρωί απο την Fedex πως "κρατήθηκε στο τελωνείο", φράση κλισέ απο ότι διαπιστωσα απο προηγουμενες παραγγελιες μου. Σε ερωτηση μου ποσο θα κοστισει ο εκτελωνισμος αρχισαν τα "να δουμε", μετα απο πιεση για να μου πουν τιμη μου ειπαν πως αν το εκτελωνισω εγω θα κοστισει 50 ευρω, αν αυτοί ¨να δουμε και να μου πουν¨. Σε αντιδραση μου πως η τιμη ειναι υπερβολικη και πως δεν ειμαι διατειθειμενος να δωσω πανω απο 10 ευρω δεδομενης της αξιας του εμπορευματος, μου εξηγηθηκε πως μονο για αποθηκευτρα το τελωνειο χρεωνει 15 ευρω τη μερα, οταν δε διαμαρτυρηθηκα στον υπαλληλο πως δεν ειναι δικη μου ευθυνη ο χρονος παραμονης στο τελωνειο αφου δεν ειδοποιηθηκα εγκαιρα, εισεπραξα σιωπη.
Εκνευρισμενος αρνηθηκα τον εκτελωνισμο με αυτους τους ορους και ζητησα να επιστραφει το εμπορευμα.
Δεν νομιζω να παρω τα χρηματα πισω αλλα θα ηθελα να μαθω τι αλλη εναλλακτικη λυση θα μπορουσα να εχω.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Για να επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει να συμφωνήσει ο πωλητής, που είναι απίθανο.
Το προϊόν θα παραμείνει στα χέρια της κούριερ, εφόσον αρνείσαι την παραλαβή.
Δηλαδή είτε χάνεις εξολοκλήρου τα 134 δολάρια είτε το πληρώνεις "διπλό" για να το παραλάβεις.

Προτιμω να τα χασω εξολοκληρου παρα να το πληρωσω διπλο. Το λαθος ηταν πως δεν το παραγγειλα απο ebay με ταχυδρομικη αποστολη.

Ευχαριστώ και πάλι, για τις πάντα χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες.

Τα αποθήκευτρα δεν πηγαίνουν στο τελωνείο αλλά στην εταιρεία Handling.
Μπορείς να το εκτελωνίσεις μόνος και δεν θα πληρώσεις τόσα. Στο τελευταίο κεφάλαιο του οδηγού και στην τελευταία παρ. έχω link που δείχνει αναλυτικά όλα τα βήματα.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

σήμερα μου ήρθε φακός από το γερμανικό amazon δυο μέρες νωρίτερα σε άριστη συσκευασία.

Χτες μου ήρθε από το http://www.technikdirekt.de/ το δυσεύρετο original Canon Tripod Mount Ring C WII για τον 70-300 L μου.
Αυτό το ring το έβρισκα μόνο στην αμερική με τρομερά μεταφορικά + τελωνείο και στην Βρετανία από όπου όμως δεν κάνανε αποστολές φωτογραφικού εξοπλισμού σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού!!!

Χτες μου ήρθε από το http://www.technikdirekt.de/ το δυσεύρετο original Canon Tripod Mount Ring C WII για τον 70-300 L μου.
Αυτό το ring το έβρισκα μόνο στην αμερική με τρομερά μεταφορικά + τελωνείο και στην Βρετανία από όπου όμως δεν κάνανε αποστολές φωτογραφικού εξοπλισμού σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού!!!

Με τι συνολικό κόστος ?

Μου ήρθε e-mail από γνωστό κατάστημα του εξωτερικού για μηχανή και φακό με ιδιαίτερη τιμή , λέτε να τα χτυπήσω ;

Leica%20and%20lens.jpg

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Την Παρασκευη το πρωι, (μολις κερδισεις το τζοκερ),

Και θα μου παρεις και εμενα μια, μιας και σου στελνω αυτη την στιγμη τυχερα vibes !!!

Μωρέ θέλω να κάνω κλικ στο mail , λες να περαστεί στα ενδιαφέροντά μου και να μην μου στέλνουν πια ενημερωτικά , για ταπεινές μηχανές όπως Ε-Μ1 , D750 , 6D , A7 κ.α. ;

Μωρέ θέλω να κάνω κλικ στο mail , λες να περαστεί στα ενδιαφέροντά μου και να μην μου στέλνουν πια ενημερωτικά , για ταπεινές μηχανές όπως Ε-Μ1 , D750 , 6D , A7 κ.α. ;

Κανε οτι θες. Εγω εγραψα τι θελω :afro:

Εάν ένα προϊόν δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή και θέλω να το επιστρέψω , επαρκεί το open case στο e-bay , ή μια και δεν απάντησε ο πωλητής εδώ και δύο ημέρες (έχει προθεσμία μέχρι τις 10 Νοεμβρίου) να κάνω και dispute στο PayPal ;
Οι 45 ημέρες κλείνουν στις 8 / 11 .