Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Θα το ξαναβγάλει μάλλον. Εγώ το παρήγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα σε αυτή την τιμή και μου έρχεται μεθαύριο μάλλον. Μετά βέβαια παρήγγειλα και την 410 κεφαλή (γραναζωτή), κρίμα που δεν τα είχε την ίδια μέρα να μειωθούν τα μεταφορικά.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Με την αντίστοιχη MHXPRO-3W κεφαλή εγώ το αγόρασα. Πολύ ευχαριστημένος.

http://www.amazon.fr/gp/product/B00ICFIV7E/

140415_man_14l.jpg

Αύριο στις 12 το μεσημέρι το γερμανικό άμαζον έχει το Manfrotto MKBFRA4-BH. Και στις 2 το μεσημέρι έχει τον 12ρη της Samyang για μοντούρα Sony E.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Αύριο στις 12 το μεσημέρι το γερμανικό άμαζον έχει το Manfrotto MKBFRA4-BH. .

αξιζει το τριποδι???
δεν το βλεπω και τοσο σοι... στο σκρουτζ το εχει 165 ευρω

Εαν δεν μιλάμε για βαρύ συστημα, γιατί όχι... Οι περισσοτεροι mirrorless συστήματα δεν έχουν?

Re: Αγορές από το εξωτερικό

σε ιντερνετικό μαγαζί με φυσική παρουσία στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεις μπαταρίες με τιμή ίδια ή πολύ κοντά σε αυτές του ebay

πήρα πρόσφατα για τη φούτζι αν και ήταν ήδη προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ (όπου στα φυσικά μαγαζιά δεν είδα και σπουδαίες τιμές, αν εξαιρέσεις κάποιες λίγες προσφορές, συν το ότι ήθελα και ένα 10% φόρο επιπλέον των αναγραφομένων τιμών)

139 το έδιναν πριν, 114 τώρα. Δεν είναι και τρομερή ευκαιρία, για κανένα 90ρι όμως θα έλεγα, μέσα.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Βαλε και τιποτε για τα μεταφορικα (εχει?)

Αθηνα-Γιαννενα, ενα τσιγαρο δρομος...:flipout:
ειδα ενα καταστημα στην Αθηνα/Καλογρέζα την εχει 39 ευρω, δεν ξερω τι μεταφορικα/αντικαταβολη ζητανε....

σε αυτό αναφέρομαι και εγώ

http://www.batteries.gr/default.asp

Αθήνα - Γιάννενα δεν είπαμε να πας με τα πόδια, μιλάμε για ταχυδρομείο και πιθανώς να είναι φθηνότερο από ότι αγορά από αμερική

ok... αλλα δεν ψαχνω fake , αλλα την original
η nikon εχει ενα σορο προβληματα με τις fake.... :smash:

To γαλλικό άμαζον έχει αυτή τη στιγμή προσφορά τον Sigma 50/1,4 Art για Canon, στα 649 ευρώ (800 έχει στη χώρα μας). Χρήστο, το διαβάζεις? :p 4
Για Νίκον τους έχει ήδη τελειώσει, έχουν φύγει τα κομμάτια, για Canon μόλις τα μισά!

Οι Γερμανοί είχαν βλέπω και την Α7 στο χιλιάρικο....