Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μια ΝΕΧ7 με κακασχημο περιτυλιγμα...

Προσφορές δεν βάζουμε από Αμερική, γιατί το κόστος εκτοξεύεται με τα μεταφορικά και το τελωνείο.

Προχώρησες την παραγγελία πριν το προτείνεις; Το $499 βγαίνει σύνολο $825.

Εννοείται ότι είναι γιά κάποιον που θα ταξιδέψει ή έχει γνωστό να την φέρει.

Τότε το μισό B&Η προσφορά μπορείς να πεις ότι είναι.

Η purnima λειτουργεί αντίστροφα. Στις πρώτες σου αγορές μπορεί να σου κάνει σκόντο (αν τους το ζητήσεις) δίνοντάς σου έναν προσωπικό κωδικό για την εκάστοτε αγορά. Τους βολεύει ειδικά σε συνδυασμένη αγορά δύο και παραπάνω κομματιών σε μία αποστολή.
Αν γίνεις τακτικός πελάτης σταματά το σκόντο. Έχουν ένα όριο ανά πελάτη.

Last edited:
Re: Αγορές από το εξωτερικό

Καλημέρα, γνωρίζετε αν ισχύει η εγγύηση των προϊόντων Fuji από Γαλλικό Amazon στην Ελλάδα? Αν όχι, και πάμε στην λύση purnima, έχει κάποιος προχωρίσει σε παραγγελία με πιστωτική κάρτα? Ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση ότι το Paypal έχει περιορισμό τα 700 ευρω και κρυφοκοιτάζω την X-T1.

Για σίγουρα ρωτάς την Fuji αλλά από τη στιγμή που θα είναι αγορασμένη από Ευρωπαική χώρα σε καλύπτει κανονικά.

Στο Amazon αγοράζεις μόνο με πιστωτική κάρτα.

το paypal δεν εχει κανενα περιορισμο...ισως η καρτα σου

το paypal δεν εχει κανενα περιορισμο...ισως η καρτα σου

Σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω λίγο να δω τι συμβαίνει.
Υπάρχει κάποιος φίλος να έχει ψωνίσει απο www.fotomarkt-tuebingen.de? Ενώ για το purnima βρήκα αρκετές πληροφορίες δεν είδα κάποια αναφορά για αυτό το site. Τρέχει μια προσφορά για την ΧΜ1 στα 499, με τον 18 ή 27 ή 35, και στην τελευταία περίπτωση η μηχανή είναι ουσιαστικά δωρεάν.

Εγώ ψώνισα από αυτό το κατάστημα. Μία X-M1 + 35mm 1.4.
Πλήρωσα με μεταφορά χρημάτων στον λογαρισμό τους. Σε δύο εβδομάδες παρέλαβα την μηχανή.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

είσαι ευχαριστημένος από το σετ; o 35mm εχει μεγάλη διαφορά από τον 27mm;

Πολύ καλό το αποτέλεσμα. Αλλά όχι εντυπωσιακό. Ο 35αρης θεωρείται ανώτερος του 27άρη αλλά δεν έχω ιδία πείρα.
Η φωτογραφική ήταν δώρο στον κουμπάρο. Προσωπικά, μηχανή χωρίς εικονοσκόπιο δεν σκοπεύω να πάρω.

Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Συγκριτικά με τι ;

Με Sony NEX5N + 50mm 1.8.
Η μηχανή όμως έχει αισθητά καλύτερη φωτομέτριση ,δυναμικό εύρος και φυσικά ,χρώματα.
Μεγάλο μείον, μετά απο ριπή αργεί πολύ να είναι έτοιμη η μηχανή. Σε βαθμό που δεν χρησιμοποιώ καθόλου αυτή την δυνατότητα.
Αν είχε εικονοσκόπιο, και εκατό ευρω να ήταν ακριβότερη θα την αποκτούσα.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

δεν τον εχω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο τους κατόχους, γρήγορος σε εστίαση και αρκετα οξύς , απλα λιγο περίεργη εστιακη, δεν ειναι ο κλασικός 135mm αλλα πολυ κοντα, καποια στιγμη ειχα τεσταΡει την προηγούμενη βερσιον του φακου με τον mΖuiko 60mm macro και τον βρηκα ελάχιστα να υπολείπεται, η νέα έκδοση λογικά ειναι καλυτερη και στις επιστρωσεις για CA και εχει πιο αθόρυβο μοτέρ.